Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»звестен столичен бизнесмен подкара джет и се вр€за в €хта на пристанището в —озопол, последстви€та са...


10 септември 2018 11:40   2993 прочита«а нелеп инцидент, който по чудо се е разминал без жертви, се съобщава в днешната хроника на ќƒ на ћ¬– в Ѕургас.

ќколо 16:30 часа вчера на пристанище "ћарина порт" в —озопол 58-годишен столичанин с инициали ≈.√., който по неофициална информаци€, е известен бизнесмен, е забил джета си в €хта, акостирала на пристанището.

57-годишни€т мъж е с леки контузии, €хтата е потрошена, уточн€ва "‘лагман". ќт инцидента ≈.√. е пострадал леко, като раните му са обработени от медицински екип. –аботата по случа€ продължава от служители на –айонно управление – —озопол./blitz.bg

ќще за: инцидент  хроника  пристанище ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.