Стачниците от Белица: 8 г. И. Палев е градоначалник на тези, с които дели баницата

07 ноември 2011 00:20   57 коментара   32865 прочита
И. Палев
И. Палев


И. Палев

С племенника си депутат се сдобиха със 700 дка гори и вили, аверът му Джембазки е с нов джип, шофьор-лакей и заплата на наш гръб

От 30 октомври площадът на община Белица е непрекъснато пълен с хора, които протестират срещу новоизбрания стар кмет от ДПС Ибрахим Палев. С вувузели и плакати на опонента му в изборите Хасан Илан, който бе издигнат за кмет от широка коалиция, беличани скандират без прекъсване “Искаме Хасан!” и “Долу ДПС”. Полицейски кордон обгражда плътно вече 8-ми ден общината, където в четвъртък Палев под засилена охрана се закле да служи на съгражданите си трети поред мандат.

Беличани са категорични, че ще останат на площада, докато Върховен административен съд не отмени изборните резултати и президентът не насрочи нови избори в Белица.

В редакцията на “Струма” пристигна емоционално писмо, подписано от “Инициативен комитет”, в което протестиращите обясняват защо не искат И. Палев.

Освен до “Струма”, то е адресирано до президента, МС, премиера и областния управител.

ОТВОРЕНО ПИСМО

От Инициативен комитет в подкрепа на г-н Хасан Илан, кандидат за кмет от коалиция “Европейска визия за етническа толерантност”

Уважаеми дами и господа, жители на община Белица, приятели от цяла България,

С настоящото писмо ние, гражданите на община Белица, даваме гласност за истинското ни желание за промяна към по-добро бъдеще за нас и нашите деца.

През последните 8 г. община Белица се управлява от г-н Палев, излъчен от ДПС. 8 мъчителни и безлични години, през които китното ни градче западна и ще продължава да запада, ако няма промяна. Сивото ежедневие, продиктувано от голямата безработица, прогони нашите приятели, деца и близки от родното им място в други градове и държави, за да търсят благополучие. А ние, които останахме, чакахме с нетърпение да дойде денят на изборите и тръпнехме с нагласа за нов общински кмет. Човек, който ще ни поздрави, който ще контактува с нас и ще се ангажира с разрешаването на многото проблеми в овехтялата ни малка община. Дойде денят 23 октомври, стигна се до балотаж между г-н Хасан Илан, подкрепен от местната коалиция за общински кмет, и г-н Ибрахим Палев от ДПС. Палев спечели със 141 гласа.

След тежкия и мъчителен ден 30 октомври чашата преля. Всички решихме да бъдем заедно всеки ден, за да покажем, че сме живи и няма да се примирим с манипулирането на изборния резултат от ДПС.

Ние, гражданите на община Белица, които подкрепяме кандидата за кмет г-н Илан, декларираме:

1. Нашите протести не са на етническа основа. Ние - християни, мюсюлмани и роми, подкрепяме един достоен човек, на когото вярваме, когото познаваме, един от всички нас, и това е г-н Хасан Илан.

2. Нашите протести не са против жителите на селата в общината.

3. Нашите протести са в подкрепа на всички онези, които разчупиха стената помежду ни, всички онези смели и достойни 3134 човека, които устояха на натиска, оказан им от ДПС. Протестираме, защото сме силно притеснени за бъдещето на тези хора, най-вече в селцата, които ДПС ще се опита да смачка, защото не гласуваха както им е разпоредил вождът.

4. Нашите протести са против всички, които продадоха за 10, 20, 30 лв. още 4 години от живота си, и продадоха нашите мечти за по-добър живот.

5. Нашите протести са против насилието, страха и тормоза, на които бяха подложени част от нашите съграждани, за да гласуват за г-н Палев.

6. Нашите протести са свързани с многото нарушения, извършени от ДПС в изборния ден, за които вярваме, че справедливостта ще победи.

7. Нашите протести са и за конституционното ни право на протест, защото и това ни бе многократно забранено от кмета на общината.

8. Ние сме против кмета Палев, защото е човек, когото не познаваме, който през двата си мандата пренебрегваше с безразличие болката на хората. Той беше кмет само на тези, с които си делеше баницата, а останалите просто не съществуваха. Не остави нищо добро с делата си за цели 8 г.

9. Ние сме против кмета Палев и неговите авери да се возят в скъпи коли, а в общината да няма дори линейка, да харчат нашите пари, а да не искат да застанат пред нас достойно и да чуят защо протестираме.

10. За последните 8 г. кметът Палев и племенникът му - депутатът Палев, не пропуснаха да се сдобият с около 700 дка гори, вили и кой знае още какво. А бедните хорица от сутрин до вечер неуморно копаеха тютюна, изкарваха прехраната си с пот на челото и брояха всяка спечелена с честен труд стотинка. Докато г-н Джембазки, един от аверите на кмета Палев, се разхождаше с нов джип, шофьор-лакей и вземаше заплата на наш гръб! Стига вече! Ние не сме роби в собствената си страна. Искаме промяна и ще се борим за нея.

11. Протестираме, защото искаме свобода и права, които ни дава Конституцията на нашата родина България.

12. Протестираме, за да живеем всички заедно, достойно в една европейска община Белица!

Пишем това за всички, които се чудеха защо не искаме кмета Палев. Изборът му стана със съмнително малката разлика от 141 гласа, с които фамилия Палеви пак се добра до властта. Но този път, кмете Палев, няма да се чувствате така уютно, защото ние показахме нашия вот.

Г-н Палев, както казахте преди няколко дни в едно интервю, всяко чудо за 3 дни. А Вие какво чудо сте, че не Ви стигнаха 8 години?

От Инициативен комитет и 3134 граждани на Република България


Още за: Белица   протест   И. Палев   Още от: Публикации

Принтирай статия
57 коментара
07 Ноември 2011 06:38 | С v
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

Браво беличани!


07 Ноември 2011 07:16 | първи
Оценка:
-27
 (
57
 гласа)

По логиката на беличани трябва да се касират изборите в цялата страна. Ами като загубиш футболен мач трябва ли да се преиграва до тогава докато победиш? Не бъдете глупаци и с един глас разлика пак се печели. А тези които ви насъскват не милеят за вас а за кокала който им се е изплъзнал. Правилата важат и за победителите но и за победените. И трезво, имате четири години за подготовка, дано тогава успеете. За сега мача е ясен има победител има и победен, другото е словесна еквилибристика.


07 Ноември 2011 08:47 | Амед
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Е кой ще има кураж да скочи на Джембазки, като се знае къде работи неговата жена. Държавен служител а има и винпром . От къде се му тези пари


07 Ноември 2011 10:02 | 777
Оценка:
-11
 (
31
 гласа)

Пишете, но знайте, че нищо не е анонимно и много лесно можете да бъдете открити. Закани, обиди, клевети, разпалване на омраза - за всичко се отговаря. Но ако ви стиска можете да си напишете и имената, за да не се налага да ви търсят по ай пи то


07 Ноември 2011 11:55 | м-6
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

МНОГО ХУБАВА СТАТИЯ ПОЗДРАВЯВАМ ТЕЗИ КОИТО СА Я НАПИСАЛИ,


07 Ноември 2011 12:14 | белица
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

777 написа:Пишете, но знайте, че нищо не е анонимно и много лесно можете да бъдете открити. Закани, обиди, клевети, разпалване на омраза - за всичко се отговаря. Но ако ви стиска можете да си напишете и имената, за да не се налага да ви търсят по ай пи тоКой си ти дето много разбираш от софтуер? Искаш да сплашиш хората да не пишат ли? Ето това е закана, а тя се отправя от хора, които ги е страх от истината. Пишете спокойно беличани и си отстоявайте правото. Браво!!!


07 Ноември 2011 12:15 | Белица
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

До 777
Твоето предупреждение звучи като заплаха на служител от ДС и не се изненадвам, защото Корнелия Нинова много тенденциозно заяви, че ще търси сметка за случващото се в Белица. Много жалко, че БСП не търси социалния момент в тези протести, а е загрижена за лидера си от Белица Лазар Банков, затова в прав текст го казвам, че протестите в Белица не са политически, а социално-икономически и време е да се обърне по-сериозно внимание на районите със смесено население.


07 Ноември 2011 12:16 | белица
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

777 написа:Пишете, но знайте, че нищо не е анонимно и много лесно можете да бъдете открити. Закани, обиди, клевети, разпалване на омраза - за всичко се отговаря. Но ако ви стиска можете да си напишете и имената, за да не се налага да ви търсят по ай пи то


А на тебе, като толкова много ти стиска, защо не си напишеш името, а се криеш зад някакви цифри?


07 Ноември 2011 13:37 | Обективен
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

първи написа:По логиката на беличани трябва да се касират изборите в цялата страна. Ами като загубиш футболен мач трябва ли да се преиграва до тогава докато победиш? Не бъдете глупаци и с един глас разлика пак се печели. А тези които ви насъскват не милеят за вас а за кокала който им се е изплъзнал. Правилата важат и за победителите но и за победените. И трезво, имате четири години за подготовка, дано тогава успеете. За сега мача е ясен има победител има и победен, другото е словесна еквилибристика.

Жалко, много жалко, че правиш аналогия между футболен мач и избори. Защото ако за тебе е достатъчно да ти "купят" билет и да те поставят на най-крайния ред, за беличани изборът е осъзнат акт, изконно конституционно право, което нито 20, нито 30, нито 100 лева могат да заменят. А още по-малко - ялови опити за сплашване и реваншизъм. Нооо, явно има хора, които не са узрели за това право, а за жалост има и такива, които най-безпардонно се разпореждат с него.


07 Ноември 2011 13:52 | до първи
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

първи написа:А тези които ви насъскват не милеят за вас а за кокала който им се е изплъзнал.

Ти какво, признаваш, че да си кмет, означава да ръфаш кокала ли! Не ни го казвай, 8 години ние сме кокала, вече порядъчно оръфан. Многооо точно се си изразил: "за сега" - защото има и после. И нали знаеш най - новата реклама как звучи " Батеее, отиде ти прогнозата" - "МАЧЪТ ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛ". Та да жонглираш с думите не е никак лошо - напротив това си е умение. По е жалък вашият словесен есхибиционизъм, граничещ със словоблудство.


07 Ноември 2011 14:07 | белица
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

първи написа:И трезво, имате четири години за подготовка, дано тогава успеете.


Осем години бяха достатъчно търпеливи беличани да ви гледат нехайството, разхищението и р
азпада на града. Стига толкова! Всеки трябва да си знае мястото, а е видно, че за Палев и обкръжение в общината вече няма такова!


07 Ноември 2011 14:34 | до Палев
Оценка:
25
 (
31
 гласа)

Няма да се откажем, това трябва да ти е пределно ясно вече. Какво си мислиш, че като дебнете, кой е на протестта и като викате наред хората в полицията ще ги спрете ли?! Няма да стане! С това си действие да караш стотици беличани в полицията като престъпници, съвсем падаш в очите на тези, които смяташ да управляваш.. Ти си човека, който трябва да е в полицията, и рано или късно ще пишеш и ти обяснения за действията си. И друго имам да ти кажа драги кмете-Нали си от ДПС, нали се пишеш, че си защитник на вярата на честните мюсюлмани, знаеш ли какъв празник е сега? Сигурно знаеш, щом си забранил на ходжата в Белица да коли курбаните на вярващите. С какво право му забраняваш, нали хората събират пари за заплатата му. Това ли ти е отмъщението? Силен си, спор няма, но по-силни сме ние, защото сме единни, сплотени и най-важното честни. Затова
нито от теб ще се изплашим, нито от племенника ти депутат, нито от униформените. Запомни го добре...


07 Ноември 2011 14:45 | !!!
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Тоя за какъв се мисли, бе? За Аллах? Кой му дава право да помрачава празника на хората? Мили хора, не оставяйте нещата така - едва ли ходжата и Палев са последна инстанция. Пишете до Мюфтийството, там сигурно има и честни хора, които не се поддават на партийни манипулации, нека разберат, че някой си позволява да раздава правосъдие там, където само всевишния може


07 Ноември 2011 15:09 | само така
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Насилие, заплахи, терор, мизерия-ДОКОГА? Една фамилия Палеви да дерибейства необезпокоявана, та даже и пазена с кордон... В кой век и по кое време живеем?! Белица и нейните граждани показаха на цяла България, че не са вече оная рая покорна, която да позволи да бъде мачкана, унижавана и притискана повече. Поклон пред вас Беличани, поклон пред всички вас, които нито полиция, нито ДАНС успя да изплаши. Горе главата и УСПЕХ. Истината винаги побеждава. БЪДЕТЕ СИЛНИ И СПЛОТЕНИ!


07 Ноември 2011 16:13 | Благоевградчанин
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Кураж, беличани. НЕ се отказвайте. Имате шанс, ако сте единни и не спрете протестите.


07 Ноември 2011 16:18 | Една от 250-те гласували
Оценка:
-19
 (
27
 гласа)

Престанете вече. Нас никой не ни е заплашвал или подкупвал както пишете. Вие дето подкрепяте този терорис заедно с циганите на който им плащате за да дойдат да Ви подкрепят, направихте етнически проблем. А Хасан Илан да си седне на дъто и да си празнува този свещен празник, нали е от религиозно семейство това ли го учи религиата да прави разцепление и да настройва хората едни срещу други.


07 Ноември 2011 16:42 | 123
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Белица, не се отказвай! Трябва са спасим града си, длъжни сме! Белица я е имало и ще я има! Тоя мазник от снимката, да си върви там откъдето е дошъл. В Белица има достатъчно умни и кадърни хора, които да я извадят от блатото, в което Палеви я вкараха. Доган трябва не само уши да дърпа, а да търси и най-строга отговорност и от двамата. Да го поканим в Белица, нека дойде тук, ще го настаним да спи в хотела, дето стопанисва общината, ще го нахраним в ресторанта на центъра. Има много неща, които да му разкажем и покажем на господин Доган за дългогодишното управление на Палевите управници.


07 Ноември 2011 16:53 | До Едната
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

ТеророСИ сте вие, драга Една. Вашите хора използват терора и насилието, за да печелят избори! Иди в ромската махала и питай кой им е предлагал пари. Не е Хасан Илан, други са и ти много добре го знаеш. А че сте подкупвани - подкупвани сте - това вече се доказа и се показа в ефир. Като си заравяш главата в пясъка и не признаваш очевидното, това не значи, че можеш да заблуждаваш някого. Етнически ви се иска на вас да е проблемът, за да спекулирате както винаги, НО НЕ Е! Без значение на етнос, религия и образование хората ПРОТЕСТИРАТ и няма да спрат!


07 Ноември 2011 17:21 | бай Дестан
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Браво беличани, ние якорудчаните които не можахме да се справим с манипулациите, заплахите, корумпирането и най вече простотията се гордеем с вас! Вие показахте на цяла България, че с манипулации и тормоз не се управлява, показахте, че имате достйнство, и то е най ценното нещо у човека! Ако този "избран"кмет имаше нещо човешко в него, щеше поне да наведе глава смирено! Със същия резултат и в нашата Якоруда "победи" Кафелов! Този безсрамник стана кмет на една трета от гласоподавателите, по точно на най простата прослойка на обществото ни, на хора, които се купуват за жълти стотинки, на хора които не се посвениха да изкарат, болни и недъгави, клабови хайдуци, айдарови цигарени разпространители, коткини боклуци, на хора които си честитят банята. Всичко читаво напусна Якоруда, остана Нурадин, този болен пуяк, да краде общината заедно с едно обкръжение, недостойно за уважение.


07 Ноември 2011 17:41 | МАЙКЪЛ
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

ДО първи
Кои мислите е тоя първи. Ами Кадрието. Ами като се прави на толкова отворена сега да си прибере Недко дане се шляе от кръ4ма на кръ4ма да досажда тъй като няма при кого да седне защото никой не му обраща внимание и синът и ненавиждан от младежите на БЕЛИЦА .Така 4е КЪДРЕ не ни обяснявай за тези 4 години НЯМА ДА ГИ ИЗКАРАТЕ бъди убедена. МАЙКЪЛ ти го казва.....


07 Ноември 2011 17:46 | Страничен
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Явно за Белица трябва да се промени изборния закон. Трябва да се провеждат много пъти изборите докато тези които крещят по силно да могат да победят. Ако и при следващия вот загубят отново крещене и отново избори... и така отново и отново до отказване на противника. Само че дали ще е така!!!!


07 Ноември 2011 18:07 | Страничен
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

Не припознавайте всеки когото мразите за автор напубликацийте след статията. Аз например не съм от общиа Белица и само се забавлявам от реакциите на пишещите във форума. Мога да напиша дисертация на тази тема от простотиите които се пишат. Всички са от професор нагоре по тема избори. А всичко е толкова просто. Печели този който има повече гласове. Колкото и да се вдига шум няма да промени нищо. Затова се успокойте, и искаите релни неща.


07 Ноември 2011 19:01 | до страничен
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Ей страничен, по-добре си стой настрана и не се бъркай! Не изборния закон трябва да се промени, а да се промени мисленето на простите избиратели, които се подадоха на палевите лъжи и заплахи. Чета коментарите и си се чудя на провокаторите на КМЕТА, защо се правят на ощипани, нима майките и бащите им живеят добре, или пък децата им ще се върнат някой ден в порутена Белица, съмнявам се. А този разбирач с име 777 мога да му кажа че ако е толкова смел колкото пише може да си остави координатите и ще види кой кого ще търси и как ще го намери. Обещавам му такова преживяване че цял живот ще му държи влага.


07 Ноември 2011 19:03 | БГ се гордее с Белица
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

http://novinar.bg/news/grazhdanski-bunt-sreshtu-dogan-i-ds_MzczNzs0MA==.html


07 Ноември 2011 19:17 | НОВИНАР
Оценка:
3
 (
9
 гласа)


Граждански бунт срещу Доган и ДС
Четете истината за Белица утре във вестник "Новинар"


07 Ноември 2011 19:55 | Една от 250-те гласували
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Вие тука знаете само да заплашвате. О да забравих та Вие това го можете най добре. Поздравявам те Страничен много правилно и истински ги нарече тези професори. Да явно те поткрепят един ислямски функционер.


07 Ноември 2011 20:16 | до една от 250-те
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Ти да не си една от250 -те от харема на Доган или на Кмета, нещо много скачаш. Внимавай да се не наденеш където не трябва. Нима си мислиш, че вечно ще си на власт? Рано или късно ще паднеши


07 Ноември 2011 20:21 | до една от 250-те
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

И на кого ще играеш кючек:)


07 Ноември 2011 20:58 | Една от 250-те гласували
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

На тебе да ти е драго.


07 Ноември 2011 21:18 | иво
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ДО първи
Кои мислите е тоя първи. Ами Кадрието. Ами като се прави на толкова отворена сега да си прибере Недко да не се шляе от кръ4ма на кръ4ма да досажда тъй като няма при кого да седне защото никой не му обръща внимание и синът и ненавиждан от младежите на БЕЛИЦА .Така 4е КЪДРЕ не ни обяснявай за тези 4 години НЯМА ДА ГИ ИЗКАРАТЕ бъди убедена. Иво ти го казва...07 Ноември 2011 23:11 | 4етящ
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Как да не е направил нищо кмета, бе хора. Про4етете интервюто с него и ще разберете успехите му. А те са:Ремонт на кабинета му, закупуване на кола за себе си и джип за подобния на него Карамфил Джембазки и 3. Има един нереализиран проект, който е изготвил ..ТОВА ДА НЕ Е МАЛКО ЗА НЯКАКВИ СИ 8 ГОДИНИ??


08 Ноември 2011 11:07 | .
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

АМИ В САТОВЧА КАКВО СТАНА ПИТАЙТЕ НА АРБЕНКАТА ДУШАТА КОЛКО ПАРИ РАЗДАДЕ ДА НЕ ИЗТЪРВЕ КОКАЛА И КАТО РАЗБРА ПАЗАРИ МУЗИКА ПРОСТАШКА РАБОТА КРАДИ КРАДИ И ПАК ГО ИЗБРАХТЕ Д


08 Ноември 2011 12:07 | Васил Кънчов 1900 г.
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Отдавна бабечани са известни на околното население като крадци


08 Ноември 2011 17:29 | предложение
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Палев, ако имаш капка останало достойнство трябва да се откажеш и да си тръгнеш. Видя, че чудото не е за 3 дни... Не излагай повече партията, която е зад гърба ти. Доказа, че не те бива за кмет на Белица.


08 Ноември 2011 20:34 | удивен
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Сега даваха Палев по ТВ7 .Хората го мразят, казват открито, 4е не го искат, а той седнал да говори, как законно е избран. Откъде се извади толкова законен бе шемет, дигай си чукалата от Белица, щом тия в Крайщето си те искат, нека си те вземат. Ние тук не можем даже да те гледаме. Законно, незаконно избран все тая. Законът няма да ни накара да те наречем нашия кмет и да те уважаваме като такъв.


08 Ноември 2011 21:50 | Цялата ИСТИНА
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Нямам нищо против дпс Просто ми писна от маниполациите ще има нов вазродителен такива ги дранка депутата Разумните трудно се вразват ве4е на тези лажи да гласуват за дпс вие да си купувате имоти Ама нали сте открали доста та има и пари да купувате безсавестници за жалки суми Осазнаите се нямате ли срам Нали ни защтавате какво направихте когато горяха килимите в софиската джамия Скрити някаде и гледате вашия 4овек бОлен сидеров колко пари ли е взел да провокира Бадете проклети мошеници такива


09 Ноември 2011 13:36 | ха ха ха
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

че плюете докато ви сварши слюнката и че спрете


09 Ноември 2011 15:27 | 45
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Аве ми и тая козметична танцъорка дето е маала чучеци в Краище в изборната нощ май така ще си ти излезе танца ялов само да те мразят хората, ти си бедна за многа не с един чучек да си оправиш живота Ви. Пък много административна сервитъорка стана в Белица това никаде на друго место не може да се случи. Айде да скоро.


09 Ноември 2011 23:08 | поздрави от *тълпата*
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Кадрието с кючека, Джемилето с големия куфар, Сайденцето дето нарича хората тълпа, дойде време пак да треперите.. Скоро Хасан Илан ще вземе метлата и ще трябва да ви смете до една от там, защото единствената дума, която ви определя е боклук... Бързо ви свърши радостта и щастието от победата, много бързо. Радвахте се, че още 4 години ще си развявате байрака, но народа реши друго.. Глас народен, глас божии.. Няма място за всички в общината, както каза Божура, а вашето със сигурност не е там.


10 Ноември 2011 13:31 | БЕДИЕ
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Не се страхувам, нито се срамувам да си пиша истинското име, което по рождение е Бедие, и така ще остане до край. Божура отдавна е умряла. Съжалявам за всички, които са без работа, и което ги кара така да се озлобяват. А колкото до това, кои сме тук, нещата опират почти винаги до професионален опит и мъъъъничко късмет. Аз също съм минала по пътя на безработицата, като много от вас протестиращите, но търсих начин да издържам семейството си, като си мислех, че с бизнес, ще стигна останалите бизнесмени. Опитах много неща, но никога не отидох да протестирам на центъра, че съм бе работа. Който търси, намира.


10 Ноември 2011 15:08 | ...
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

...в работно време служителките в общината се ровят из интернет и пишат коментари... и те ли като кмета не работят?!?...


10 Ноември 2011 21:22 | до Бедие
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Госпожо Бедие, ние, част от протестиращите не сме там защото сме без работа, както се опитваш да го изкарваш. Напротив, имаме образование по-високо от твоето, имаме и работа.. Протестираме срещу вас- кмет и администация, защото превърнахте Белица в пущинак, казано по нашенски. Каква е инфраструктурата-никаква; Коя е общината с най-висока безработица-нашата; Колко проекта реализирахте-нито един; чия е заслугата за всичко това-не е ли на вас с професионалния опит, който подчертаваш, защото аз лично не виждам такъв. Ако действително го имахте, нямаше да пишеш за него, а ние сами щеше да го виждаме на практика. Белица щеше да прилича на Разлог, Банско и селата около тях. Образования човек прилага знанията си на практика, а вашите знания къде са приложени? Лично на теб харесва ли ти Белица? Къде са твойте деца? Ето затова протестираме и ти го знаеш много добре, защото не си тъпа и разбираш нещата. Остава само да си ги признаеш.


10 Ноември 2011 22:24 | Бедие
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Доволна съм, че децата ми не използваха никакви порочни пътища/партия, власт, кмет, областен, и т. н. / за да постигнат своите цели, за разлика от много други и за жалост млади хора. Света е отворен за всеки и навсякъде. Не искам да влизам с никой в личностни конфликти, просто отговорих на "поздрави от тълпата". Бъдете сигурни, че който и кмет да бъде, Белица няма да прилича нито на Разлог, нито на Банско. Защото в нито единия, нито в другия град не се крадат люлките от още недовършения детски кът, защото никой не си изхвърля строителните материали от ремонтите в дома си в буретата за битови отпадъци, защото никой не си изхвърля бобенето и доматите, клоните от орязаните дръвчета на 10 м. от болницата или от автогарата, ето това сме ние беличаните. Това нещо не се прави дори и в съставните села .


11 Ноември 2011 00:13 | до Бедие
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Белица е била по хубава и уредена и от Разлог и от Банско, знаеш добре това. Тогава тук са живели пак същите хора.. Така, че не обвинявай нас, ние ще пазим, както сме пазили едно време, стига да има какво. Засега ни остава да се грижим само за разкопаните улици, за трънаците по тротоарите, за змиите по центъра, за новите-стари плочки пред къщите си, (на някой обаче) все неща, които са резултат от професионализма на кмета и екипа му общински служители.


11 Ноември 2011 14:18 | Ирена Велева
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Браво, Беличани, мои съграждани, не се отказвайте, отдавна трябваше да направите това, което правите сега! Всички ние, които не сме в родната ни и мила Белица се гордеем с вас и стискаме палци за успех! Знам, че ще успеете, защото сте прави и го заслужавате! Заслужава го и хубавата Белица, за да възвърне красотата си! Успех!


11 Ноември 2011 19:44 | Якоруда
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Защо посегнахте на Иглика Аврамова? Вие наистина сте безчуствени и неморални хора. Якорудчани са потресени от това, което сте сторили на нашата съгражданка. Нека всеки един от вас изпита тази болка, която тя е изпитала, а именно да отглежда двете си прекрасни деца без баща в условия на криза. Тази интелигентна и кадърна жена не заслужава такова отношение. Жалко, че са роднини с Хасан Илан. Нека Всевишния да ви накаже за грозната постъпка.


11 Ноември 2011 19:55 | до Краище
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Браво Беличани, вие напълно откачихте с това ли се гордеете като палите вили, пчелни кошери, бали слама, опити за убийство. Това ли е лицето на славна Белица? Ако наистина е това ние се срамуваме, че сме жители на община Белица.


11 Ноември 2011 21:42 | 123
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Глупости на таркалета. Никой не е посягал на Иглика Аврамова. Ако някой е искал да го направи, няма да го прави посред бял ден на центъра. История съшита с бели конци. Както и историята с изгорелите бали сено, които случайно се оказаха застраховани преди да изгорят.


12 Ноември 2011 06:57 | До Краище
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ти като се толкова срамуваш, защо където и да отидеш се представяш, че си от Белица, а? От друго те е срам тебеее, от друго - срам те е да си кажеш, че си селянин от Краище - от това те е срам!
Якоруда, по-леко с мелодрамите. Нищо ѝ няма на Аврамова, аз наистина я смятам за добър човек и като такъв не трябва да позволява на пишман депутати да я използват като щит срещу недоволството на хората.


12 Ноември 2011 11:13 | до Бедие
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Г-жо Бедие ами ти на голяма специалистка се правиш, ако не беше фирмата от Горно Крайще щеше да видиш работа на куково кято. Аки четете коментарите в сайта на Белица и тогава ще разберете дали само безработните се вулнуват от това кой ще е кмет. И друго искам да ви кажа не само ваще деца са успели, всички които са навънка са така .Само в общината работите връзкари погледни обкръжението ти какво е


12 Ноември 2011 11:16 | До Якоруда
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Не се беспокоите хора това не е вярно това са скроени истории на братовчедите които усещат че губят


13 Ноември 2011 14:06 | До 12.11.2011 - 11.13 ч.
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Слушала съм, че някои хора от злоба не виреят/т. е. не се развиват/, но съм слушала, че някои хора пък от злоба дебелеят, ти си от втория вариант. А колкото до това, дали съм специалистка, със сигурност е така, за разлика от теб, я виж в три изречения, колко правописни грешки имаш. Кукувото лято ще дойде за теб, когато аго ти Асан стане кмет. Виждаш ли всеки на някой разчита. А ако този някой го нямаш, ще висиш доста по пейките. А за обкръжението ми ще ти кажа, че не е с връзки, а с диплом за висше образование, за разлика пак от теб.


14 Ноември 2011 19:21 | Kраище
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

БРАВО, БЕДИЕ!!!! Поздравления за смелостта ти и искреността ти, защото само ТИ се осмели да се оплълчиш лице в лице с тия озверели малоумни пиромани и убийци с вожда им Бин Ладен!!!


14 Ноември 2011 20:38 | Белица
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

БРАВО БЕДИЕ! Поздравления за смелостта ти и искреността ти, защото само ТИ се осмели да се покажеш пред камерата и да ръсиш бисери. Ама простено ти е, дотолкова си учила. Ако беше така умна, колото сеизкарваш, щеше една диплома за висше да имаш, ама не... капацитета ти е толкова.. Специалистка си, спор няма, щом си там такава си... Аман се рече от такива пишман специалистки-висшистки, дето са събрани там. Общината така цъфти, че скоро време ще започва да връзва. И друго-когато аго Асан стане кмет, бъди сигурна, че няма да държи среднистки на работа. Всъщност защо не, може да кандидатсваш за чистачка на кабинета му, все пак специалистка с професионален опит си.


14 Ноември 2011 22:07 | ГЛАСОПРОДАВАЧ 0001
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Народа тъп, народа прост го карат да гласува.
На простака дават пост, а умния гладува.

Ако бил си ти агент ставаш за съветник,
а за селски кмет е достатъчно клеветник.

ДПС, ДПС всички викат, ако някой не крещи
го привикват и разпитват.

Що не викаш ти ага с пълно гърло ДПС,
няма никакви блага да получиш ти-прасе


.


14 Ноември 2011 23:38 | До Белица
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Не съм била решила, и не съм се сдобила с диплом за висше образование. Предпочетох вместо да харча пари за измислените ВУЗове с изнесени обучения, които доста от вас им понапълниха джобовете, да инвестирам в обучението на децата ми. Пък колкото до това дали ще се кандидатирам за чистачка на аго Асан, е, стига да дойде и неговото кукуво лято, пък ще видим, има доста други негови привърженици със средно образование, така че ще им отстъпя.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар