Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

≈ксперт от »ѕЅ огласи страшната истина за катастрофата на ћестан


16 април 2019 12:45  2 коментара   16398 прочита≈ксперти от »нститута за пътна безопасност ще направ€т оглед на м€стото на катастрофата с лидера на ƒќ—“ Ћютви ћестан. “е започват собствено разследване на тежки€ инцидент, при който загина 6-месечно бебе. Kметът на  ирково Ўинаси —юлейман коментира, че това е четвърти случай на тежък пътен инцидент на същото кръстовище за последните две години. "ќткакто се отвори проходът "ћаказа" трафикът е много натоварен.

ѕризовавам всички, минаващи от там, да бъдат много внимателни", каза той. "“р€бва да изчакаме компетентните органи да си свършат работата, за да разберем чи€ е била вината за катастрофата", отбел€за Ўинаси —юлейман. ƒиана –усинова от »нститута за пътна безопасност бе категорична пред Bulgaria ON AIR, че кръстовището, на което 6-месечното бебе загина, е негодно за съвременна употреба.

"Ќамерихме доста данни за наличие на пътнотранспортни произшестви€ там. ќт декември 2017 г. до момента има двама загинали и осем ранени", отсече т€. ѕо думите ѝ е немислимо да се разчита само и единствено на добрата преценка на водачите, тъй като всеки един има различна такава. » организаторът на движението е този, който тр€бва да мисли за това.

"“ези, които въвеждат един път в експлоатаци€, тр€бва да могат да гарантират нашата безопасност", за€ви –усинова. —поред първите изводи на експертите, в този район има недопустимо безхаберие от страна на стопанина на път€ относно пътните знаци за обозначаване на разклона и въвеждането на ограничени€.

Ћютви ћестан беше освободен от ареста срещу парична гаранци€ от 10 000 лева. “ой е привлечен към наказателна отговорност за причин€ване на смърт по непредпазливост. –азследването по делото продължава, предстои събирането на гласни доказателства, огледи на моторните превозни средства, които са иззети по делото като веществени доказателства и назначаване на съдебна автотехническа експертиза./Blitz.bg

ќще за: оглед  катастрофа  разследване ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 април 2019 16:51 | ќоооооооо, ѕепи
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

» ко€ е страшната истина, не спираме на знак "—топ".  ръстовище като слънце, видимост отлична, поне това се вид€ по телевизора. јма н€ма кой да спазва знаците. “е са за балъците.


17 април 2019 07:47 | новогражданин-ƒупничанин
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

30г затвор за убиеца лютви местан-н€ма какво да го защитават тези изроди продажни. не е спр€л на знак стоп защото за този убиец законите на Ѕългари€ не важат той се има за турчин.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.