Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

»звънредна новина за разследването срещу Ћютви ћестан!


24 април 2019 10:01  3 коментара   9748 прочита√лавни€т прокурор —отир ÷ацаров взе на специален надзор разследването срещу лидера на ƒќ—“ Ћютви ћестан, обвин€ем за причин€ване на катастрофа със загинало 6-месечно бебе, съобщиха от прокуратурата. ƒо ÷ацаров са постъпили молби от пострадалите родители на починалото дете за осъществ€ване на посто€нен надзор върху разследването. √лавни€т прокурор възложи на прокурори от ¬ ѕ да оказват засилена методическа помощна прокурорите от ќкръжната прокуратура в  ърджали.

÷ацаров е преценил, че досъдебното производство се отличава с фактическа и правна сложност и е със засилен обществен интерес, тъй като обвин€еми€т ћестан е публична личност, лидер на политическа парти€. ¬зети са под внимание и отправените молби за това от родителите на пострадалото дете, уточниха от държавното обвинение.

„ѕо делото предстои да бъдат извършени множество процесуално-следствени действи€ и да бъде привлечен по-гол€м експертен и аналитичен ресурс. “ова налага оказването на организационна помощи ц€лостна подкрепа на наблюдаващите прокурори от ќѕ –  ърджали”, изтъкват от прокуратурата. ћестан е обвинен за причин€ване на смърт по непредпазливост заради пътни€ инцидент от 14 април, при който загина 6-месечно бебе, а родителите и другото им дете б€ха ранени./Blitz.bg

ќще за: —отир ÷ацаров  надзор  разследване ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

24 април 2019 11:04 |  урето
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

«атвор за гадни€ турчин


24 април 2019 17:08 | 321
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

ћалоумници на секи може да се слуци да не дава √оспод, Ќе наливайте масло в оган€, ƒаржавата тр€бва да осьди ћестан по законов ред,  акто за секи един,


25 април 2019 06:27 | до първи€/болен мозък/
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

ўе дойде друг турчин и ще ти помогне да се лекуваш, сигурна съм ѕак не си спал изроде и свети ѕетър те зове! :)
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.