Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо 
   –егистрац舫абравена парола

» полицай се оказа сред жертвите на жестоки€ убиец от  остенец


29 май 2019 10:06   3703 прочитаƒокато полици€та е по петите на жестоки€ убиец от  остенец —то€н «айков, той е разбил две вили в село —вети —пас край ƒолна Ѕан€. ќпустошил е хладилниците и даже си е взел душ. ѕолици€та за пореден път го изпуснала на косъм, защото като влезли да го задържат след сигнал, бан€та била още мокра.

«айков отключил вилата на бивш полицай, опустошил хладилника и даже гледал новините, разказва бивши€т шеф на отдел в Ќационалното следствие „авдар √ерасмов, който живее в района. „¬ една вила е проникнато с взлом. –азбити са дървени щори и метални решетки. ѕроникнато е вътре. «лосторникът не е взел нищо ценно. »мало е скъпи инструменти. Ќахранил се е. √ледал е телевизи€”, каза „авдар √ерасимов, собственик на вила в района.

«aсега от ћ¬– не потвърдиха, че обирите са дело на беглеца. —леди от него са открити и в село  остенец, където разбил една от къщите и откраднал буркани с месо. „»ма отлив на туристи и в селото, и в  остенец. ¬се пак ние сме в планината, повечето хора идват заради разходките и не могат да си ползват пълноценно почивка” , посочи Ћюбка  ацарова, кмет на село  остенец. ћестните не ход€т по вилите си в района, тъй като се страхуват да не засекат беглеца./Blitz.bg

 

ќще за: полици€  убиец  —вети —пас ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.