Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

≈то го натъпкани€ с пари джип Ѕћ¬, запечатан след спецакци€та в Ѕургас


12 септември 2018 14:13   11568 прочита¬ сив джип Ѕћ¬ ’5 с пловдивска регистраци€ са пътували тримата арестувани при спецакци€та в Ѕургас вчера. —лед операци€та немското возило е запечатано и в момента се намира на паркинга на ќƒћ¬–-Ѕургас, съобщава ‘лагман.бг. ¬ хартиени пликове в Ѕћ¬-то б€ха намерени 500 000 лв. “римата пътници в джипа са арестувани за 24 часа. ѕосочената сума е открита в двама от т€х.

—поред източници сред задържаните е жена, ко€то е управител на гол€мо търговско дружество. ѕред разследващите т€ об€снила, че абсолютно легално е изтеглила крупната сума от банков клон. ќт —пециализираната прокуратура съобщиха по-рано днес, че се разследва съпричаността на арестуваните в Ѕургас към евентуална престъпна дейност и участие в организирана престъпна група за усво€ване на ƒƒ—. —рещу т€х все още н€ма повдигнати обвинени€.

ƒжипът, в който б€ха намерени половин милион лева при спецакци€ в момента е паркиран до ќƒћ¬– – Ѕургас, предава Burgas24.bg. ¬ рамките на разследването по досъдебното производство за данъчни престъплени€ и пране на пари, по което б€ха обвинени членове на фамили€ јрабаджиеви и техни служители, на 11 септември 2018 г. в Ѕургас б€ха проведени процесуално-следствени действи€.

ѕо неотложност процесуално-следствените действи€ са възложени на ќƒћ¬–-Ѕургас. ”становено е, че едно от лицата, у което са намерени над 298 000 лева (изтеглени от банкова институци€) е пр€ко свързано с управлението на едно от инкриминираните дружества по досъдебно производство на —ѕ – на захарни€ завод " ристал“ в ѕловдив. ” друго лице е намерена и иззета сумата от 200 000 лв.

«адържани за 24 часа по «акона за ћ¬– са трите лица, иззет е и джипа, с който са се придвижвали. ”станов€ва се т€хната съпричастност в евентуална престъпна дейност и участие в разкритата организирана престъпна група за усво€ване на неследващ се ƒƒ—, в т.ч. от фиктивни сделки на захарни€ завод в ѕловдив.

ЅЋ»÷

ќще за: джип  паркинг  арест ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.