Философ изнасилва жени в София и ги топи, че правели груб с*кс

14 януари 2020 10:11   1 коментар   6216 прочита


Философ с няколко висши образования изнасилва жени, които открива по интернет. Лежал е в затвора за такова престъпление, но след излизането си не се отказва. Миналата година отново нападнал и се гаврил с жена, арестуван е, а в момента срещу него се води дело. Това разкриха криминалисти от сектор „Убийства“ в СДВР, цитирани от в. „Телеграф“. По думите им новата опасна тенденция при изнасилванията е извергите с висше образование да намират жертвите си основно по Фейсбук и другите социални мрежи, докато хората с по-нисък социален статус и бежанците нападат директно на улицата.

Само преди няколко седмици в столицата беше арестуван Валиумния изнасилвач – холандец, който омаял в началото жертвата си, а после блудствал с нея - гавра, за което първо БЛИЦ съобщи. Преди няколко месеца пък отново в София бежанци извършиха две от най-бруталните изнасилвания в последно време у нас. „През 2019 г. в България са били извършени 111 изнасилвания. Повече от половината са разкрити, а извършителите задържани.

За сравнение през 2018 г. е имало 106 такива престъпления, като 48 на сто са разкрити“, заявиха от МВР пред „Телеграф“. Разгонени бежанци изнасилиха брутално дете в София Омайване Един от обиграните изнасилвачи, който е лежал и в затвора, е висшист. Завършил е философия и филология, изключително обаятелен, интелигентен, разказват криминалисти. Той набирал жертвите по сайтове за запознанства и фейсбук. В средата на миналата година започнал да си пише с красива жена. Зловеща случка в центъра на София с млада жена „Говорели са за философски теми, за история, тя е помислила, че отсреща ѝ седи нормален и умен мъж. Затова е приела да се видят и да отидат на вечеря. Мислела, че е чаровен и нежен, но като я примамил в дома му, я изнасилил брутално“, споделиха още разследващите. Като арестували маниака, той мълчал.

Запознат бил със законите, тъй като вече е лежал преди 6 г. в затвора. Лансирал и версията, че жертвата му правила груб секс по свое желание. Тиндър За последната година само от сайта „Тиндър“ има 3 случая на изнасилени момичета в столицата. Първоначално всичко започвало с лафове от сорта на „искам да ти правя мусака“ или „кекс“, но след като девойките отказвали да се съвокупляват, ги изнасилвали. Точно по същия начин действал и Валиумния изнасилвач. Най-брутални обаче са престъпленията извършени от хора с нисък социален статус и бежанци. Първият случай на мигрант беше през лятото на м.г.

Тогава алжирец от дома в Бусманци нападна посред нощ девойка на улицата в центъра на София и се гаврил с нея, държейки счупена бутилка до гърлото й. Никой не спрял да й помогне. По същият начин и двама бежанци от дома на Военна рампа се гавриха с дете-сирак от дом. Те го завлекли в изоставена сграда на ул. „Първа българска армия“ и задоволили сексуалния си нагон. В момента също се чака делото да влезе в съда. Криминалисти посочват, че и случаите на ромските сватби с непълнолетни влизат в графа изнасилвания, тъй като момичетата нямат навършени 18 г.

Компютърен спец – рецидивист по блудства, опипва девойки, вдига им полите Компютърен специалист от голяма Ай Ти фирма в столицата с много голяма заплата и красиво гадже е рецидивист по блудства в столицата, разказаха криминалистите. Младият мъж е арестуван няколко пъти за блудства. Той имал грозната страст да върви по улицата и да опипва девойки. „Както си върви и някое момиче му се струва симпатично. Приближава се, хваща го за задните части, стиска го, опипва го.

Друг път вдига полата и също опипва жертвата по интимните части“, разказаха ченгета. Срещу него имало подадени доста жалби. При едно от задържанията му го питали защо го прави при положение, че има красива приятелка и солидна заплата. Той отвърнал просто „И аз не знам“. Срещу него също се води дело. Подобни случаи на блудства се водят и срещу десетки извратеняци и ексхибиционисти, които се натискат в градския транспорт. Скотланд Ярд ни предупреждва кога идват педофили „Скотланд Ярд ни предупреждава за педофили, които идват у нас.

Англичаните много стриктно следят извършителите на полови престъпления. Получаваме информация и от други партньорски служби по обмена, но британците са най-активни“, заяви Снежана Барановска от сектор „Убийства“ в СДВР. Английските полицаи казват на българските си колеги кое е лицето, което идва у нас, каква е присъдата му и къде ще отседне. Ако могат дават и периода. Целта е полицаите да държат под око извратеняка, за да предотвратят евентуално престъпление. Обикновено английските педофили идвали по морските ни курорти на почивка. До сега е нямало случай на някой, който е успял да извърши сексуално престъпление.


Още за: жени   София   философ   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
14 Януари 2020 13:02 | 3-ти А клас
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

"обгрижил я в дома МУ' трябва да бъде "в дома СИ". В 3-ти а клас на ЮЗУ има свободни места- ползвайте ги. Български журналист да не разбира български език и да пише патканщини - е това е постигната цел на враговете на България .Вземете се с колегите си от Ямбил "' мъ той тръгна през ж. п. прелеза и влезе в паника, не беше пиян по принцип, но сега не е върху себе си"
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар