Гнусният педофил - зъботехник най-накрая си го получи

15 май 2020 08:27   4596 прочита


Окръжен съд – Пловдив потвърди определението на Пловдивския районен съд, с което е взета най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража спрямо Г. К. Той е обвинен в извършване на блудствени действия спрямо лице, ненавършило 14 г. Окръжният съд възприе напълно доводите на Районния съд, че макар досъдебното производство да е в начална фаза, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение, а то е наказуемо с лишаване от свобода до 6 години.

Окръжният съд сподели приетото от Пловдивския районен съд, че при по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража не съществува опасност обвиняемият Г. К. да се укрие, но съществува опасност да извърши друго престъпление. Пострадалото лице е дете – значително под 14 години, което наред с конкретния начин на извършване на деянието формира завишена обществена опасност. По делото са налице доказателства, че подобно поведение не е инцидентно за обвиняемия.

Съдът прие, че съществува реална, а не хипотетична опасност при по-лека мярка от задържане под стража обвиняемият Г. К. да извърши друго престъпление. Припомняме, че обвиняемият е зъботехник, който е блудствал д 9-годишно момиченце, съседче 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар