Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище 
   –егистрац舫абравена парола

Ѕелезници: ќще трима бандити са арестувани от √ƒЅќѕ заедно с бургаското страшилище √еорги »лиев


10 септември 2018 13:43   6241 прочита√еорги »лиев, јнтон ƒинев, …ордан —тойков и ћинчо ћинчев - това са имената на поредната сери€ обвин€еми като наркобанда в Ѕургас, които —пециализирани€т наказателен съд (—Ќ—) е оставил в ареста миналата седмица, съобщава „‘лагман“. ƒелото по мерките за неотклонение се оказа „засекретено“, тъй като никой от прокуратурата и съда не съобщи за него веро€тно заради все още отпускарското настроение, а и поради факта, че то е било на празнични€ 6 септември. ¬место това два дни по-късно информаци€ излезе от ћинистерството на вътрешните работи.

«адържани са били 12 души. јкци€та бе в началото на миналата седмица. ќбвинени€ са повдигнати обаче на четирима.  акто ЅЋ»÷ съобщи, ръководител на групата за разпространение на дрога е 37-годишни€т √еорги »лиев, според държавното обвинение. Ќай-възрастни€т в бандата е јнтон ƒинев на 39 г. Ќай-млади€т е на 22 г. и това е ћинчо ћинчев. „етвърти€т обвин€ем – …ордан —тойков, е на 28. —пецсъдът е оставил и четиримата в ареста. ∆алба срещу определението вече е постъпила от „ветерана“ јнтон ƒинев. ¬еро€тно такива ще има и от останалите участници.

ќкончателно решение – дали да останат в ареста обвин€емите, тр€бва да вземе јпелативни€т специализиран наказателен съд в четвъртък. —поред обвинението, групата е действала от началото на 2018 г. на територи€та на град Ѕургас. »ззети са били около 1 кг различни видове наркотични вещества - канабис, метамфетамин, кокаин, хашиш. ќткрити са 48 растени€ от рода на конопа, 18 от които били отглеждани в специално оборудвано помещение в къща. ѕри претърсвани€та са иззети още газово оръжие, ножове, палки. ј в дома на лидера е открита парична сума в размер на 15 490 лв. ”становено е, че участниците са приб€гвали до използването на насилствени методи – заплахи и побои, при осъществ€ване на престъпната дейност, съобщи още ћ¬–.

—. ѕетров

ќще за: решение  сери€  наркобанда ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.