Има заподозрян за взривения автомобил на адвокат в Монтана

08 октомври 2019 11:33   2758 прочита


Има заподозрян за взрива в Монтана, при който беше унищожена колата на известен адвокат в града, съобщи Нова. Задържани обаче все още няма и разследването продължава. Бомбата причини големи щети на цяла кооперация в града. Атаката е била насочена срещу адвокат Красимир Босев, който вчера е имал важно дело в София.

Автомобилът и гаражът на кореспондентите на Нова тв в района също пострадаха. Разследващите вече работят по версии, свързани с работата на адвоката, чиято кола пряко беше покушена.

"Смятам, че този акт е поредният от многото през годините, които са се случили и този човек трябва да бъде спрян", каза Олег Димитров от Окръжна прокуратура - Монтана.

"Вероятно може да става въпрос за запалителна течност, вследствие на която е настъпила експлозия с материалните поражения, които са видими на място", каза още адвокат Красимир Босев.

Живущите в кооперацията са се разминали и с друг взрив, тъй като блокът е газифициран. Апартаментът над гаража е силно пострадал. За щастие в него не е имало хора в момента на взрива./Снимка: БТВ, trafficnews.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар