Арестуваха актьора Христо Шопов, заплашил жена с оръжие

23 февруари 2024 11:34   2 коментара   3742 прочита


Актьорът Христо Шопов е арестуван тази нощ, научи bTV.

В сигнал, изпратен до телевизията, се казва, че той е задържан за това, че е нападнал с пистолет млада жена, заплашил я с убийство и я набил. 

Сигналът е подаден 30 минути след полунощ, казаха за bTV от полицията.

Инцидентът се изяснява. Иззети са три законно притежавани пистолети от Христо Шопов.

В момента той е задържан в Седмо РУ на МВР в столицата.


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
23 Февруари 2024 12:35 | БОРИС IV
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Бяхме комшии с неговото семейство, живеехме срещу блока на Ламбо. Уважавах баща му като голям актьор, но го намразих заради "Граница" . Заради ПАРИ от чужда държава мразеща всичко българско от Балдуин до днес, беше изиграл омаскаряваща България роля. Режисьорът беше подбрал всичко лошо което може да се случи в едни отдалечени и планински райони и беше го рекламирал като система и като емблема за страната ни. Бях решил да му потърся сметка, но няколко пъти го засичах на бейзмънта и в асансьора все с други комшии или с К. Коцев или с Й. Кузманова или Д. Тончева и му се рзамина. Изкара късмет, както беше 49 кг с дрегите, а може би и аз съм изкарал късмет.


24 Февруари 2024 15:30 | Селянка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В Петрич имаше три големи кина .Като едното си беше съвременен кино комплекс. Плюс голямо читалище със сцени. Всички известни актьори, певци редовно изнасяха концерти и представления. Петрич не е село. Новите времена наложиха трансформация. И се казва В ПЕТРИЧ, а не НА Петрич. Никой не избира къде да се роди и израсне .Идва време, когато този избор всеки промени по собствена преценка. Единствено историята и фактите не се променят. ФАКТ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар