Извънредна криминална драма в Бургас! Бивш служител на Френския легион нападна майка и 8-месечното й бебе и размаха нож!

08 юли 2019 14:25   5842 прочита


Криминално проявен нападна майка с 8-месечното ѝ дете на детска площадка в бургаския кв. „Възраждане”, след това се барикадира в дома си в бл. 39. Случката се е разиграла в късния следобед вчера. След скандала, съпругът на пострадалата се е намесил, бил е нападнат с нож от агресивния мъж и е получил няколко прорезни рани в областта на ръцете.

Според свидетели той е искал да го убие. На място пристигнаха спецчасти на МВР, за да извадят криминално проявения мъж от дома му. Той вече е задържан и ще бъде отведен до ареста за разпит, спец части охраняват задържания. Той е много добре познат на полицията и е създавал проблеми и друг път в комплекса.

По-късно стана ясно, че побеснелият мъж е криминално проявения Димитър Пехливанов. Той е на около 40 години, бил е във Френския легион и вчерашната случка не му е първа. Свидетели разказаха за ужаса, който се е разиграл около 19:50 ч. край бл. 39 в комплекса. Жената е вървяла, бутайки количката с 8-месечното си бебе, когато изведнъж зад нея се появил Димитър. Без причина той започнал да вика: „К*рво! Ей, сега ще ти е*а майката! Ще ти навра бебето отзад!”.

В този момент вече уплашената бургазлийка забързала крачка, но агресивният мъж извадил нож. Тя позвънила панически на съпруга си, който мигновено слязъл долу и се изправил срещу Димитър. Последвала схватка, при която криминално проявеният мъж, който живее на първия етаж в бл. 39, замахнал с ножа към съпруга на пострадалата. Той насочил острието не към ръцете на жертвата и директно се прицелил към сърцето. Ножът успял да одраска съпругът. Той е с прорезна рана на гърдите.

„Целеше се в сърцето ми. Искаше да ме убие!”, каза самият той, отказвайки да бъде сниман. Той е категоричен, че ще си извади медицинско и ще съди 40-годишният Димитър Пехливанов. Същият пък вече е в ареста. Според хора от района това съвсем не е първата такава изява на Димитър. Всъщност те разказват, че той „често нападал словесно жени от комплекса”. До агресия като днешната обаче досега не се било стигало. Към него ще бъде подведена колективна жалба от поне 4 различни жени от жк „Възраждане”, пострадали от неговите своеволия.

40-годишният Димитър Пехливанов е служил във Военното пристанище край Атия. Само преди 10 години, връщайки се от Френския легион, пред Пехливанов е стояла блестяща кариера в армията. Всичко обаче се променило през 2009 г., когато той решил да вдигне купон в дома си в бл. 39. Агресивният мъж, който живее с около 60-годишната си майка, бил надул музиката силно и това, очаквано, създало недоволство у съседите му.

Някой тогава позвънил на полицията и когато униформените пристигнали, в коридора на блока случайно минал съсед на Пехливанов. Виждайки го, 40-годишният мъж веднага го набедил, че той е подал сигнал, извадил пистолет и псувайки го заплашил. Това де факто прекратило кариерата му на военен след дисциплинарно уволнение и го изпратило в низходяща спирала към тоталния разпад. Съседи разказаха, че след тази случка той започнал да злоупотребява със забранени субстанции и постепенно агресията му се задълбочила.

Според тях той изглежда таял и някаква скрита омраза към деца, която би обяснила нападението от психологическа гледна точка. Само преди седмица на детска площадка край блока седели младежи – около 14-15-годишни. Те си говорили до късно вечерта и това изглежда подразнило Пехливанов, който започнал яростно да крещи и псува, опитвайки се да ги изгони. Тази вербална схватка ескалирала и на следващия ден прозорците му били строшени, вероятно като отмъщение. Това тотално изкарало извън нерви 40-годишният Димитър и днес резултатът е виден – той нападна една беззащитна майка, бутаща количката на новороденото си.

Нападна и съпруга й, като по негови думи това е било „опит за убийство” – мъжът е с прорезна рана в областта на гърдите, а замахът с ножа е бил насочен към сърцето. По непотвърдена информация пострадалата жена е близка на високопоставен човек в държавна финансова институция.


Още за: майка   дете   площадка   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар