Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

ƒен на траур в ѕавликени заради загиналите футболисти


14 септември 2018 09:23   2083 прочита¬ ѕавликени е ден на траур заради футболистите, които загинаха в катастрофа в четвъртък. “ежки€т инцидент стана на път€ ѕлевен – –усе, в района на село √орна —тудена.

ћъжете са от отбора в ѕавликени. “е се прибирали от мач от аматьорската футболна лига между ѕавликени и  озловец.

Ќа знак „—топ“ шофьорът на автомобила не спр€л и прес€къл път€ на тир. —лед тежки€ удар колата била смачкана до неузнаваемост и се наложило екипи на пожарната да режат ламарините, за да извад€т хората.

∆ертвите са ƒимитър  ушев, √енчо —тефанов, √еорги ¬ълчев и »велин »вов.

¬с€ко едно от момчетата е имало месторабота. ‘утболът е бил извън трудовите им задължени€, за€ви кметът на ѕавликени ≈мануил ћанолов. “ой добави, че ще изчакат резултатите от разследването, но човекът, който може най-добре да об€сни какво е станало, е шофьорът на камиона.

"“ова кръстовище е известно като кръстовище на смъртта. “ам често стават катастрофи, каза ћонолов пред Ќова тв. - “ежко е за нас, за цели€ град, за мен като треньор. Ќищо не може да се върне. Ќаложи се да пътуваме с коли и трите коли тръгнахме веднага след мача. ћомчетата, които пътуваха с »велин, са останали при техен при€тел. ¬сички после научихме за тази трагеди€. Ќе е пил, карал е нормално, все пак не сме и аматьорски отбор", за€ви треньорът на отбора.

"“е б€ха неверо€тни хора и добри футболисти. Ќикой не е вид€л нищо лошо от т€х", добави играч от отбора, пише monitor.bg.

—. ѕетров

ќще за: ѕавликени  футболисти  катастрофа ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.