Екшън в Бургас! Цигани с противовирусни маски нахлуват в коли и става страшно

27 март 2020 09:04   7 коментара   34143 прочита


Потърпевш млад шофьор разказа, че е преживял обир в кв. "Победа"

Цигани от бургаския кв. "Победа" устройват засади на шофьори, преминаващи от околовръстното към ул. „Индустриална”. За това алармира бургазлията Борислав Христов. Той разказа историята, която по думите му се е случила на него самия късно снощи, пише "Флагман". „Минавайки покрай кв. "Победа", някъде в района между бензиностанция Лукойл и затвора, пред колата ми изскочи жена от ромски произход с противогрипна маска. Успях да реагирам навреме и да спра, преди да я блъсна. Но в момента, в който се канех да потегля, през задната дясна врата на автомобила ми влезе едър мъж – отново от ромски произход и също с маска.

Започна да търси пари. Аз, разбира се, му отказах, но той видя портфейла ми до скоростния лост и настоя, че, ако не му дам 100 лева, няма да слезе. Когато отново му отказах, той грабна портфейла и започна да рови в него. Оттам успя да вземе 40 лева и всичките монети. На задната седалка имах и торба с дрехи – той прибра и тях, след което слезе, блъсна жестоко вратата на колата и видимо ядосан започна да говори на цигански. Внимавайте, колеги, защото тези индивиди не се спират пред нищо и не се знае на кого ще изкарат беля!”, разказва младият бургазлия Борислав Христов.

Става ясно още обаче, че сигнал в полицията за обира не е подаден и информацията за това бе потвърдена и от ОДМВР-Бургас. Самият шофьор, разкрива още, че след инцидента е попаднал на патрулен автомобил по пътя си за дома, но е преценил, че „няма смисъл да подава сигнал, защото нищо не може да се направи”. Въпреки това твърденията на бургазлията подозрително много наподобяват една друга, обичайна за ромското съсловие практика – опитите на някои индивиди от малцинствата буквално да скачат пред движещи се автомобили с цел извършване на застрахователни измами.

blitz.bg


Още за: Бургас   екшън   маски   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
7 коментара
27 Март 2020 10:43 | ���. K������� ������
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

В Китай ако се случи шофьор да блъсне някой пешеходец, задължително връща на заден да го смачка.
Глобата за ранен-лечение и доживотна пенсия са много по-големи от разходите за погребение.
чиста математика:)


27 Март 2020 11:35 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

ДОКАТО ИМА ТАКИВА МЛАДЕЖИ КАТО ТОЗИ ТУЛУП ДЕТО СЕ ОПЛАКВА КАТО ДЕВСТВЕНИЦА И НАРИЧА ЦИГАНЬЕТЕ -РОМИ, ЩЕ ГО ОБИРАТ И ЩЕ ГО ЕБАТ. ТАКЪВ ПЕДАЛ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА. АКО БЕШЕ ИСТИНСКИ МЪЖ, НЯМЯШЕ ДА РЕВЕ А ЩЕШЕ ДА Е ПРЕБИЛ ЦИГАНИНА-МАНГАЛ И ТОВА ЩЕШЕ ДА ПОСЛУЖИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ МАНГАЛИ. А НАШИЯ ПЕНДЕЛ РЕВЕ И СЕ ОПЛАКВА-Е ЩЕ ТИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ И ПОРФЕЙЛА И 40-ТЕ ЛЕВА И ЩЕ ТЕ ЕВАТ ЩОМ СИ ПУТЬО.


27 Март 2020 18:31 | �������
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ЛЕСНО Е ДА КОМЕНТИРАШ АМА АКО СИ ТИ НА НЕГОВО МЯСТО СИГУРНО ЩЕ СЕ НАМОКРИШ А МОЖЕБИ СИГО СТОРИЛ ВЕЧЕ И СЕГА НАПЪТСТВАШ ДРУГИ ДА ТИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.


27 Март 2020 19:36 | Антон Миленков 914
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А бре бате, никой ли не те е учил да си заклщчваш автомобила, когато си вътре? Аре уа!


27 Март 2020 19:39 | Антон Миленков 755
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да заключваш, па и да заклещваш... Носи си и "Мухозол" спрей, да не те обвинят в превишаване пределите на неизбежната отбрана случайно... И метална верига за кучета, върши идеална работа, особено ако потренираш развъртането и без куче към нея...


27 Март 2020 19:51 | Ганю
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Мааа мнооу ги разбирате. вее бияячи единия ги мелел другия вериги цъцъцъ брау брау господине


27 Март 2020 19:52 | Ганю
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ба биячи сте баааа
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар