Арестуваха Кристиян Христов преди пресконференция за „Осемте джуджета“

31 май 2023 14:51   4 коментара   7042 прочита
сн. БТА
сн. БТА


сн. БТА

Служители на ГДБОП арестуваха пред входа на БТА  Кристиян Христов, който трябваше да даде пресконференция в Националния пресклуб на агенцията на тема: „Осемте джуджета“ отвътре и порочните методи за овладяване на съдебната система“.

Малко преди 14:00 часа служители на ГДБОП наредиха на Кристиян Христов да се качи в кола на ГДБОП, която го отведе. Христов не оказа съпротива, макар и няколко минути да настояваше първо да даде преконференцията и след това да  бъде отведен от полицаите. Служителите на МВР не се съгласиха и заявиха че трябва да тръгне с тях сега "за разговор" и едва след това ще може да даде пресконференция.

Формалният собственик на дружествата „Изамет“ Кристиян Христов е замесен в скандала, станал известен като "Осемте джуджета".
 

Работил е за Любена и Петьо Петрови и е запознат с порочните практики за овладяване на прокуратурата и други държавни структури, пише в анонса на пресконференцията, която Христов трябваше да даде.

Източник: Христо Воденов/БТА


Още за: арест   мъж   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
4 коментара
31 Май 2023 15:21 | Бопаджията
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тепърва много хора ще язядат х*я а корумпираните мърщи ще си отидат като къро


31 Май 2023 15:23 | камората
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

И бобката динев прави минети на пепи еврото и изяде х*я пратиха го у 9-та глуха оставиха му да си върти едно умрело казино там тоя наркоман кристиян димитров къде живее до евлоги е еве жена му да си се дрогират по залите да дават ама сичко е до време


02 Юни 2023 05:01 | аз
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

По чия заповед е арестуван? Тук има нещо гнило


02 Юни 2023 05:46 | ПръчО
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

По заповед на гешеф най вероятно
Нали излезе инфо че след узурпиране на изамет е прехвърли на баща си старият гешеф процент от акциите …. всички са навързани като лайняни свински черва
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар