Бащата на красивицата Бела, която бе залята с киселина от бившия си, разказва през сълзи: Главата й пушеше, заплахите продължават!

14 ноември 2017 12:18   1 коментар   6486 прочита


32-годишната Бела е в болница, почти обезобразена, след като бе залята с киселина. Посегателството е извършено от мъжа й - Костадин, с когото са се разделили. Мъжът често си позволявал да й посяга. Бащата на момичето проговори за станалото в "Здравей, България" и описа кошмарната картина на нападението. "Вечерта към 6-7 часа вечерта се случи случката. Дъщеря ми си идва от работа и пита има ли хляб. Нямаше, затова излезе да купи. Като се прибираше, мъж я нападна и я събори с ритници и юмруци в главата и я заля с киселина, главата й пушеше. Излязох да го гоня. Може би повече от месец ще продължи лечението. Нея много я е страх, не иска да говори с никого, пише Блиц.

Заплахите продължават. Имам четири момичета, едната е далеч, но за другите две ме е страх", каза той. "Всичко започна, след като тя реши да се раздели със съпруга си. Той и децата им бие и тормози, ставал съм свидетел. Преди година и половина й счупи носа. Аз не бях вкъщи, а в Слънчев бряг, където работех.

Преди 5 месеца подадохме жалба срещу него, пак за побой", заяви бащата на Бела. "Мъжът й в момента се крие при майка си. Искам справедливост и присъда. Искам да излезе закон, не само заради дъщеря ми, а за всички хора, които биват насилвани. Не може да се извършва такова нещо срещу слабия пол", каза той. Сестрите на Бела се страхуват да говорят, защото и те са заплашвани от съпруга на Бела. Цялото семейство крие в коя болница е момичето, защото получават заплахи, че Костадин ще я довърши.

 

1 коментар
15 Ноември 2017 12:44 | Борислав
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това не е държава, спасявайте се българи!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар