Главният секретар на МВР дойде в Слънчев бряг, стрелбата е станала вътре в заведението

09 юни 2016 01:37   1 коментар   4561 прочита
Сн. ДИАНА САВАТЕВА
Сн. ДИАНА САВАТЕВА


Сн. ДИАНА САВАТЕВА

Главният секретар на МВР Георги Костов преди секунди пристигна в Слънчев бряг и влезе в отцепената с жълти ленти територия пред денонощната кръчма "4 You".

При стрелбата на мястото са пристигнали шефът на Областната дирекция на МВР Калоян Калоянов и административният шеф на окръжна прокуратура Калина Чапкънова, предаде 24 часа.

Стрелбата е станала вътре в самото заведение и най-вероятно пред доста свидетели като се има предвид часа - малко преди 21. Очевидно са намерени гилзи.

През единия от прозорците се вижда табелка с числото 6, както обичайно се маркират веществените доказателства при оглед на местопроизшествие.

В момента в предверието на заведението Костов разговаря с Калоянов. Има и експерти от криминалистичната лаборатория към МВР Бургас.

Според свидетели тялото на загиналия все още не е изкарано от ресторанта.

В денонощен супермаркет отсреща на заведението се виждат две дупки от куршум, което означава, че в един момент стрелбата се е изнесла навън от "4 You".

След 00,30 часа Костов, Калоянов и други полицейски шефове излязоха от заведението, където присъстваха на огледа, и се отправиха към близък хотел, където вероятно провеждат заседание.

1 коментар
09 Юни 2016 08:56 | .$$$$$$$
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

.. ПАРМАНЕНТНО ПИЯН.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар