Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

»здирването на „ане, ден девети:  уче довело ћ¬– до оръжието


19 май 2019 10:22   5383 прочитаѕървата следа от —то€н «айков - „ане е била уловена от полицейско куче още в петък. ѕолицаите обаче намерили пушката, с ко€то веро€тно е бил убит братовчедът на беглеца, по-късно в събота, когато претърсили отново периметъра.

„ане скрил оръжието в пчелен кошер, близо до с. √орна ¬асилица, на 6 км от дома на «айков. ѕушката била разглобена и прибрана с боеприпаси в скривалището.

ќръжието отговар€ло по вид и калибър на това, с което било извършено второто убийство, но дали е същото, предстои да бъде доказано от експертиза.

“рети€т братовчед на «айков ¬алентин ѕетров бе застрел€н в главата на 14 май. “€лото на мъжа бе намерено часове по-късно. ƒни преди това на 10 май бе убита и жената, с ко€то «айков години наред живеел на семейни начала - ћилена Ўишкова. ƒвамата държали погребална агенци€ в  остенец, а т€ имала и фризьорски салон.

¬ъпреки огромни€ ресурс, който ћ¬– хвърл€ в издирването на беглеца, той все още не е открит.

¬ търсенето му участват барети, антимафиоти, жандармери€, включени са още снайперисти и дори хора от местните ловни дружинки.

“–аботата не е спирала, термокамерите са включени от началото на операци€та, използваме при необходимост хеликоптер за проверка на определени райони. ѕреди той се е укривал с месеци, способен е да оцел€ва сам”, каза главни€т секретар на ћ¬– »вайло »ванов. “ой на м€сто в  остенец ръководи операци€та по залав€нето на «айков.

—поред разследващите мъжът все още е в района. —ред местните хора пък тръгнаха слухове, че денем се укривал из околностите на града, а нощем слизал в  остенец. “е дори твърд€т, че имал €таци. ѕлъзна и слух за убито куче, който бе отречен от ћ¬–.

–азследващите обаче напомн€т, че «айков не изглежда вече както на снимката, разпространена от ћ¬–. “ой веро€тно е с брада и набола коса. Ўефът на областната дирекци€ на ћ¬– Ќиколай —пасов посъветва хората да внимават за основните характерни белези на «айков, сред които е плешивината в центъра на темето.

—то€н «айков се издирва от 10 май./Dnes.bg

ќще за: следа  —то€н «айков  петък ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.