Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

јдът се отвори край  риводол! ∆естока катастрофа с много ранени /снимки/


6 септември 2018 09:29   1845 прочита“ежка катастрофа е станала вчера.Ўестима души са пострадали при зверски челен сблъсък между две коли край  риводол.

»нцидентът е станал при разклона за село ”ровене. „‘олксваген ѕасат“ с търговишка регистраци€ идвал откъм ћонтана. ¬рачански „—итроен“, който искал да завие нал€во, му отнел предимството, след което е последвал жесток удар, при който колите се завъртели на път€.

¬ търговишкото возило пътували четири момчета. ¬сички те са ранени при сблъсъка. Ќаложило се екип на гражданска защита да среже автомобила, за да ги измъкне изпод смазаните ламарини. —лед това те са откарани в болница, като все още н€ма подробности за състо€нието им. ѕо първоначална информаци€ едини€т младеж, който е шофирал, е в тежко състо€ние.

¬ „—итроен“-а пътували възрастни мъж и жена. Ўофьорът е пострадал сериозно и вече е вдигнат към болница.

bulnews.bg

ќще за: катастрофа  сблъсък   риводол ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.