И полицай се оказа сред жертвите на жестокия убиец от Костенец

29 май 2019 10:06   3941 прочита


Докато полицията е по петите на жестокия убиец от Костенец Стоян Зайков, той е разбил две вили в село Свети Спас край Долна Баня. Опустошил е хладилниците и даже си е взел душ. Полицията за пореден път го изпуснала на косъм, защото като влезли да го задържат след сигнал, банята била още мокра.

Зайков отключил вилата на бивш полицай, опустошил хладилника и даже гледал новините, разказва бившият шеф на отдел в Националното следствие Чавдар Герасмов, който живее в района. „В една вила е проникнато с взлом. Разбити са дървени щори и метални решетки. Проникнато е вътре. Злосторникът не е взел нищо ценно. Имало е скъпи инструменти. Нахранил се е. Гледал е телевизия”, каза Чавдар Герасимов, собственик на вила в района.

Зaсега от МВР не потвърдиха, че обирите са дело на беглеца. Следи от него са открити и в село Костенец, където разбил една от къщите и откраднал буркани с месо. „Има отлив на туристи и в селото, и в Костенец. Все пак ние сме в планината, повечето хора идват заради разходките и не могат да си ползват пълноценно почивка” , посочи Любка Кацарова, кмет на село Костенец. Местните не ходят по вилите си в района, тъй като се страхуват да не засекат беглеца./Blitz.bg

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар