Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

»звънредна новина за ћанол, убил жена си с 10 удара с чук


28 май 2019 09:57   3472 прочитаќкръжна прокуратура – Ѕургас предаде на съд ћанол ћ. “ой е обвинен за това, че на 19.10.2018 г. в къща, в гр. Ѕургас, умишлено умъртвил съпругата си, чрез нанас€не на множество удари с чук в областта на главата на пострадалата, довели до тежка черепно – мозъчна травма, в следствие на което настъпила смъртта й, като де€нието е извършено с особена жестокост – престъпление по чл.116, ал.1, т.6, предл.3, вр. чл.115 от Ќ .

Ќа 19.10.2018 г. екип на спешна помощ получават сигнал, че мъж е убил жена си в бургаски€ квартал „—арафово“. —лед пристигането си медицински€ екип установ€ къща, като на тротоара пред не€ е сто€л мъж, който е махал с ръка. —лед слизането на екипа от линейката, същите виждат,че това е мъж на около 70 години, видимо спокоен. “ой казал на шофьора на линейката да изключи сирената и лампата, защото € бил убил, да не се притесн€ват - вече била мъртва, защото € убил с чук, като нанесъл 10 удара. ћедиците го попитали дали говори сериозно, а мъжът отговорил, че е сериозен, че е убил жена си с 10 удара с чук и че още дишала, като € задушил с възглавница.

ћедиците забел€зали, че по горната дреха на мъжа имало капки от кръв. “е попитали мъжа, какво е станало и дали е имало скандал, а той отвърнал,че не са се карали, издебнал € да излезе от бан€та, да седне да си суши косата със сешоара, за да имало шум и € ударил 10 пъти с чук в главата. ћъжът попитал защо идва линейка, а не полици€ - ко€то е тр€бвало да го закопчае. ѕредложил да им покаже къде е станало всичко. ѕовел цели€ медицински екип през двора на имота към къщата. ќт входната врата са влезли в антре, след това продължили по коридор и влезли в спалн€ на първи партерен етаж. ¬ ста€та откриват труп на жена с окървавена и размазана д€сна половина на лицето, без признаци на живот.

ћедиците отново попитали мъжа, защо е убил жената и той отговорил, че го е дразнела и най-накра€ € издебнал, защото благодарение на не€ е лежал в психиатрично здравно заведение и това влошило отношени€та с дъщер€ им. Ћекарски€т екип е констатирал смъртта на жената с кардиограма, а мъжът е предоставил личната карта на починалата. ¬ това време е пристигнала и полици€та. ќкръжен съд – Ѕургас е насрочил заседанието си за 28.05.2019 г., съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение./blitz.bg/

ќще за: прокуратура  обвинение  съпруга ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.