40-годишна украинка изчезна в Царево, 10-ти ден няма следа от нея

20 август 2019 12:37   8274 прочита


Млад мъж издирва майка си

Украинец търси изчезналата си майка. 40-годишната Марина Ворошчук започнала работа в края на юни в Царево, в хотел "Хермес клуб". Младият мъж последно е чул майка си на 10 август, когато е била онлайн в социалните мрежи. Ето какво разказа той в съобщението си до "Флагман".: "Чухме се на 25-26 юни. Тогава тя ми каза, че всичко е наред. Настанили са я с още две момичета от Турция на втория или третия етаж от сградата. За начало е работила като хигиенистка и е миела чинии в кухнята.

Поради недостиг на работна ръка са я повишили до помощник готвач, рязала салати. Работила е от 13:00 до 22-23:00. Сутрин е ходила на плаж, след това на работа. Живяла е по адрес "Царево, ул. Екзарх Йосиф I 1, 8260 Tsentar, Tsarevo, Bulgaria" Трябвало е да работи до 20-22 септември. Към средата на юли ми сподели, че някой й е предложил брак, но не зная подробности. Запоследно ми е писала на 2 август. Също така на 10 август в 20:23 часа ми е пратила съобщение: „SOS, попаднах в робство”.

Оттогава не е била активна.”, пише притесненият син. По информация на сина, получена от трети човек, малко по-късно Марина е започнала работа в Лозенец, но след известно време, но и там служителите са я видели за последно на 1 август, след което от нея нямало и следа. По думите му жената била напуснала и това работно място, като е тръгнала с приятели да си търси ново. 40-годишната Марина е висока около 173-175 см, тежи около 85 кг и е със светла кола. Говори български и английски./Blitz.bg


Още за: Украинка   Царево   следа   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар