Грозна драма в „Лозенец“ – майка обвини дъщеря си, че я трови

12 октомври 2014 14:28   5649 прочита
Дъщерята Надежда твърди, че тя е жертвата
Дъщерята Надежда твърди, че тя е жертвата


Дъщерята Надежда твърди, че тя е жертвата

Такова чудовище не съм виждала, твърди Лиляна Банкова

Грозни сцени се разиграват в апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Майка обвинява дъщеря си, че я тормози системно и дори, че се опитва да я трови. Тя пък твърди, че заради нея е получила психични проблеми. Скотските скандали са описани в предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия.

Майката Лиляна Банкова иска да изгони дъщеря си. Тя твърди, че е подложена на тормоз. „Опита се да ме отрови с хапчета. Пред иконата се кръстя, че ме пращаше в мазето, пише Блиц. Там да живея. Такова чудовище не съм виждала. Каза ми: „Ще вляза в стаята, ще те удуша, мен законът не ме лови, защото съм психично болна.“ Слага ми габърчета в обувките, за да ме бодат“, твърди майката. Според дъщерята Надежда обаче истината е друга.

„Просто ме е срам от майка ми. Всеки ден е това, всеки ден ме тормозят, нарича ме мръсница, казва, че крада. Няма да напусна това жилище, то е от баща ми“, зарича се Надежда. Именно семейното жилище е повод за скандали между нея и майка й, която настоява дъщерята да се изнесе. В крайна сметка съдът постанови тя да напусне имота. Физическо насилие не бе доказано.


Още за: майк   а дъщеря   Лозенец   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар