Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»мето на бивш министър изплува покрай разстрела на —танка ћарангозова


12 октомври 2019 11:01  1 коментар   6916 прочита–азстрел€ната с три куршума в столични€ квартал „ћладост“ —танка ћарангозова има криминални регистрации за измами и още четири за финансова несъсто€телност. —поред разследващи, мотивът за убийството на жената е свързан с финансови афери, пише „“елеграф“.

ѕроверка показа, че убитата е пускала жалби в спецобвинението за изнудване срещу сина на ексминистъра от левицата ≈мили€ ћасларова – »во ћасларов, и негов партньор. ѕо оперативни данни в периода 2011-2016 г. през банковите сметки на ћарангозова преминали над 300 млн. лв. и то официално. “€ се представ€ла за финансов брокер и залъгвала хора с много пари, че ще им ги увеличи като инвестира в инвестиционни фондове.

»злъганите от не€ жертви са над 50 и то с огромни суми, сочи разследването. ≈дна от любимите ѝ схеми била да лъже, че ще купува жито, после ще го продаде на борсата, но така и не връщала парите на хората. Ќа практика създала финансова пирамида, а измамените от не€ са много. –азстрел€ната —танка е била подсъдима за измама в особено големи размери.

Ѕила е изправена пред “емида преди три години, след като завл€кла двама бизнесмени с над 1,4 млн. лв. »ма и заведени три иска от банкови и кредитни институции за над 160 000 лева, за които има изпълнителни листове. ќт друга страна през последните 5-6 години ћарангозова е била доста активна и в завеждането на граждански искове срещу различни хора, с които е имала вземане-даване.

«а този период е завела 10 граждански дела. »сковете варират от 30 000 лева до над половин милион. ѕоследното дело е срещу »во ћасларов и ≈лена ћасларова и е заведено през август тази година./blitz.bg/

ќще за: име  разстрел  син ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

13 октомври 2019 09:56 | Dgagata
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ƒано всички измамници ги застигне същото.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.