Ето го ромът, който преби зверски готвача от Карлово

30 януари 2015 10:00   2 коментара   4193 прочита


Ангел остава в ареста с обвинение в грабеж

Районният съд в Карлово остави днес с постоянна мярка „задържане под стража” Ангел С. от Карлово. Преди дни ромът преби жестоко 38-годишният готвач Тони Драгиев от подбалканския град. Човекът се прибирал към дома си след почерпка с приятели, когато Ангел го нападнал на метри от полицията. Побоят е бил толкова жесток, че Тони вече четири дни е в кома, с опасност за живота. Най-големи поражения от мелето има в мозъка на невинната жертва. Циганинът задигнал от него два евтини мобилни апарата, ръчен часовник и дребна сума пари.

Пред съда днес Ангел С. каза, че когато случайно се срещнали на улицата с Тони, готвачът го напсувал и затова ромът го набил. В момента обвинението срещу него е за грабеж, когато бъде готова експертизата, то ще бъде преквалифицирано в грабеж с опит за убийство, казаха за Блиц разследващи.

Карлово е в потрес от зверството. Правят се аналогии със смъртта на брата на известния в Подбалкана Кольо Рогача. През септември миналата година група роми пребиха Георги Рогачев, който почина месец по-късно без да излезе от кома.

В социалните мрежи карловци призовават за справедливост и се заканват, ако няма такава, да има саморазправа. Утре в 11.45 в храм „Свети Николай” приятелите на Тони Драгиев се събират на молебен за оздравяването на мъжа, който според всички негови познати бил лъчезарен, добронамерен и неконфликтен човек.


Още за: преби   готвача   Карлово   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
30 Януари 2015 12:19 | Водач на МПС
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Не харчете излишни държавни пари за разследване, експертизи, съд и др. Дайте го на роднините или му теглете един куршум и да става история.


30 Януари 2015 14:24 | Запознат
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Значи-не е съвсем така! Цялата интрига е тръгнала от там, че когато двамата
са се разминавали на РОМА му замирисало на КОНЯК. Не могъл да понесе друга миризма и го ступал. Е голяма работа. От тук нататък-готвачът да пие ром или да се
оплаче на Местан. Той от своя страна ще отнесе въпроса в НС и там ще каже, че готвача е бил рома и нали се сещате каква ще стане... ШМЕНТИ КАПЕЛИ... Затова е казано-циганин и на снимка да го биеш-няма да сбъркаш, а ако удариш и Местан-ще ти
се опростят 40 греха.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар