Изписаха англичанин от болница в Пловдив, охраната го преби , той почина

23 юни 2024 07:38   4 коментара   6762 прочита


Районната прокуратура в Пловдив разследва смъртта на чужденец в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. Това съобщиха от държавното обвинение пред NOVA. Изясняват се всички факти и обстоятелства, които имат връзка с настъпилата смърт на лицето. 

Според предварителната информация гражданин на Великобритания издъхнал в здравното заведение преди два дни при неизяснени обстоятелства. Той пристигнал там с оплаквания за силно главоболие, световъртеж и други. Бил приет в Спешното отделение, където са го прегледали и му включили система. 


След това лекарите го изписали. Англичанинът обаче заявил, че не е добре и поискал допълнителна медицинска помощ. Той отново се опитал да влезе в Спешното отделение, но дежурните се обърнали към охраната и чужденецът бил изведен от болницата. 

  
Той продължавал да настоява да се върне, но на място пристигнали още няколко екипа на охранителната фирма, която пази болницата. Охранителните камери на входа са заснели как мъжете отблъскват англичанина и не му позволяват да влезе в сградата. Те го блъскат и удрят. Единият от охранителите го хваща и с един удар го запраща към земята. Сцените се разиграват пред очите на десетки свидетели пред здравното заведение. След това англичанинът отново е приет и настанен в болницата. Няколко часа по-късно обаче той умира. По първоначални данни е починал от инфаркт. 

 


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
4 коментара
23 Юни 2024 07:57 | д-р Менгеле
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

БГ качествено здравеопазване за милиарди лева, потъващи в Здравната каса!


23 Юни 2024 16:35 | realist
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

БЕЗ КОМЕНТАР. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ В БГ НЯМА. ИМА ШАРЛАТАНИЯ, РЕКЕТ, НАГЛОСТ И ГРУБО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПАЦИЕНТА. ВСИЧКО СЕ Е ВТОРАЧИЛО В ПАРИТЕ, НЕПРАВОМЕРНО ТОЧАТ КАСАТА И ПРАЗНЯТ ДЖОБА НА СТРАДАЩИЯТ. ХИПОКРАТ ПРИ НАШИТЕ МЕДИЦИ УМРЯ.


23 Юни 2024 21:06 | 343
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Жалко за човека-дошъл в Булгаристан -при злобни хора диваци!


24 Юни 2024 03:07 | Мунчо
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Кой е дивак, бе? Евроатлантика, брато! ММА, такиа ми ти работи.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар