Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

»зплуваха още мръсни тайни от тъмното минало на изверга ћартин


18 август 2019 10:31   2552 прочита«аподозрени€т за убийството на 7- годишно дете в село —отир€ остава под засилена полицейска охрана в болницата в —ливен поне още една седмица. ¬ понеделник в болницата ще има изнесено съдебно заседание, на което прокуратурата ще поиска за ћартин “рифонов посто€нна м€рка „«адържане под стража”.

ѕрокуратурата повдигна три обвинени€ на 21-годишни€ мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство. ѕонеделник е об€вен за ƒен на траур в ќбщина —ливен. Ѕлизки на жертвата пък организират на 19 август бдение пред община —ливен. ѕред бтв майката на ћартин “рифонов призна, че му е помагала в първите часове след б€гството, но не в€рва, че е извършил тежкото престъпление.

—то€нка —то€нова разказа, че във фатални€ ден ћартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобед. ќт полицаите разбрала какво е направил синът й. ѕризнава, че докато се укривал в гората, идвал вкъщи за храна. ¬ дома на ћартин н€ма негови снимки, но паз€т рисунките му. ћайка му казва, че бил добър ученик и мечтаел да стане художник.

—то€нка —то€нова твърди, че след задържането му е искала среща с него, но от полици€та й отказали. —поред свидетели, ћартин “рифонов, заподозр€н за убийството на детето, се е укривал в местността „ аменка” по време на б€гството си. ѕрез последните години ћартин обирал повече от пет пъти къщата на възрастна жена, ко€то живее сама в района.

∆ената разказва, че всеки път подавала сигнал в полици€та за набезите, но не се страхувала от ћартин. ќт беглеца обаче се уплашила ћима, когато го срещнала вчера часове преди да го арестуват и викнала мъжа си на помощ. ѕо петите на заподозрени€ се включва и ƒи€н. “ой води полицаите на местата, където може да се скрие.

ѕонеделник ще е ден на траур в община —ливен заради убийството на 7-годишното дете —лед близо два часа заграждане и претърсване белезници щракват на ръцете на заподозрени€. —поред полици€та задържани€т не е планирал престъплението. “естовете за наркотици на 21-годишни€ мъж са отрицателни./blitz.bg/

ќще за: убийство  дете  охрана ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.