Изплува нова ВИП стая в "Плаза" на Константин! Елитни проститутки обслужват баровците в тайно помещение за 200 лева

12 април 2016 12:48   2 коментара   9079 прочита


Криминалните стаи в дискотеката, в която дял има певеца Константин - "Плаза", не са свързани само с продаването на дога, научи ПИК. Медията разбра, че в заведението има и помещение, в което баровците, които се забавляват имат лукса да ползват елитни проститутки.

Припомняме, че в събота след масова полицейска акция 7 души бяха арестувани в култовата чалготека, като срещу тях е повдигнато обвинение за разпространение на наркотици.

Днес Коцето, който държи клуба заедно с още двама съсобственици, показа пред медиите култовата ВИП стая, за която се твърди, че се използва за място, в което клиенти на заведението се дрогират с различен вид опиати.

В една от другите стаи обаче хостесите на "Плаза" са водели жрици на любовта, които са обслужвали по-загорелите клиенти през цялата нощ. Цената за един сеанс варира между 100 и 200 лева, в зависимост от времетраенето и вида услуга.

Палавите момичета са оставали дори до 8-9 сутринта, ако клиентелата е била по-сериозна. Наши източници твърдят, че Константин и съдружниците му не знаят, че в техния клуб се извършва най-древната професия.

Певецът е категоричен, че в неговата дискотека няма незаконни действия, а ако има нещо такова той не носи отговорност.

2 коментара
13 Април 2016 02:54 | edin
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НЕКОЙ ДА Е ВИДЕЛ ВИНОВНИЯ ДА СИ ПРИЗНАЕ, КЕ ВЪРТИ, КЕ СУКА АМА БЕЛОТО КЕ ГО НАПРАВИ ЦЪРНО И ЦЪРНОТО БЕЛО


13 Април 2016 13:15 | АСЯ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЕДНА СТАТИЯ ЛИПСВА НАРЕД С КОМЕНТАРИТЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар