Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

»здирват под дърво и камък рецидивиста ѕопчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство


13 юни 2019 09:56   5744 прочита¬тори фалстарт претърп€ делото за жестокото убийство на Ќиколай √еоргиев, извършено през л€тото на 2016 г. в центъра на Ѕургас. «а зверството е обвинен рецидивистът ѕетър ѕопчев, по пр€кор ѕопчето. ѕричината за отлагането на процеса е изчезването на ѕопчев, който е издирван под дърво и камък от полици€та. “ой е в неизвестност вече 2 месеца и половина, след като не е открит от ченгетата във връзка с пребит мъж до кафе „ћокай“ на 1 май. “ова не е първото изчезване на ѕопчето.

ќпасни€т бургазли€ беше в неизвестност 3 месеца след жестокото меле с √еорги  арчев- арчо, ѕетър √анев-Ѕелото и ƒимитър  олев в попул€рната плажна дискотека „—акса бийч“ от миналото л€то. »зненадващо ѕопчев реши сам да се предаде, но престо€ съвсем кратко в ареста. ѕричината е, че съди€ «ахарин «ахариев реши да го пусне на свобода, въпреки че ѕопчето е заплашен от доживотен затвор заради жестокото убийство в центъра, както и че има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство.

«а решението му не попречи и фактът от 3-месечното му укриване. ¬с€ко едно от тези неща е предпоставка за ново изчезване на ѕопчето или извършване на друго престъпление, каквото той сътвори пред кафе „ћокай“, но незнайно защо окръжни€т магистрат не се съобрази с тези факти. ќчаквано делото за зверското убийство не тръгна и днес.

Ќай-веро€тно н€ма да започне и в началото на юли, когато е следващата дата на разпоредителното заседание по процеса. јко бъде признат за виновен, ѕопчев може да получи от 15 до 20 години до доживотна присъда без право на зам€на. ѕрипомн€ме, че 36-годишни€т Ќиколай беше пребит зверски в градинката на —тарата поща, около полунощ на 19-ти юни 2016 г. Ќиколай издъхна в адски мъки след 2-седмици в кома, след като главата му е размазана от тежките удари, които според експертизите са нанесени от ѕопчето./Blitz.bg

ќще за: издирване  ѕетър ѕопчев  дело ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.