Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

√лавсекът на ћ¬– разкри подробно как е протекла срещата на "√орски€ човек" с  ети в нощта на касапницата в Ќови »скър!


14 януари 2018 10:59  3 коментара   7228 прочита“ова е едно приспособление, което той е ползвал за заглушител. “ой е бил изобретателен. »нтересувал се е как да си го направи в интернет. јдаптирал е маслен филтър от превозно средство, за да си го направи. “ова каза главни€т секретар на ћ¬– ћладен ћаринов в ефира на bTV, отговар€йки на въпроса, дали –осен јнгелов се е самоубил наистина със заглушител. ћаринов по€сни и мотива на "√орски€ човек".

"»мам логичен отговор. “ази връзка е известна на майката на  ети и на дъщер€ ѝ. ћотивът не е само свързан с връзката. “ой е имал намерение да извърши криминално престъпление, за което да използва информаци€, с ко€то т€ е разполагала. “€ е чистила жилища. ¬ едно от жилищата собственикът е бил по-имотен. » той е искал да € направи съучастник в обира на дома. “ова може да € е накарало да го отхвърли. “ова се случва в началото на декември", каза ћаринов.

"ќт разследването имаме информаци€, че т€ след това е изб€гвала срещи с него. –осен ѝ е предал нейни неща чрез посредник. ¬ момента на разво€ на събити€та на 31 декември, тогава срещата е протекла много бързо. “€ сигурно е тръгнала да б€га. “€ беше убита с 3 куршума в гърба, а после и с контролен изстрел в областта на главата. “ой е искал да заличи следите си", каза още главни€т секретар на ћ¬–.

”бийството не е станало където бе открит трупа ѝ. —лед убийството ѝ той се е върнал м€стото, което е обитавал, преобл€къл се е и след това е планирал и действи€та по отношението на семейството ѝ. —лед престъплението в къщата, той е взел семейни€ автомобил, взел е трупа на  ети и се е опитал да го скрие и да затрудни разследването. ј може би и да го насочи към верси€, че т€ е извършител€т, об€сни още ћаринов.

ћладенов об€сни защо полицаи дни наред търсиха убиеца, докато той се е криел в къща. „–айонът е горист.  ъщите там не са в квартали, а са разпръснати. Ќ€махме време да провер€ваме, да събираме информаци€ от лица, които живе€т там, за да не изтече информаци€. «атова предприехме действи€ и претърсвахме дом по дом. “е не дадоха резултат, вследствие на това, че всичко излезе по медиите. “ой е следил всичко по интернет“, об€сни той.

¬ студиото на bTV главни€т секретар на ћ¬– също изрази несъгласие с твърдени€та, направени през изминалите дни, че капацитетът на ведомството намал€ва. "ћ¬– е една система, където работата е много трудна и отговорна. »ма какво да се направи по услови€та на труд, личното обезпечаване, заплащането, средствата за лична защита и израстване в служебната кариера. Ќе съм съгласен, че капацитет на ћ¬– пада.

»скам да се изслушват хора, които са били на улицата, на огледи на убийства, на огледи на трупове. Ќе бих казал, че пада капацитет на ћ¬–. ¬ услови€та, в които работ€т, колегите се справ€т повече от добре. ƒавам пример границата. Ќикой не гледа какво се случва в √ърци€ и »тали€. “е имат изключително гол€м проблем.  огато този проблем се отраз€ва в обществото, никой не критикува полици€та", каза той.

ћладенов също добави, че подкреп€ протеста на полицаите. „ƒемокраци€та дава право и на свободно израз€ване на вол€та и на това, което хората мисл€т. «аконът позвол€ва синдикална дейност в полици€та. “ова е начин обществото да разбере, че тези хора също имат нужда от определени неща, включително и заплащане“, каза ћладенов.

ѕо думите му, увеличаването на заплатите е една част от реформата. "ћ¬– е система, ко€то ежечасно, ежеминутно работи. “акава система много трудно се реформира. —истемата на ћ¬– първо тр€бва да се реформира първо с пари, техническо оборудване.

јдминистраци€та се намал€ва, когато това се замести от необходимото технологично оборудване", по€сни той. ћладенов не разкри в ко€ страна живее лицето, което оправи бомбените заплахи по адрес на европредседателството от миналите дни. "Ќе е прието да се каже страната, в ко€то живее лицето, отправило бомбените заплахи.

ѕредприети са всички мерки лицето да бъде задържано. »ма данни, че той не е в най-добро психологическо състо€ние. ўе го хванем. ѕри вс€ко едно обаждане се извършва специална процедура. ќпасност за гражданите н€ма. “акива обаждани€ получаваме и от други лица", каза още той.

Blitz.bg

ќще за: ћладен ћаринов  секретар  престъпление ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

14 януари 2018 11:21 | zapoznat
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

" √лавсекът на ћ¬– разкри подробно ....."-----излиза, че то€ е свидетел на престъплението..... –азкрил подробности..... сигурно е събирал гилзите или е помагал на убиеца да бърше кръвта..... ≈гати “Џѕќ“»я“ј!


14 януари 2018 11:27 | zapoznat
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

"..... “€ Ѕ≈Ў≈ убита с 3 куршума в гърба,..... "---то€ със сигурност ще е много важен "—¬»ƒ≈“≈Ћ' щом за€в€ва "“€ беше.... " защото нормален главсек на ћ¬– би тр€бвало да »ћј акъл и да каже, че " “€ ≈ Ѕ»Ћј прострел€на..... " ама не са напразни вицовете за тъпите ченгета!


14 януари 2018 19:48 | Ўопо
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ƒаже и фантази€та му е бедна, не е можал да съчини добър разказ без картинки. ¬ързахтене не вече стига толко, повервахме ви- ушким.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.