300 лева и взимаш зелен сертификат - такава схема разбиха в Габрово

24 ноември 2021 16:01   1 коментар   2412 прочита


Желаещите да получат такъв сертификат предавали сумата и личните си данни на посредник, а той на неустановено до момента лице от медицинския център

Полицията в Габрово разби схема за фалшиви сертификати за ваксинация срещу COVID-19. Те са били издавани от името на медицински център в града.

Документите стрували 300 лв. Желаещите да получат такъв сертификат предавали сумата и личните си данни на посредник, а той на неустановено до момента лице от медицинския център, предаде Блиц.

Сертификатите впоследствие са изпращани на лицата по куриерска фирма.

В момента се извършва претърсване в помещенията на центъра, разпитват се хора от 12 града в страната и област Габрово. Установено е, че част от тях са били в чужбина на датите, които са посочени в сертификатите.
 


Още за: пари   сертификат   измама   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
25 Ноември 2021 11:27 | логично
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Както се казва, каквото почукало-това отговорило. Щом държавата налага терор и насила кара хората да се ваксинират с вещества, наречени ваксини, на които изпитателният срок преди масово приложение изтича през следващите 2-3 години, а хората се ползват като лабораторни мишки напълно безплатно за фармацевтичните компании, хората ще търсят начин да се спасяват разбира се! Никой не знае какви биха били пораженията на здравето в дългосрочен план!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар