Гешев с горещи подробности за арестуваните за побоя над Слави Ангелов

24 април 2020 12:36   2765 прочита


Още на 10-ия ден имаше заподозрени лица за извършеното престъпление, но беше необходимо технологично време за събиране на необходимия обем доказателства От ръководството на Специализираната прокуратура вчера бяха проведени действия по разследването.

В качеството на обвиняеми са привлечени 3 лица за престъпно сдружение за причиняване на телесни повреди на журналиста Слави Ангелов и за държание на високорискови вещества. Това стана ясно на извънреден брифинг на прокуратурата във връзка с побоя над журналиста Слави Ангелов. "Те са привлечени за 3 отделни престъпления", заяви главният прокурор Иван Гешев. "Въпреки извънредното положение колегите от МВР, съвместно с наблюдаващите прокурори работиха активно и смятам, че в изключително разумен срок са събрали необходимия обем доказателства", каза още той.

"Още на 10-ия ден имаше заподозрени лица за извършеното престъпление, но беше необходимо технологично време за събиране на необходимия обем доказателства, които да издържат в хода на една съдебна процедура и да се стигне до осъдителни присъди", каза Гешев. Той добави, че този случай е бил приоритетен. БЛИЦ припомня, че при спецаксция в столицата бяха арестувани 7 души, сред които ММА бойци от футболни агитки. Причината е подозрението, че те са замесени в побоя на журналиста Слави Ангелов. Област за прикачени файлове


Още за: Гешев   побой   Ангелов   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар