Сподели болката си! Да помогнем на Боби!

21 април 2013 16:11   13 коментара   16881 прочита
Б. Неделчев
Б. Неделчев


Б. Неделчев

20-годишният Борислав Неделчев от село Крупник страда от остра бъбречна недостатъчност и се нуждае спешно от трансплантация.

100 000 евро са необходими за интервенцията, за да на може младият мъж да продължи пълноценно живота си.

Обществеността в Симитли се включва в мащабна благотворителна кампания в подкрепа на свой съгражданин.

Инициатори са съучениците и приятелите на Боби, които вече събират средства. В социалната мрежа те са създали и група „HELP BOBBY”, където вече са над 7 000, ангажирани с благородната кауза да помогнат на Борислав.

Всеки, който има желание и възможност да помогне на Боби може да го направи с дарение на следната банкова сметка:

BG03CBUN91954000478325

BIC: CBUNBGSF

MKB Unionbank клон Благоевград

 

В навечерието на Великден в община Симитли организират мащабна дарителска кампания в помощ на Борислав. Всички празнични мероприятия в общината ще преминат под знака на благотворителността.

От 30-ти април започва пъстрата празнична програма в навечерието на Великден. Първи в програмата са най-малките с фестивала „Детски усмивки”, още в 10.00 сутринта на централния площад в град Симитли. Тогава ще се открие и традиционната изложба-базар за ръкоделия на децата от училищата, детските заведения и социалните центрове в общината. Всички събрани средства от изложбата-базар ще са за животоспасяващата операция на Боби. В същия ден от 15.00 часа са ученическите състезания, от 17.30 е концертът на самодейните състави от община Симитли.

Каузата за спасяване на младия живот се подкрепя и от Благоевградски младежки театър, които на 26-ти ще играят своя постановка, благотворително.

По време на всички мероприятия ще има поставени дарителски кутии, в които всеки може да остави своята подкрепа за Борислав Неделчев.


Още за: помощ   дарение   кампания   Още от: Публикации

Принтирай статия
13 коментара
22 Април 2013 19:40 | razlogenin
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

не всеки ще отиде в банката да прави превод. ако струма ком имате възможност нека да има мобилен номер.


22 Април 2013 21:44 | struma .com
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Да, можем да пуснем мобилен номер. Работим по въпроса


23 Април 2013 09:42 | +
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

razlogenin написа:не всеки ще отиде в банката да прави превод. ако струма ком имате възможност нека да има мобилен номер.

Който иска да направи добро, не може да търси причини и намира оправдание в избрания начин за помощ. Най-точното и правилно място за парични дарения са преводи и вноски по открити специални банкови сметки, а не с обещания по телефона и даване пари на ръка. Дето се казва, на всеки ъгъл има банка. Във всички градове е банка до банка, а в малките населени места ако няма банки, то превода може да стане и от пощенските клонове.
Момчето и близките му едва ли имат нужда от телефонни обаждания, които дори може повече да ги разстрои.
struma .com написа:Да, можем да пуснем мобилен номер. Работим по въпроса

И как по телефона ще набирате средства?
Ето така се създават предпоставките за телефонните измами. Ей, че глупав народ!!!
И в Струма. ком няма здраво и трезвомислещи писачи! А бе Вие имате ли там някакъв, който да отговаря за вашите глупави изпъл


23 Април 2013 10:50 | до +
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

не си разбрал.... става въпрос за дарителски телефонен номер, на който хората изпращат СМСи и парите после се превеждат на получателя....


23 Април 2013 11:27 | Добър ден до +
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Много ви е яд на Струма ком, а колеги- преписвачи, позволяваме ви да се разхождате по форума ни и да обиждате. Струма ком откри рубрика в помощ на страдащи вече сме помогнали на толкова много хора и е безкрайно унизително и срамно да се изказвате срещу добрите ни намерения . Стегнете се и работете, имате добра конкуренция какво по -хубаво от това . Мери се с добрите, за да станеш като тях


23 Април 2013 11:32 | Браво
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

А така поставете ги на място


23 Април 2013 12:47 | +
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

до + написа:не си разбрал.... става въпрос за дарителски телефонен номер, на който хората изпращат СМСи и парите после се превеждат на получателя....


А как да разбера? Нима е записано, че ще открият дарителски телефон за смс-си ? "razlogenin" иска "ако струма ком имате възможност нека да има мобилен номер" - пояснено вид - мобилен, а не по предназначение - дарителски. И аз като редовен читател на "Струма. ком", веднага се сещам за телефонните измами.
Ами яд ще ме е защото, кога писанията им са били точни, изчерпателни, разбираеми и за най-обикновения читател? Ние трябва да гадаем какво са искали да кажат господата от "Струма. ком" Разбирам форумците да не са точни, но автора на статията като отговаря, трябва да бъде по-ясен и конкретен.


24 Април 2013 22:25 | Катерина Младенска
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

струма. ком - Ако знаете, дарителския смс, моля напишете го. Подкрепям ви, в такива случаи, когато искате да помогнете на някой.


26 Април 2013 08:32 | Диана
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Пуснете мобилен номер с SMS - си .Така повече хора ще откликнат и по-бързо ще се съберат парите.


26 Април 2013 09:19 | Без име
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Моля посочете титуляра на сметката с три имена, тъй като извършвенто на превод без да се посочи името на титуляра създава проблеми за банковите служители и може да стане причина парите да не стигнат до сметката на момчето


26 Април 2013 14:54 | име
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

BG03CBUN91954000478325

BIC: CBUNBGSF

MKB Unionbank клон Благоевград
Борислав Николаев Неделчев


28 Април 2013 11:23 | razlogenin
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

разбира се, че съм имал пред вид мобилен дарителски номер- смс .погледнете горния /14; 54 име/. колко от нас днеска/неделя/ ще си запишат надлежно сметката и утре/понеделник/прилежно ще отидат да направят превод?


29 Април 2013 19:35 | +
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

razlogenin написа:разбира се, че съм имал пред вид мобилен дарителски номер- смс .погледнете горния /14; 54 име/. колко от нас днеска/неделя/ ще си запишат надлежно сметката и утре/понеделник/прилежно ще отидат да направят превод?

Инициативата, както и сметката се съобщават най-първо се съобщиха по радио Благоевград от преди три седмици.
Който иска да бъде по-инициативен може да се включи, като привлече свои близки и познати, и събраните пари ги внесат общо по сметката.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар