Брутално изнасилване в Мездра, момиче в шок

25 май 2020 09:15   8274 прочита


Брутално изнасилване е извършено  в Мездра. Заради деликатния характер на престъплението информацията на този етап е оскъдна. Рано сутринта на тел. 112 е бил получен сигнал за младо момиче в тежко състояние. Когато спешните медици пристигнали на ул. „Янко Сакъзов“ 4А и влезли в апартамент във вход Б, те заварили жертвата да лежи сред локва кръв, BulNews. По най-бързия начин момичето е било транспортирано към болницата, но и досега по стълбите и пред сградата има останали кървави следи. 

На този етап е ясно, че лекарите се борят да спрат кръвоизливите и да наваксат изгубената кръв, затова момичето лежи на системи, в стабилно, но тежко състояние. Апартаментът, в който е открито изнасиленото момиче, е собственост на 22-годишен мездренчанин, с инициали В. Й. 

Извършителят на бруталното престъпление веднага е задържан. До обед пред блока, в който живее заподозреният, имаше 3 патрулки на полицията. Опитни криминалисти вече работят по документиране на престъплението, което вцепени железничарското градче. Официална информация за бруталното изнасилване се очаква през следващите дни. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар