10-годишно дете бе ударено от служител на плувен комплекс в Бургас

14 август 2020 10:28   3084 прочита


10-годишно момче бе ударено от служител на спортен комплекс по плуване в Бургас, предава NOVA. Инцидентът се случил на 5 август.

След като Петър Петров се преоблякъл след тренировка, заедно с трима свои приятели се запътил към асансьора. Служителят 2 пъти попречил на врата на асансьора да се затвори и влязъл при тях. След това ударил момчето.

Петър е категоричен, че не е предизвикал акта на агресия по никакъв начин. София Калинова, която работи в спортния комплекс, веднага била извикана от притеснени деца. Намерила Петър свит в единия ъгъл на асансьора. "Той се е опитал да избегне удара и се е ударил в стената", обяснява тя.

Веднага поискала обяснение от служителя, който започнал да се оправдава с думите, че само пернал леко детето зад врата. Обадили се на майката Юлия, която в това време била на работа. "Петър не е буен, много е спокоен", казва тя и подчертава, че момчето цяла нощ не е спало след инцидента.

"Ще търсим правата си", категорична е майката на Петър. Виновният служител вчера е подал молбата си за напускане./kanal3.bg


Още за: дете   удар   служител   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар