Една от жертвите на двойния убиец от Костенец: Интелигентно и кротко е…

29 май 2019 10:04   3423 прочита


Вчера се появиха нови следи от двойния убиец от Костенец. Припомняме, че Стоян Зайков-Чане се издирва вече двадесети ден. Междувременно се разбра, че той се е укривал в необитаеми вили, които се намират в района на село Свети Спас. Една от собственичките на вилите, в които Чане е влизал реши да разкрие какво се е случило с имота й, след като двойният убиец от Костенец е влизал в него.

Убиецът от Костенец се е отскубнал с бягство от кърваво нападение край Горна Василица „На 24 май към 16-16:30 часа видяхме, че катинарът на имота ни е разбит. Ключовете за къщата бяха в една дървена барака край нея. От бараката видяхме, че един флекс и бормашина бяха приготвени за изнасяне. Може би и за кражба“, разказа жената пред Нова телевизия.

„Взел е ключовете. Отключил е и е влязъл. Нищо от вътре не е взето. После е заключил и е излязъл. Интелигентно и кротко“, казва жената, която обаче уточнява, че не вярва в дома й да е влизал Стоян Зайков, а по-скоро някой случаен крадец. Тя поясни обаче, че преди да се разбере, че Зайков се крие в района, никой не е влизал в имота им./Blitz.bg


Още за: следи   район   село   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар