Борисов реагира на думите на бащата на убитата Андрея и отива да се срещне с него

19 януари 2020 12:09   4 коментара   22019 прочита


Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с Асан Руменов, бащата на зверски убитата 18-годишна Андрея от Галиче. Това съобщиха преди малко от Министерски съвет, предаде Блиц. Реакцията на министър-председателя идва след призива на Руменов за промяна на закона във връзка с наказанието за непълнолетни, извършили такова тежко престъпление.

17-годишният Аксел, който закла Андрея в Галиче, може да получи от 5 до 12 години лишаване от свобода за убийството. В следващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче, за да се обсъдят евентуални промени в НК.

"Обръщам се към премиера Бойко Борисов, който също има дъщеря – моля ви, променете закона и нека убиецът на моето дете получи доживотна присъда", заяви почерненият Асен Руменов. В момента законът позволява убиецът Аксел Олегов да получи най-много 12 години затвор, защото е непълнолетен – на 17 години.

При добро поведение, той може да излезе предсрочно много по-рано. Това предизвика гнева не само на близките на Андреа, но и на цялото с. Галиче. Хората се вдигнаха на протест и настояват за промяна на Наказателния кодекс.

Petel bg

4 коментара
19 Януари 2020 17:41 | �������������-����������
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ПРЕСТЪПНИКА УБИЕЦ НА БЪЛГАРИТЕ-БОРИСОВ НЕ ГО ГРИЖА ЗА УБИТОТО ДЕТЕ А ЗА ТОВА, ЧЕ БАЩАТА Е КАЗАЛ, ЧЕ СЪЩИЯ ТИКВУЧ ИМА ДЪЩЕРЯ-ДЕМЕК И НЕЯ МОЖЕ ДА Я УБИЕ НЯКОЙ ЦИГАНИН МРЪСЕН И ГНУСЕН И ТИКВУЧА Е УМРЕЛ ОТ СТРАХ. НО РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ ЩЕРКАТА НА ТИКВУН НЕ Е В БГ А В САЩ. НЯМА ШАНС НЯКОЙ ДЖАГАЛ НЕГЪР ГНУСЕН ДА И НАПРАВИ НЕЩО ЗАЩОТО Е ОХРАНЯВАНА КАТО КЛОУНА ТРЪМП.


20 Януари 2020 07:47 | 123
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Непълнолетните извършили тежки престъпления да се съдят като възрастни. Извършил убийство, нападение, изнасилване или друго тежко престъпление на 16-17 години - пок ще го повтори след като го
"превъзпитат" в Бойчиновци. Статистиката това показва.


20 Януари 2020 15:40 | �������������-����������
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

щом е убил човек като тозигнусен циганин-няма малолетен няма пълнолетен това е убииство за което се налага смърт чрез инжекция илитам какво си избере мангала.


20 Януари 2020 21:41 | Лилчо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Циганите са галениците на управляващите от герб.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар