Правнучка на Ванга спаси приятелка от смърт, прероди ли се пророчицата в Кристина?

09 февруари 2014 12:29   2 коментара   14868 прочита


Преродила ли се е Ванга в правнучката си Кристина? Сдоби ли се България с нова пророчица?

Това е една от най-коментираните теми в Петрич в последно време, откакто стана ясно, че наследницата на ясновидката Кристина има паранормални способности.

Момичето е на 18 години и виденията й започнали преди 6 години – ден след откриването на музея на петричката врачка на 5 май 2008 година.

Известно е, че пророчицата няма свои деца, но е осиновила момиченце на име Венета. Макар много хора през годините да са казвали, че Ванга няма да може да предаде пророческите си дарби на никого, Кристина започнала да предсказва.

В началото тя дори се страхувала и нямала желание да сподели с никого. Момичето сънувало предстоящи събития – неродени бебета, смърт, бъдещи сватби и т. н.

Тя споделя, че не иска да се занимава с ясновидство, но е наясно с факта, че не може да избяга от съдбата си. Близките й приятелки са научили за паранормалните й способности и за едната от тях Кристина дори познала, че ще пребори коварна болест.

Въпреки твърдението на лекарите, че една от приятелките на правнучката на Ванга ще почине, Криси я успокоила и й казала, че болестта ще изчезне до месец. Предсказанието наистина се сбъднало. /pik.bg/

2 коментара
09 Февруари 2014 17:23 | 2
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Да е живо и здраво момичето!
Може би баба Ванга е знаела всичко това, неслучайно тя си осиновява точно бабата на това момиче!


11 Февруари 2014 09:20 | читател
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе много преродени баби Ванги се нароиха, айде спрете се малко и не преигравайте
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар