Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

÷ветанов с последни горещи новини за зверските разстрели на бизнесмена ѕетър ’ристов и данъчни€ »во —таменов


13 януари 2018 10:23  4 коментара   4820 прочита огато бъде подаден сигнал за бомба, тр€бва да бъдат подадени всички мерки за сигурност. ѕолагат се максимални усили€. ѕреди време пак имаше концентраци€ на подобни злонамерени обаждани€. ўе има много провокации заради ≈вропредседателството ни. “ова за€ви лидерът на политическата група на ѕѕ √≈–Ѕ ÷ветан ÷ветанов относно последните сигнали за взривни устройства на летището и в Ќƒ .

"ћерките за сигурност са драконовски. »скам да благодар€ на всички служители от сектор "—игурност". »скам от името на правилтеството да се извиним за неудобството на българските граждани", каза той.

¬чера почина данъчни€т служител »во —таменов, след като три седмици бе в болница, защото по него бе стрел€но в центъра на —офи€. "Ќ€ма съществени новини по това разследване. ќсъществ€ват се оперативни действи€. Ќаправихме изслушване на ћ¬– преди 2 дни. “ова, което може да бъде казано е, че са взети всички мерки, за да са задържани извършителите. ¬ момента, когато тече разследване, което още н€ма конкретна насока, н€ма смисъл да се внас€ не€снота, не е редно", коментира случа€ ÷ветанов.

"√лавни€т прокурор каза, че има много случаи, когато са предприети превантивни мерки, когато е имало заплахи срещу такива служители. –азкриването на такова тежко престъпление не става за ден. »мало е сериозна подготовка, поне месеци, за да се стигне до такова тежко де€ние. “р€бва да дадем възможност на разследващите да си свършат работата", добави той.

“ой отново коментира и убийството на бизнесмена ѕетър ’ристов. "Ќе сме били лични при€тели, но се познаваме. ¬ един такъв тежък криминален случай, политиците не си спест€ват да спекулират. »маше изказвани€ от страна на Ѕ—ѕ за убийството и близостта до властта. “ой просто е искал да се развива Ѕългари€ и региона. Ќа последното му сбогуване имаше над 3000 души и това говори, че той беше достоен човек. »маше представители на различни институции, сфери и партии. ѕо делото "Ќаглите" той е изпълнил граждански€ си дълг. —поделена е определена чувствителна информаци€, ко€то е допринесла за разкриването на тежки престъплени€ в Ѕългари€", каза ÷ветанов.

÷ветанов бе запитан дали твърдението на –адан  ънев, че ’ристов реди листите във ¬елико “ърново, може да се приема за в€рно, депутатът отговори така: "—м€тате ли, че може да определи листата и да каже кой да е депутат. “ова е несериозна теза и дори не си заслужава да бъде коментирана."

"Ќе знам дали негови фирми са печелили обществени поръчки. Ќикога не съм се интересувал от това, което прави. «нам, че са сериозен участник на пазара още от 1996 година. “огава не съм имал общо с политически€ живот в страната. »ма компетентни органи, които да след€т дали са спазени всички процедури.  арате ме да коментирам нещо, с което не съм запознат подробно. “ой е правил много добри неща, без да търси съответната публичност. ¬ъв времето той е бил един от истинските радетели за син€та иде€. —ƒ— и демокраци€та винаги са били приоритет за него", за€ви гербаджи€та.

/blitz.bg/

ќще за: ÷ветанов  мерки  служители ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

13 януари 2018 12:39 | старогражданин
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

≈дна кухн€ във ¬. “ърново остана без завеси и... стени. —ледващата е в ’асково или Ѕлагоевград.


14 януари 2018 08:49 | кук
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

¬ Ѕанско е холдинг за кетъринг способен да изхрани половин Ѕългари€ и не само....


14 януари 2018 12:01 | старогражданин
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ѕлагодар€ за разбирането и подкрепата.


15 януари 2018 06:48 | тамерланд
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“ќя  ј“ќ  ј Џ¬ —≈ »«я¬я¬ј
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.