Борисов огласи голям удар по мафията

23 октомври 2019 14:14   2 коментара   7980 прочита


Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и МВР. Това каза премиерът Бойко Борисов на пресконференция за резултатите от проучването на празните опаковки от цигари, показващи тенденциите и нивата на незаконна търговия с цигари за второто тримесечие на 2019 г., предаде „Фокус“.

„Данните са добри, работи се активно. Ако тези 62 тона тютюн ги превърнете в цигари, можете да сметнете колко ТИР-а са. Колегите от Словакия и Унгария ми изказаха благодарност за работата на техните служби с нашата служба за Борба с организираната престъпност.Две огромни банди в Унгария и Словакия са разбити, подобно на България, където задържахме в Пловдив, с наше ноухау и наши консумативи. Така навремето беше с компактисковете, ако си спомняте, като ги притисна държавата те отидоха в Черна гора и на други места.

Сега, когато видяха че в България няма шанс, започнаха да изнасят фабриките другаде. Но ние продължаваме с нашето сътрудничество с чуждите служби и поне 10-15 фабрика извън България, които с наши данни, с наша информация на службите до съседите, са разбити“, допълни още Бойко Борисов. /blitz.bg


Още за: Борисов   удар   мафия   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
23 Октомври 2019 14:27 | До ББ
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Само не ми е ясно, колко ли добре може да лиже гъзове ББ, та външните служби в това число и ЦРУ не са му били до сега шута, че открадна цяла държава!?!


24 Октомври 2019 08:27 | Веско
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

От тоя по голям мафиот в България няма.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар