Екшън с бухалки в София завърши с ранени - полиция дири бандюгите

22 април 2017 13:39   4347 прочита


Страшен екшън в центъра на София. Всичко се случило буквално за секунди. Инцидентът се е разиграл снощи на столичния булевард „Александър Стамболийски”. На една от пресечките му с улица „Методий Пачев” в едно от заведенията нахлули четирима мъже. Всички те били въоръжени с бухалки, сподели пред БЛИЦ свидетел на екшъна.

„В заведението нямаше много хора. Не знам кой търсеха, но започнаха да буйстват и размахват бухалките във всички посоки”, споделя читателят ни. По негови думи хората започнали да пищят и да се крият, но въпреки това бабитите сгащили няколко от тях и ги набили. Веднага след това излезли от заведението и се качили в две коли. „Един от автомобилите беше баничарка, а другият черен голф”, спомня си читателят ни.

Веднага на място били извикани полицейски и медицински екипи. Униформените разпитват свидетелите и търсят бандюгите, но тепърва се уточнява самоличността им, както и мотивите за зверството. Все още не е ясно дали пострадалите хора са били нарочените жертви на четиримата въоръжени с бухалки мъже. Медиците прегледали пострадалите и веднага ги откарали към близката болница.


Още за: екшън   бухалки   София   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар