Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

≈дна от жертвите на двойни€ убиец от  остенец: »нтелигентно и кротко еЕ


29 май 2019 10:04   3210 прочита¬чера се по€виха нови следи от двойни€ убиец от  остенец. ѕрипомн€ме, че —то€н «айков-„ане се издирва вече двадесети ден. ћеждувременно се разбра, че той се е укривал в необитаеми вили, които се намират в района на село —вети —пас. ≈дна от собственичките на вилите, в които „ане е влизал реши да разкрие какво се е случило с имота й, след като двойни€т убиец от  остенец е влизал в него.

”биецът от  остенец се е отскубнал с б€гство от кърваво нападение край √орна ¬асилица „Ќа 24 май към 16-16:30 часа вид€хме, че катинарът на имота ни е разбит.  лючовете за къщата б€ха в една дървена барака край не€. ќт бараката вид€хме, че един флекс и бормашина б€ха приготвени за изнас€не. ћоже би и за кражба“, разказа жената пред Ќова телевизи€.

„¬зел е ключовете. ќтключил е и е вл€зъл. Ќищо от вътре не е взето. ѕосле е заключил и е изл€зъл. »нтелигентно и кротко“, казва жената, ко€то обаче уточн€ва, че не в€рва в дома й да е влизал —то€н «айков, а по-скоро н€кой случаен крадец. “€ по€сни обаче, че преди да се разбере, че «айков се крие в района, никой не е влизал в имота им./Blitz.bg

ќще за: следи  район  село ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.