Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ƒомашен мехлем разрушава шиповете “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

—тачниците от Ѕелица: 8 г. ». ѕалев е градоначалник на тези, с които дели баницата


7 ноември 2011 00:20  57 коментара   31189 прочита

». ѕалев
». ѕалев


». ѕалев

— племенника си депутат се сдобиха със 700 дка гори и вили, аверът му ƒжембазки е с нов джип, шофьор-лакей и заплата на наш гръб


ќт 30 октомври площадът на община Ѕелица е непрекъснато пълен с хора, които протестират срещу новоизбрани€ стар кмет от ƒѕ— »брахим ѕалев. — вувузели и плакати на опонента му в изборите ’асан »лан, който бе издигнат за кмет от широка коалици€, беличани скандират без прекъсване “»скаме ’асан!” и “ƒолу ƒѕ—”. ѕолицейски кордон обгражда плътно вече 8-ми ден общината, където в четвъртък ѕалев под засилена охрана се закле да служи на съгражданите си трети поред мандат.

Ѕеличани са категорични, че ще останат на площада, докато ¬ърховен административен съд не отмени изборните резултати и президентът не насрочи нови избори в Ѕелица.

¬ редакци€та на “—трума” пристигна емоционално писмо, подписано от “»нициативен комитет”, в което протестиращите об€сн€ват защо не искат ». ѕалев.

ќсвен до “—трума”, то е адресирано до президента, ћ—, премиера и областни€ управител.

ќ“¬ќ–≈Ќќ ѕ»—ћќ

ќт »нициативен комитет в подкрепа на г-н ’асан »лан, кандидат за кмет от коалици€ “≈вропейска визи€ за етническа толерантност”

”важаеми дами и господа, жители на община Ѕелица, при€тели от ц€ла Ѕългари€,

— насто€щото писмо ние, гражданите на община Ѕелица, даваме гласност за истинското ни желание за пром€на към по-добро бъдеще за нас и нашите деца.

ѕрез последните 8 г. община Ѕелица се управл€ва от г-н ѕалев, излъчен от ƒѕ—. 8 мъчителни и безлични години, през които китното ни градче западна и ще продължава да запада, ако н€ма пром€на. —ивото ежедневие, продиктувано от гол€мата безработица, прогони нашите при€тели, деца и близки от родното им м€сто в други градове и държави, за да търс€т благополучие. ј ние, които останахме, чакахме с нетърпение да дойде ден€т на изборите и тръпнехме с нагласа за нов общински кмет. „овек, който ще ни поздрави, който ще контактува с нас и ще се ангажира с разрешаването на многото проблеми в овехт€лата ни малка община. ƒойде ден€т 23 октомври, стигна се до балотаж между г-н ’асан »лан, подкрепен от местната коалици€ за общински кмет, и г-н »брахим ѕалев от ƒѕ—. ѕалев спечели със 141 гласа.

—лед тежки€ и мъчителен ден 30 октомври чашата прел€. ¬сички решихме да бъдем заедно всеки ден, за да покажем, че сме живи и н€ма да се примирим с манипулирането на изборни€ резултат от ƒѕ—.

Ќие, гражданите на община Ѕелица, които подкреп€ме кандидата за кмет г-н »лан, декларираме:

1. Ќашите протести не са на етническа основа. Ќие - христи€ни, мюсюлмани и роми, подкреп€ме един достоен човек, на когото в€рваме, когото познаваме, един от всички нас, и това е г-н ’асан »лан.

2. Ќашите протести не са против жителите на селата в общината.

3. Ќашите протести са в подкрепа на всички онези, които разчупиха стената помежду ни, всички онези смели и достойни 3134 човека, които усто€ха на натиска, оказан им от ƒѕ—. ѕротестираме, защото сме силно притеснени за бъдещето на тези хора, най-вече в селцата, които ƒѕ— ще се опита да смачка, защото не гласуваха както им е разпоредил вождът.

4. Ќашите протести са против всички, които продадоха за 10, 20, 30 лв. още 4 години от живота си, и продадоха нашите мечти за по-добър живот.

5. Ќашите протести са против насилието, страха и тормоза, на които б€ха подложени част от нашите съграждани, за да гласуват за г-н ѕалев.

6. Ќашите протести са свързани с многото нарушени€, извършени от ƒѕ— в изборни€ ден, за които в€рваме, че справедливостта ще победи.

7. Ќашите протести са и за конституционното ни право на протест, защото и това ни бе многократно забранено от кмета на общината.

8. Ќие сме против кмета ѕалев, защото е човек, когото не познаваме, който през двата си мандата пренебрегваше с безразличие болката на хората. “ой беше кмет само на тези, с които си делеше баницата, а останалите просто не съществуваха. Ќе остави нищо добро с делата си за цели 8 г.

9. Ќие сме против кмета ѕалев и неговите авери да се воз€т в скъпи коли, а в общината да н€ма дори линейка, да харчат нашите пари, а да не искат да застанат пред нас достойно и да чу€т защо протестираме.

10. «а последните 8 г. кметът ѕалев и племенникът му - депутатът ѕалев, не пропуснаха да се сдоби€т с около 700 дка гори, вили и кой знае още какво. ј бедните хорица от сутрин до вечер неуморно копаеха тютюна, изкарваха прехраната си с пот на челото и бро€ха вс€ка спечелена с честен труд стотинка. ƒокато г-н ƒжембазки, един от аверите на кмета ѕалев, се разхождаше с нов джип, шофьор-лакей и вземаше заплата на наш гръб! —тига вече! Ќие не сме роби в собствената си страна. »скаме пром€на и ще се борим за не€.

11. ѕротестираме, защото искаме свобода и права, които ни дава  онституци€та на нашата родина Ѕългари€.

12. ѕротестираме, за да живеем всички заедно, достойно в една европейска община Ѕелица!

ѕишем това за всички, които се чудеха защо не искаме кмета ѕалев. »зборът му стана със съмнително малката разлика от 141 гласа, с които фамили€ ѕалеви пак се добра до властта. Ќо този път, кмете ѕалев, н€ма да се чувствате така уютно, защото ние показахме наши€ вот.

√-н ѕалев, както казахте преди н€колко дни в едно интервю, вс€ко чудо за 3 дни. ј ¬ие какво чудо сте, че не ¬и стигнаха 8 години?

ќт »нициативен комитет и 3134 граждани на –епублика Ѕългари€

ќще за: Ѕелица  протест  ». ѕалев ќще от: ѕубликации

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


57 коментара

7 ноември 2011 06:38 | — v
ќценка:
14
 (
28
 гласа)

Ѕраво беличани!


7 ноември 2011 07:16 | първи
ќценка:
-27
 (
57
 гласа)

ѕо логиката на беличани тр€бва да се касират изборите в ц€лата страна. јми като загубиш футболен мач тр€бва ли да се преиграва до тогава докато победиш? Ќе бъдете глупаци и с един глас разлика пак се печели. ј тези които ви насъскват не миле€т за вас а за кокала който им се е изплъзнал. ѕравилата важат и за победителите но и за победените. » трезво, имате четири години за подготовка, дано тогава успеете. «а сега мача е €сен има победител има и победен, другото е словесна еквилибристика.


7 ноември 2011 08:47 | јмед
ќценка:
11
 (
23
 гласа)

≈ кой ще има кураж да скочи на ƒжембазки, като се знае къде работи неговата жена. ƒържавен служител а има и винпром . ќт къде се му тези пари


7 ноември 2011 10:02 | 777
ќценка:
-11
 (
31
 гласа)

ѕишете, но знайте, че нищо не е анонимно и много лесно можете да бъдете открити. «акани, обиди, клевети, разпалване на омраза - за всичко се отговар€. Ќо ако ви стиска можете да си напишете и имената, за да не се налага да ви търс€т по ай пи то


7 ноември 2011 11:55 | м-6
ќценка:
12
 (
22
 гласа)

ћЌќ√ќ ’”Ѕј¬ј —“ј“»я ѕќ«ƒ–ј¬я¬јћ “≈«»  ќ»“ќ —ј я Ќјѕ»—јЋ»,


7 ноември 2011 12:14 | белица
ќценка:
14
 (
22
 гласа)

777 написа:ѕишете, но знайте, че нищо не е анонимно и много лесно можете да бъдете открити. «акани, обиди, клевети, разпалване на омраза - за всичко се отговар€. Ќо ако ви стиска можете да си напишете и имената, за да не се налага да ви търс€т по ай пи то ой си ти дето много разбираш от софтуер? »скаш да сплашиш хората да не пишат ли? ≈то това е закана, а т€ се отправ€ от хора, които ги е страх от истината. ѕишете спокойно беличани и си отсто€вайте правото. Ѕраво!!!


7 ноември 2011 12:15 | Ѕелица
ќценка:
21
 (
23
 гласа)

ƒо 777
“воето предупреждение звучи като заплаха на служител от ƒ— и не се изненадвам, защото  орнели€ Ќинова много тенденциозно за€ви, че ще търси сметка за случващото се в Ѕелица. ћного жалко, че Ѕ—ѕ не търси социални€ момент в тези протести, а е загрижена за лидера си от Ѕелица Ћазар Ѕанков, затова в прав текст го казвам, че протестите в Ѕелица не са политически, а социално-икономически и време е да се обърне по-сериозно внимание на районите със смесено население.


7 ноември 2011 12:16 | белица
ќценка:
17
 (
19
 гласа)

777 написа:ѕишете, но знайте, че нищо не е анонимно и много лесно можете да бъдете открити. «акани, обиди, клевети, разпалване на омраза - за всичко се отговар€. Ќо ако ви стиска можете да си напишете и имената, за да не се налага да ви търс€т по ай пи то


ј на тебе, като толкова много ти стиска, защо не си напишеш името, а се криеш зад н€какви цифри?


7 ноември 2011 13:37 | ќбективен
ќценка:
9
 (
17
 гласа)

първи написа:ѕо логиката на беличани тр€бва да се касират изборите в ц€лата страна. јми като загубиш футболен мач тр€бва ли да се преиграва до тогава докато победиш? Ќе бъдете глупаци и с един глас разлика пак се печели. ј тези които ви насъскват не миле€т за вас а за кокала който им се е изплъзнал. ѕравилата важат и за победителите но и за победените. » трезво, имате четири години за подготовка, дано тогава успеете. «а сега мача е €сен има победител има и победен, другото е словесна еквилибристика.

∆алко, много жалко, че правиш аналоги€ между футболен мач и избори. «ащото ако за тебе е достатъчно да ти "куп€т" билет и да те постав€т на най-крайни€ ред, за беличани изборът е осъзнат акт, изконно конституционно право, което нито 20, нито 30, нито 100 лева могат да замен€т. ј още по-малко - €лови опити за сплашване и реваншизъм. Ќооо, €вно има хора, които не са узрели за това право, а за жалост има и такива, които най-безпардонно се разпореждат с него.


7 ноември 2011 13:52 | до първи
ќценка:
10
 (
16
 гласа)

първи написа:ј тези които ви насъскват не миле€т за вас а за кокала който им се е изплъзнал.

“и какво, признаваш, че да си кмет, означава да ръфаш кокала ли! Ќе ни го казвай, 8 години ние сме кокала, вече пор€дъчно оръфан. ћногооо точно се си изразил: "за сега" - защото има и после. » нали знаеш най - новата реклама как звучи " Ѕатеее, отиде ти прогнозата" - "ћј„Џ“ ќў≈ Ќ≈ ≈ —¬Џ–Ў»Ћ". “а да жонглираш с думите не е никак лошо - напротив това си е умение. ѕо е жалък ваши€т словесен есхибиционизъм, граничещ със словоблудство.


7 ноември 2011 14:07 | белица
ќценка:
14
 (
18
 гласа)

първи написа:» трезво, имате четири години за подготовка, дано тогава успеете.


ќсем години б€ха достатъчно търпеливи беличани да ви гледат нехайството, разхищението и р
азпада на града. —тига толкова! ¬секи тр€бва да си знае м€стото, а е видно, че за ѕалев и обкръжение в общината вече н€ма такова!


7 ноември 2011 14:34 | до ѕалев
ќценка:
25
 (
31
 гласа)

Ќ€ма да се откажем, това тр€бва да ти е пределно €сно вече.  акво си мислиш, че като дебнете, кой е на протестта и като викате наред хората в полици€та ще ги спрете ли?! Ќ€ма да стане! — това си действие да караш стотици беличани в полици€та като престъпници, съвсем падаш в очите на тези, които см€таш да управл€ваш.. “и си човека, който тр€бва да е в полици€та, и рано или късно ще пишеш и ти об€снени€ за действи€та си. » друго имам да ти кажа драги кмете-Ќали си от ƒѕ—, нали се пишеш, че си защитник на в€рата на честните мюсюлмани, знаеш ли какъв празник е сега? —игурно знаеш, щом си забранил на ходжата в Ѕелица да коли курбаните на в€рващите. — какво право му забран€ваш, нали хората събират пари за заплатата му. “ова ли ти е отмъщението? —илен си, спор н€ма, но по-силни сме ние, защото сме единни, сплотени и най-важното честни. «атова
нито от теб ще се изплашим, нито от племенника ти депутат, нито от униформените. «апомни го добре...


7 ноември 2011 14:45 | !!!
ќценка:
19
 (
21
 гласа)

“о€ за какъв се мисли, бе? «а јллах?  ой му дава право да помрачава празника на хората? ћили хора, не остав€йте нещата така - едва ли ходжата и ѕалев са последна инстанци€. ѕишете до ћюфтийството, там сигурно има и честни хора, които не се поддават на партийни манипулации, нека разберат, че н€кой си позвол€ва да раздава правосъдие там, където само всевишни€ може


7 ноември 2011 15:09 | само така
ќценка:
21
 (
27
 гласа)

Ќасилие, заплахи, терор, мизери€-ƒќ ќ√ј? ≈дна фамили€ ѕалеви да дерибейства необезпоко€вана, та даже и пазена с кордон... ¬ кой век и по кое време живеем?! Ѕелица и нейните граждани показаха на ц€ла Ѕългари€, че не са вече она€ ра€ покорна, ко€то да позволи да бъде мачкана, унижавана и притискана повече. ѕоклон пред вас Ѕеличани, поклон пред всички вас, които нито полици€, нито ƒјЌ— усп€ да изплаши. √оре главата и ”—ѕ≈’. »стината винаги побеждава. ЅЏƒ≈“≈ —»ЋЌ» » —ѕЋќ“≈Ќ»!


7 ноември 2011 16:13 | Ѕлагоевградчанин
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

 ураж, беличани. Ќ≈ се отказвайте. »мате шанс, ако сте единни и не спрете протестите.


7 ноември 2011 16:18 | ≈дна от 250-те гласували
ќценка:
-19
 (
27
 гласа)

ѕрестанете вече. Ќас никой не ни е заплашвал или подкупвал както пишете. ¬ие дето подкреп€те този терорис заедно с циганите на който им плащате за да дойдат да ¬и подкреп€т, направихте етнически проблем. ј ’асан »лан да си седне на дъто и да си празнува този свещен празник, нали е от религиозно семейство това ли го учи религиата да прави разцепление и да настройва хората едни срещу други.


7 ноември 2011 16:42 | 123
ќценка:
13
 (
21
 гласа)

Ѕелица, не се отказвай! “р€бва са спасим града си, длъжни сме! Ѕелица € е имало и ще € има! “о€ мазник от снимката, да си върви там откъдето е дошъл. ¬ Ѕелица има достатъчно умни и кадърни хора, които да € извад€т от блатото, в което ѕалеви € вкараха. ƒоган тр€бва не само уши да дърпа, а да търси и най-строга отговорност и от двамата. ƒа го поканим в Ѕелица, нека дойде тук, ще го настаним да спи в хотела, дето стопанисва общината, ще го нахраним в ресторанта на центъра. »ма много неща, които да му разкажем и покажем на господин ƒоган за дългогодишното управление на ѕалевите управници.


7 ноември 2011 16:53 | ƒо ≈дната
ќценка:
9
 (
15
 гласа)

“ероро—» сте вие, драга ≈дна. ¬ашите хора използват терора и насилието, за да печел€т избори! »ди в ромската махала и питай кой им е предлагал пари. Ќе е ’асан »лан, други са и ти много добре го знаеш. ј че сте подкупвани - подкупвани сте - това вече се доказа и се показа в ефир.  ато си зарав€ш главата в п€съка и не признаваш очевидното, това не значи, че можеш да заблуждаваш н€кого. ≈тнически ви се иска на вас да е проблемът, за да спекулирате както винаги, Ќќ Ќ≈ ≈! Ѕез значение на етнос, религи€ и образование хората ѕ–ќ“≈—“»–ј“ и н€ма да спрат!


7 ноември 2011 17:21 | бай ƒестан
ќценка:
15
 (
23
 гласа)

Ѕраво беличани, ние €корудчаните които не можахме да се справим с манипулациите, заплахите, корумпирането и най вече простоти€та се гордеем с вас! ¬ие показахте на ц€ла Ѕългари€, че с манипулации и тормоз не се управл€ва, показахте, че имате достйнство, и то е най ценното нещо у човека! јко този "избран"кмет имаше нещо човешко в него, щеше поне да наведе глава смирено! —ъс същи€ резултат и в нашата якоруда "победи"  афелов! “ози безсрамник стана кмет на една трета от гласоподавателите, по точно на най простата прослойка на обществото ни, на хора, които се купуват за жълти стотинки, на хора които не се посвениха да изкарат, болни и недъгави, клабови хайдуци, айдарови цигарени разпространители, коткини боклуци, на хора които си честит€т бан€та. ¬сичко читаво напусна якоруда, остана Ќурадин, този болен пу€к, да краде общината заедно с едно обкръжение, недостойно за уважение.


7 ноември 2011 17:41 | ћј… ЏЋ
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

ƒќ първи
 ои мислите е то€ първи. јми  адрието. јми като се прави на толкова отворена сега да си прибере Ќедко дане се шл€е от кръ4ма на кръ4ма да досажда тъй като н€ма при кого да седне защото никой не му обраща внимание и синът и ненавиждан от младежите на Ѕ≈Ћ»÷ј .“ака 4е  Џƒ–≈ не ни об€сн€вай за тези 4 години Ќяћј ƒј √» »« ј–ј“≈ бъди убедена. ћј… ЏЋ ти го казва.....


7 ноември 2011 17:46 | —траничен
ќценка:
-12
 (
22
 гласа)

явно за Ѕелица тр€бва да се промени изборни€ закон. “р€бва да се провеждат много пъти изборите докато тези които крещ€т по силно да могат да побед€т. јко и при следващи€ вот загуб€т отново крещене и отново избори... и така отново и отново до отказване на противника. —амо че дали ще е така!!!!


7 ноември 2011 18:07 | —траничен
ќценка:
-9
 (
21
 гласа)

Ќе припознавайте всеки когото мразите за автор напубликацийте след стати€та. јз например не съм от общиа Ѕелица и само се забавл€вам от реакциите на пишещите във форума. ћога да напиша дисертаци€ на тази тема от простотиите които се пишат. ¬сички са от професор нагоре по тема избори. ј всичко е толкова просто. ѕечели този който има повече гласове.  олкото и да се вдига шум н€ма да промени нищо. «атова се успокойте, и искаите релни неща.


7 ноември 2011 19:01 | до страничен
ќценка:
9
 (
17
 гласа)

≈й страничен, по-добре си стой настрана и не се бъркай! Ќе изборни€ закон тр€бва да се промени, а да се промени мисленето на простите избиратели, които се подадоха на палевите лъжи и заплахи. „ета коментарите и си се чуд€ на провокаторите на  ћ≈“ј, защо се прав€т на ощипани, нима майките и бащите им живе€т добре, или пък децата им ще се върнат н€кой ден в порутена Ѕелица, съмн€вам се. ј този разбирач с име 777 мога да му кажа че ако е толкова смел колкото пише може да си остави координатите и ще види кой кого ще търси и как ще го намери. ќбещавам му такова прежив€ване че ц€л живот ще му държи влага.


7 ноември 2011 19:03 | Ѕ√ се гордее с Ѕелица
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

http://novinar.bg/news/grazhdanski-bunt-sreshtu-dogan-i-ds_MzczNzs0MA==.html


7 ноември 2011 19:17 | Ќќ¬»Ќј–
ќценка:
3
 (
9
 гласа)


√раждански бунт срещу ƒоган и ƒ—
„етете истината за Ѕелица утре във вестник "Ќовинар"


7 ноември 2011 19:55 | ≈дна от 250-те гласували
ќценка:
-11
 (
19
 гласа)

¬ие тука знаете само да заплашвате. ќ да забравих та ¬ие това го можете най добре. ѕоздрав€вам те —траничен много правилно и истински ги нарече тези професори. ƒа €вно те поткреп€т един исл€мски функционер.


7 ноември 2011 20:16 | до една от 250-те
ќценка:
0
 (
12
 гласа)

“и да не си една от250 -те от харема на ƒоган или на  мета, нещо много скачаш. ¬нимавай да се не наденеш където не тр€бва. Ќима си мислиш, че вечно ще си на власт? –ано или късно ще паднеши


7 ноември 2011 20:21 | до една от 250-те
ќценка:
5
 (
11
 гласа)

» на кого ще играеш кючек:)


7 ноември 2011 20:58 | ≈дна от 250-те гласували
ќценка:
2
 (
12
 гласа)

Ќа тебе да ти е драго.


7 ноември 2011 21:18 | иво
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

ƒќ първи
 ои мислите е то€ първи. јми  адрието. јми като се прави на толкова отворена сега да си прибере Ќедко да не се шл€е от кръ4ма на кръ4ма да досажда тъй като н€ма при кого да седне защото никой не му обръща внимание и синът и ненавиждан от младежите на Ѕ≈Ћ»÷ј .“ака 4е  Џƒ–≈ не ни об€сн€вай за тези 4 години Ќяћј ƒј √» »« ј–ј“≈ бъди убедена. »во ти го казва...7 ноември 2011 23:11 | 4ет€щ
ќценка:
11
 (
17
 гласа)

 ак да не е направил нищо кмета, бе хора. ѕро4етете интервюто с него и ще разберете успехите му. ј те са:–емонт на кабинета му, закупуване на кола за себе си и джип за подобни€ на него  арамфил ƒжембазки и 3. »ма един нереализиран проект, който е изготвил ..“ќ¬ј ƒј Ќ≈ ≈ ћјЋ ќ «ј Ќя ј ¬» —» 8 √ќƒ»Ќ»??


8 ноември 2011 11:07 | .
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

јћ» ¬ —ј“ќ¬„ј  ј ¬ќ —“јЌј ѕ»“ј…“≈ Ќј ј–Ѕ≈Ќ ј“ј ƒ”Ўј“ј  ќЋ ќ ѕј–» –ј«ƒјƒ≈ ƒј Ќ≈ »«“Џ–¬≈  ќ јЋј »  ј“ќ –ј«Ѕ–ј ѕј«ј–» ћ”«» ј ѕ–ќ—“јЎ ј –јЅќ“ј  –јƒ»  –јƒ» » ѕј  √ќ »«Ѕ–ј’“≈ ƒ


8 ноември 2011 12:07 | ¬асил  ънчов 1900 г.
ќценка:
2
 (
12
 гласа)

ќтдавна бабечани са известни на околното население като крадци


8 ноември 2011 17:29 | предложение
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

ѕалев, ако имаш капка останало достойнство тр€бва да се откажеш и да си тръгнеш. ¬ид€, че чудото не е за 3 дни... Ќе излагай повече парти€та, ко€то е зад гърба ти. ƒоказа, че не те бива за кмет на Ѕелица.


8 ноември 2011 20:34 | удивен
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

—ега даваха ѕалев по “¬7 .’ората го мраз€т, казват открито, 4е не го искат, а той седнал да говори, как законно е избран. ќткъде се извади толкова законен бе шемет, дигай си чукалата от Ѕелица, щом ти€ в  райщето си те искат, нека си те вземат. Ќие тук не можем даже да те гледаме. «аконно, незаконно избран все та€. «аконът н€ма да ни накара да те наречем наши€ кмет и да те уважаваме като такъв.


8 ноември 2011 21:50 | ÷€лата »—“»Ќј
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

Ќ€мам нищо против дпс ѕросто ми писна от маниполациите ще има нов вазродителен такива ги дранка депутата –азумните трудно се вразват ве4е на тези лажи да гласуват за дпс вие да си купувате имоти јма нали сте открали доста та има и пари да купувате безсавестници за жалки суми ќсазнаите се н€мате ли срам Ќали ни защтавате какво направихте когато гор€ха килимите в софиската джами€ —крити н€каде и гледате ваши€ 4овек бќлен сидеров колко пари ли е взел да провокира Ѕадете проклети мошеници такива


9 ноември 2011 05:34 | 555
ќценка:
0
 (
2
 гласа)9 ноември 2011 13:36 | ха ха ха
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

че плюете докато ви сварши слюнката и че спрете


9 ноември 2011 15:27 | 45
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

јве ми и та€ козметична танцъорка дето е маала чучеци в  раище в изборната нощ май така ще си ти излезе танца €лов само да те мраз€т хората, ти си бедна за многа не с един чучек да си оправиш живота ¬и. ѕък много административна сервитъорка стана в Ѕелица това никаде на друго место не може да се случи. јйде да скоро.


9 ноември 2011 23:08 | поздрави от *тълпата*
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

 адрието с кючека, ƒжемилето с големи€ куфар, —айденцето дето нарича хората тълпа, дойде време пак да треперите.. —коро ’асан »лан ще вземе метлата и ще тр€бва да ви смете до една от там, защото единствената дума, ко€то ви определ€ е боклук... Ѕързо ви свърши радостта и щастието от победата, много бързо. –адвахте се, че още 4 години ще си разв€вате байрака, но народа реши друго.. √лас народен, глас божии.. Ќ€ма м€сто за всички в общината, както каза Ѕожура, а вашето със сигурност не е там.


10 ноември 2011 13:31 | Ѕ≈ƒ»≈
ќценка:
-2
 (
10
 гласа)

Ќе се страхувам, нито се срамувам да си пиша истинското име, което по рождение е Ѕедие, и така ще остане до край. Ѕожура отдавна е умр€ла. —ъжал€вам за всички, които са без работа, и което ги кара така да се озлоб€ват. ј колкото до това, кои сме тук, нещата опират почти винаги до професионален опит и мъъъъничко късмет. јз също съм минала по път€ на безработицата, като много от вас протестиращите, но търсих начин да издържам семейството си, като си мислех, че с бизнес, ще стигна останалите бизнесмени. ќпитах много неща, но никога не отидох да протестирам на центъра, че съм бе работа.  ойто търси, намира.


10 ноември 2011 15:08 | ...
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

...в работно време служителките в общината се ров€т из интернет и пишат коментари... и те ли като кмета не работ€т?!?...


10 ноември 2011 21:22 | до Ѕедие
ќценка:
6
 (
12
 гласа)

√оспожо Ѕедие, ние, част от протестиращите не сме там защото сме без работа, както се опитваш да го изкарваш. Ќапротив, имаме образование по-високо от твоето, имаме и работа.. ѕротестираме срещу вас- кмет и администаци€, защото превърнахте Ѕелица в пущинак, казано по нашенски.  аква е инфраструктурата-никаква;  о€ е общината с най-висока безработица-нашата;  олко проекта реализирахте-нито един; чи€ е заслугата за всичко това-не е ли на вас с професионални€ опит, който подчертаваш, защото аз лично не виждам такъв. јко действително го имахте, н€маше да пишеш за него, а ние сами щеше да го виждаме на практика. Ѕелица щеше да прилича на –азлог, Ѕанско и селата около т€х. ќбразовани€ човек прилага знани€та си на практика, а вашите знани€ къде са приложени? Ћично на теб харесва ли ти Ѕелица?  ъде са твойте деца? ≈то затова протестираме и ти го знаеш много добре, защото не си тъпа и разбираш нещата. ќстава само да си ги признаеш.


10 ноември 2011 22:24 | Ѕедие
ќценка:
-3
 (
11
 гласа)

ƒоволна съм, че децата ми не използваха никакви порочни пътища/парти€, власт, кмет, областен, и т. н. / за да постигнат своите цели, за разлика от много други и за жалост млади хора. —вета е отворен за всеки и навс€къде. Ќе искам да влизам с никой в личностни конфликти, просто отговорих на "поздрави от тълпата". Ѕъдете сигурни, че който и кмет да бъде, Ѕелица н€ма да прилича нито на –азлог, нито на Ѕанско. «ащото в нито едини€, нито в други€ град не се крадат люлките от още недовършени€ детски кът, защото никой не си изхвърл€ строителните материали от ремонтите в дома си в буретата за битови отпадъци, защото никой не си изхвърл€ бобенето и доматите, клоните от ор€заните дръвчета на 10 м. от болницата или от автогарата, ето това сме ние беличаните. “ова нещо не се прави дори и в съставните села .


11 ноември 2011 00:13 | до Ѕедие
ќценка:
5
 (
11
 гласа)

Ѕелица е била по хубава и уредена и от –азлог и от Ѕанско, знаеш добре това. “огава тук са живели пак същите хора.. “ака, че не обвин€вай нас, ние ще пазим, както сме пазили едно време, стига да има какво. «асега ни остава да се грижим само за разкопаните улици, за трънаците по тротоарите, за змиите по центъра, за новите-стари плочки пред къщите си, (на н€кой обаче) все неща, които са резултат от професионализма на кмета и екипа му общински служители.


11 ноември 2011 14:18 | »рена ¬елева
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

Ѕраво, Ѕеличани, мои съграждани, не се отказвайте, отдавна тр€бваше да направите това, което правите сега! ¬сички ние, които не сме в родната ни и мила Ѕелица се гордеем с вас и стискаме палци за успех! «нам, че ще успеете, защото сте прави и го заслужавате! «аслужава го и хубавата Ѕелица, за да възвърне красотата си! ”спех!


11 ноември 2011 19:44 | якоруда
ќценка:
-3
 (
11
 гласа)

«ащо посегнахте на »глика јврамова? ¬ие наистина сте безчуствени и неморални хора. якорудчани са потресени от това, което сте сторили на нашата съгражданка. Ќека всеки един от вас изпита тази болка, ко€то т€ е изпитала, а именно да отглежда двете си прекрасни деца без баща в услови€ на криза. “ази интелигентна и кадърна жена не заслужава такова отношение. ∆алко, че са роднини с ’асан »лан. Ќека ¬севишни€ да ви накаже за грозната постъпка.


11 ноември 2011 19:55 | до  раище
ќценка:
-3
 (
9
 гласа)

Ѕраво Ѕеличани, вие напълно откачихте с това ли се гордеете като палите вили, пчелни кошери, бали слама, опити за убийство. “ова ли е лицето на славна Ѕелица? јко наистина е това ние се срамуваме, че сме жители на община Ѕелица.


11 ноември 2011 21:42 | 123
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

√лупости на таркалета. Ќикой не е пос€гал на »глика јврамова. јко н€кой е искал да го направи, н€ма да го прави посред б€л ден на центъра. »стори€ съшита с бели конци.  акто и истори€та с изгорелите бали сено, които случайно се оказаха застраховани преди да изгор€т.


12 ноември 2011 06:57 | ƒо  раище
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

“и като се толкова срамуваш, защо където и да отидеш се представ€ш, че си от Ѕелица, а? ќт друго те е срам тебеее, от друго - срам те е да си кажеш, че си сел€нин от  раище - от това те е срам!
якоруда, по-леко с мелодрамите. Ќищо ѝ н€ма на јврамова, аз наистина € см€там за добър човек и като такъв не тр€бва да позвол€ва на пишман депутати да € използват като щит срещу недоволството на хората.


12 ноември 2011 11:13 | до Ѕедие
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

√-жо Ѕедие ами ти на гол€ма специалистка се правиш, ако не беше фирмата от √орно  райще щеше да видиш работа на куково к€то. јки четете коментарите в сайта на Ѕелица и тогава ще разберете дали само безработните се вулнуват от това кой ще е кмет. » друго искам да ви кажа не само ваще деца са успели, всички които са навънка са така .—амо в общината работите връзкари погледни обкръжението ти какво е


12 ноември 2011 11:16 | ƒо якоруда
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

Ќе се беспокоите хора това не е в€рно това са скроени истории на братовчедите които усещат че губ€т


13 ноември 2011 14:06 | ƒо 12.11.2011 - 11.13 ч.
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

—лушала съм, че н€кои хора от злоба не вире€т/т. е. не се развиват/, но съм слушала, че н€кои хора пък от злоба дебеле€т, ти си от втори€ вариант. ј колкото до това, дали съм специалистка, със сигурност е така, за разлика от теб, € виж в три изречени€, колко правописни грешки имаш.  укувото л€то ще дойде за теб, когато аго ти јсан стане кмет. ¬иждаш ли всеки на н€кой разчита. ј ако този н€кой го н€маш, ще висиш доста по пейките. ј за обкръжението ми ще ти кажа, че не е с връзки, а с диплом за висше образование, за разлика пак от теб.


14 ноември 2011 19:21 | Kраище
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

Ѕ–ј¬ќ, Ѕ≈ƒ»≈!!!! ѕоздравлени€ за смелостта ти и искреността ти, защото само “» се осмели да се оплълчиш лице в лице с ти€ озверели малоумни пиромани и убийци с вожда им Ѕин Ћаден!!!


14 ноември 2011 20:38 | Ѕелица
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

Ѕ–ј¬ќ Ѕ≈ƒ»≈! ѕоздравлени€ за смелостта ти и искреността ти, защото само “» се осмели да се покажеш пред камерата и да ръсиш бисери. јма простено ти е, дотолкова си учила. јко беше така умна, колото сеизкарваш, щеше една диплома за висше да имаш, ама не... капацитета ти е толкова.. —пециалистка си, спор н€ма, щом си там такава си... јман се рече от такива пишман специалистки-висшистки, дето са събрани там. ќбщината така цъфти, че скоро време ще започва да връзва. » друго-когато аго јсан стане кмет, бъди сигурна, че н€ма да държи среднистки на работа. ¬същност защо не, може да кандидатсваш за чистачка на кабинета му, все пак специалистка с професионален опит си.


14 ноември 2011 22:07 | √Ћј—ќѕ–ќƒј¬ј„ 0001
ќценка:
13
 (
19
 гласа)

Ќарода тъп, народа прост го карат да гласува.
Ќа простака дават пост, а умни€ гладува.

јко бил си ти агент ставаш за съветник,
а за селски кмет е достатъчно клеветник.

ƒѕ—, ƒѕ— всички викат, ако н€кой не крещи
го привикват и разпитват.

ўо не викаш ти ага с пълно гърло ƒѕ—,
н€ма никакви блага да получиш ти-прасе


.


14 ноември 2011 23:38 | ƒо Ѕелица
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

Ќе съм била решила, и не съм се сдобила с диплом за висше образование. ѕредпочетох вместо да харча пари за измислените ¬”«ове с изнесени обучени€, които доста от вас им понапълниха джобовете, да инвестирам в обучението на децата ми. ѕък колкото до това дали ще се кандидатирам за чистачка на аго јсан, е, стига да дойде и неговото кукуво л€то, пък ще видим, има доста други негови привърженици със средно образование, така че ще им отстъп€.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.