Издирват бивш затворник, пребил жестоко родителите си

27 май 2020 08:08   3364 прочита


 

 Полицията издирва бившия затворник Стефан Петров Чолаков, след като преби майка си и баща си, за да им вземе последните пари, съобщи Флагман. 

В момента служители на Първо РУП Бургас дирят побойника в ромското гето на Бургас Кумлука. Предполага се, че се е скрил при приятели. 

Майката Пенка Рашкова е с разбита уста и няколко зъба след побоя. Жената едва говори, губи концентрация, забравя факти и обстоятелства. 

От думите й стана ясно, че тази сутрин Стефан Чолаков започнал за пореден път да иска пари от тях. Сценарият се повтарял всеки ден, той им взела всичките пари, двамата живеели от подаяния от съседи, докато синът им изпивал пенсиите им. 

Днес, след като разбрал, че нямат пари, ги пребил. Първо нокаутирал майка си, а след като баща му се опитал да го спре, цялата агресия се насочила към възрастния мъж, който е със съмнения за счупени ребра и други фрактури. Мехмед вие от болка в линейката, паркирана пред дома му на ул. “Гоце Делчев“. 

„Пуснала съм молба, че ме тормози, но никой не ми обръща внимание. Така е от години“, обясни Пенка. Тя допълни, че синът й лежал 6 години за кражба в затвора, а след като излязъл превърнал живота им в ад. Глас.бг 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар