Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! 
   –егистрац舫абравена парола

»ма заподозр€н за взривени€ автомобил на адвокат в ћонтана


8 октомври 2019 11:33   1887 прочита»ма заподозр€н за взрива в ћонтана, при който беше унищожена колата на известен адвокат в града, съобщи Ќова. «адържани обаче все още н€ма и разследването продължава. Ѕомбата причини големи щети на ц€ла коопераци€ в града. јтаката е била насочена срещу адвокат  расимир Ѕосев, който вчера е имал важно дело в —офи€.

јвтомобилът и гаражът на кореспондентите на Ќова тв в района също пострадаха. –азследващите вече работ€т по версии, свързани с работата на адвоката, чи€то кола пр€ко беше покушена.

"—м€там, че този акт е поредни€т от многото през годините, които са се случили и този човек тр€бва да бъде спр€н", каза ќлег ƒимитров от ќкръжна прокуратура - ћонтана.

"¬еро€тно може да става въпрос за запалителна течност, вследствие на ко€то е настъпила експлози€ с материалните поражени€, които са видими на м€сто", каза още адвокат  расимир Ѕосев.

∆ивущите в коопераци€та са се разминали и с друг взрив, тъй като блокът е газифициран. јпартаментът над гаража е силно пострадал. «а щастие в него не е имало хора в момента на взрива./—нимка: Ѕ“¬, trafficnews.bg/

ќще за: автомобил  адвокат  ћонтана ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.