Див екшън в Бургас: Надрусан и пиян нападна с нож съсед, погна и ченгета

24 август 2019 09:50   3409 прочита


Невероятен екшън се е разиграл посред бял ден в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“. Бургазлията О.Х.М., който бил под въздействието на антидепресанти и алкохол, без причина се нахвърлил върху съседа си и започнал да го обижда: „Пе******!“, „Майка ти ще ***!“. Той удрял с юмруци в лицето нищо неподозиращия мъж, пише "Флагман".

Двамата се сбили пред блока, като това станало достояние на случайни граждани. Техен съсед се опитал да се намеси и да ги разтърве, но не успял. По време на боя двамата излезли дори на пътното платно, при което са разтървани от преминаващи с автомобилите си шофьори. О.М. обаче не мирясал, влязъл в дома си и след известно време излязъл с 20-сантиметров кухненски нож. Той подгонил жертвата си с хладното оръжие.

Щом видял ножа, буразлията тръгнал да бяга в посока детската градина, която се намира до СУ „Константин Петканов“. О. М. гонил човека около 20 метра, след което се отказал и се прибрал. Пристигналите на място полицейски служители задържали нападателя, но той започнал да обижда и тях, оказал съпротива при ареста.

В последствие О.М. осъзнал деянието си и изразил съжаление за стореното, като се помирил с пострадалия и се извинил на всички присъстващи съседи. Случаят е от началото на септември м. г., но става известен едва сега след решение на Бургаския районен съд. Съдия Анатоли Бобоков определя екшъна като непристойна проява и грубо нарушаване на обществения ред и присъжда минимална глоба от 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. /blitz.bg


Още за: комплекс   съсед   алкохол   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар