Некоректно отношение от ВИВАКОМ

24 януари 2013 17:57   43 коментара   32785 прочита


ДО
РЪКОВОДСТВОТО
НА ВИВАКОМ

КОПИЕ ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
НА КЗП

ДО НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ
Р БЪЛГАРИЯ

ОТКРИТО ПИСМО

От Надежда Венчова Мишева, гр. Благоевград, ул. „Полк. Димов” №3

Месец Ноември 2012 г. ми изтече срока на договора с Виваком за пакетна услуга „Трио”. След многократни посещения на един от офисите на фирмата в Благоевград „процедурата” по прекратяването с хилядите уговорки и предложения /включително и по телефона/ да продължа договора си все пак се случи – не поднових договора си за „Трио”, но подписах договор за мобилни услуги. Никой от служителите от офиса обаче не ме уведоми коректно, че е необходимо аз лично да върна монтираното при сключване на договора с Виваком оборудване за „Трио”, и че ако не го направя ще трябва да заплатя стойността му по цени на Виваком, възлизаща на 180 /сто и осемдесет/ лева. За това, че тази сума е дължима от мен разбрах едва след като същата ми бе начислена в сметката за изминалия отчетен период, и изходящите повиквания на всичките ми три мобилни Виваком номера бяха ограничени поради „надвишаване на месечния лимит” както ми бе обяснено след обаждане от моя страна на оператор.

Сериозно съм възмутена и наранена от отношението на фирма Виваком към един коректен техен клиент в мое лице. Не беше ли по-редно някой от въпросните оператори, които толкова любезно и упорито ни ухажват когато трябва да се поднови изтичащ договор да ми се обади по телефона да ме предупреди /или хайде да го кажем на „техен език” да ми напомни, защото аз би следвало да съм изчела всичко, написано с микроскопични букви по договора и общите условия, които не са приложени на хартия към договора, а са публикувани някъде си на интернет страницата/, че трябва аз да върна монтираното от тях оборудване и че търпя солидна глоба ако не го направя. Не можеше ли един SMS да ми изпратят, а трябваше да спрат три техни мобилни линии. Друг възмутителен факт – съгласно политиката на Виваком линиите се освобождават за ползване 48 часа след връщане на въпросното оборудване – що за безумие е това питам аз???!!!

Не съм съгласна и с това, че аз трябва да съм тази, която да демонтира и да върне нещо, което е тяхно. Считам, че е редно, както при сключването на договора любезно и бързо техниците посетиха дома ми и монтираха всичко необходимо, така и когато договорът изтече да дойдат да си го приберат. Ами ако аз например наема офис и го оборудвам с мои неща след като ми изтече договора за наем ще чакам и задължавам наемодателя ли да ми донесе оборудването в къщи. Също така съгласно чл. 8, т.8.2 от общи условия за ползване на цифрова телевизия на Виваком цитирам „Абонатът е длъжен да върне оборудването на лице, оторизирано от VIVACOM да го приеме” – никъде не е упоменато, че абонатът лично носи оборудването в офис на Виваком. Предали са ми го на място у дома и там сме подписали протокола за получаването – там трябва да стане и предаването му.

Освен обидата с това си действие фирма Виваком ми нанесе и сериозно нервно разстройство, което едва ли някой може да ми компенсира. Още повече като се има в предвид, че избрах именно Виваком за мой мобилен оператор след подобно разочарование от конкурентен такъв. Но явно всички мобилни оператори в България имат еднаква политика – да ухажват хората докато се обвържат с някакъв договор, който при всички случаи е в тяхна полза.

Не очаквам нещо да променя с това си заявление, но все пак призовавам, ако има някой от който зависи нещо да се промени в положителна посока в отношението към лоялния клиент, но не само когато се сключват договори, а и когато те се прекратяват то това да започне да се случва в България. Политиката е фалшива, и все повече хора с разочарование го разбират – получаваме отношение само когато трябва да бъдем привлечени като клиенти – тогава всичко което пожелаем ни се обещава, че може да се случи. А после ако нещо не ни удовлетворява отговорът е един и същ – подписали сте договор и това е – там си пише /с онези ситни буквички и неясни текстове някъде по сайтовете/, че сме се съгласили на нещо което по никакъв начин не може да се промени.

С огромно разочарование и болка:

Надежда Мишева

43 коментара
24 Януари 2013 22:01 | Aнита
Оценка:
44
 (
44
 гласа)

Съчуствам на г-жа Надежда Митева. И се надявам виновните да бъдат наказани.


25 Януари 2013 05:33 | :(
Оценка:
29
 (
33
 гласа)

Виваком продължаваше да ипраща сметки повече от една година на починалия ми баща, въпреки многократните ни посещения и уговори за прекращаване! Горката ми майка всеки път беше в истерика, когато виждаше тези пликове с името му....


25 Януари 2013 09:17 | Подкрепям!
Оценка:
33
 (
37
 гласа)

Където и да отидеш е едно и също - цените, пакетите, отношението преди да подпишеш и след това, микроскопичните условия по договора....! Няма конкурентна среда! Има КАРТЕЛ! Няма ли механизъм, къде са "комисиите"!?!?!?


25 Януари 2013 09:30 | Костадинова
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Ние пък 1 година се "развеждахме с Виваком", поради нежеланието им да изключат стационарния ни телефон, който така и не ползвахме. Не пожелаха да приемат жалба срещу отказа им, станахме си "близки със 123" и всички офиси в града. Предтекста беше, че някога имало неплатена сметка-от времето на Вивател по договор за предоставяне на моб. услуга. Тоест въпросната фирма обвърза облигащионно задължение по един договор с услугата предоставяна на стационарен тел. пост, за която естествено не сме подписвали договор, защото тя се ползваше още по Бай Тошово време от всички, след подаване на молба за включване.


25 Януари 2013 09:42 | 654
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Аз си върнах устройството за интернет в срок, подписаха ми протокол за предаване и въпреки това ми начислиха 50 лв. в сметката, която плащам по банков път и не могло да се върне в брой сумата и след това няколко месеца ми приспадаха от ф-рата докато се върнат тези 50 лв. И в офиса ми казаха- на 123 да питам, а оттам какво толкова, нали ми се приспадат, а това, че нямам пари по сметката, не ги интересува. Вече не се връзвам с пакетни услуги. Вярно по-скъпо е, но поотделно. Трябва много да мислим преди да подписваме договори.


25 Януари 2013 09:49 | 123
Оценка:
24
 (
32
 гласа)

Всички са еднакви
На мен от МТЕЛ ми поискаха и опаковачната кутия от апарата


25 Януари 2013 11:03 | СЪГЛАСЕН
Оценка:
31
 (
33
 гласа)

КАКЪВ Е ИЗВОДА - АБСОЛЮТЕН КАРТЕЛ. НИКАКВА КОНКУРЕНТНА СРЕДА. МОЯТ СЛУЧАЙ Е, ЧЕ ИСКАХ ДА ПРЕМИНА ОТ ТАРИФЕН ПЛАН "УНИКОЛ С" ТАКСАТА ЗА КОЙТО Е 10ЛВ. НА "ИЗИ КОЛ М" ЗА КОЙТО ТАКСАТА Е 15 ИЛИ 19 ЛВ. НЕ ПОМНЯ. ПЪРВО 5 РАЗЛИЧНИ СЛУЖИТЕЛЯ МИ КАЗВАХА ВСЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА - МОЖЕ, НЕ МОЖЕ, ДОКАТО СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ - НЕПОНЯТНО ЗА МЕН ЗАЩО, ПРИ ВСЕ, ЧЕ НОВИЯ ТАРИФЕН ПЛАН Е С ПО-ВИСОКА ТАКСА. А И АЗ СЪМ ПРЕМИНАЛА ОТ ДРУГ ОПЕРАТОР И СЪМ ПРИВЛЕКЛА ОЩЕ ПОНЕ 10 ЧОВЕКА - ПРИЯТЕЛИ И ФАМИЛИЯ ВЪВ ВИВАКОМ. ОТДЕЛНО, ЧЕ ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА НОВ ДОГОВОР ИЗОБЩО НЕ ПРЕДЛАГАТ НЕЩО КАТО БОНУС - АПАРАТ ИЛИ ДРУГО АКО НЕ СИ НАПРАВИШ УСТАТА. ГОСПОДА МЕНИДЖЪРИ Т. НАРЕЧЕНИТЕ МОБИЛНИ КОМПАНИИ - ИЗОБЩО НЕ СТЕ "МОБИЛНИ" - ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!


25 Януари 2013 15:32 | за
Оценка:
25
 (
25
 гласа)

Ядосани, изнервени и безпомощни. Аз от GJOBUL. Явно изход няма.....


25 Януари 2013 15:41 | наталия иванова
Оценка:
24
 (
24
 гласа)

И аз имам проблем с ВИВАКОМ. Предстои ми дело в районен съд, на което да докажа откога ползвам мобилният си номер. След хиляди молби ми изпратиха един анекс а не доковора, който ми трябваше. След още хиляди уговорки ме помолиха отново да изпратя запитване. Изпратих го както ми бяха казали и ми казаха да чакам 5 дни. Тези 5 дни минаха и отново се обаждам казват- сега чакайте още два дни, демек 7 дни, които изтичат на 24. 01. 2013 г. Отново отговор няма. Обаждам се на 25. 01. 2013г. и ги моля отново, че във връзка с делото ми е нужен този договор, а от тяхна страна ми казват, че не съм си подала заявление. Само един ми е въпроса? Как седемдневния срок изтича на 24. 01 а пък на 25. 01 няма подадено такова заявление. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ Пълни измамници!!! Нека органите се самосезират, неможе такова самоуправство.


25 Януари 2013 19:56 | VIVACOM
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

VIVACOM = НАГЛОСТ И ЛЪЖИ


26 Януари 2013 01:20 | антикомунист
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

ДОКАТО ВСИЧКИ СИ МЪЛЧИМ И СЕ ОПЛАКВАМЕ ПО ЕДИНИЧНО ЩЕ НИ ТЪПЧАТ КАКТО СИ ИСКАТ!!! Повече от година Глобул изпращаха сметки на прекратен телефон на покойния ми съпруг докато не ги изпращах да го търсят на гробищата Сега се появи нов проблем-Виваком ми изпращат писма за неплатена сметка на прекратения от мен стационарен телефон преди повече от две години Когато го изключих и мен се опитваха да ме уговарят по всякакъв начин да не го изключвам но не успяха и оператора каза-Явно много сте обидени за да не искате да останете наш абонат но сега получавам писма за неплатени сметки а в офисите операторите казват че не знаят нищо за подобни писма ОГРОМЕН АБСУРД


26 Януари 2013 09:04 | опатил
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

ВИВАКОМ са не просто некоректни, а направо непочтени! През април миналата година млада служителка в офиса им в пощата ми каза, че е изтекъл договорът ми за дом. стационарен телефон. Изрично заявих, че ще подпиша продължение на стария договор без никакви промени, въпреки безкрайните и уговорки за изгодни пакети. Когато получих първата фактура след това се оказа, че ми е даден и мобилен номер, въпреки че не съм го искала (аз съм към глобул от години). Когато се обадих на 123, за да питам защо е тази непочтеност, най-спокойно ми казаха, че това е само 1 лев на месец ако не го ползвам! научих че служителите в офисите получават бонуси, ако успеят да излъжат по този начин повече абонати! Тази непочтена политика е от години и вече е време да се намесят държавни институции и да защитят интересите на гражданите!


26 Януари 2013 10:28 | Приятел на Соте
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Кураж на Надежда. Съди ги до дупка и мисля, че ще спечелиш. Ако абонатът на въпросния монополист е инвалид как ще демонтира и върне оборудването, което е монтирано от техни техници. Нали си си платила сметките до датата да договора. След тази дата те са длъжни да прекъснат сигналите по въпросните устройства и да ти напомнят, че нещо куца в договора. Моят съвет е ако се обвързвате с услуга от оператор да бъде без договор. Това го знае всяко хлапе-дори Човека с татуировките.


26 Януари 2013 12:57 | Любопитен
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Не мисли те ли че М тел най оплювания оператор се оказа най -точен с клиентите?
А за обслужването ин вече е на доста високо ниво като отношение и т. н. за разлика от новите лъвчета вив и глобул които след катот раздаваха доста безплатни и евтини неща сега си осребряват сметката. аз сле извесно прекъсване си поднових договора и си взех нова карта от М тел и съм супер доволен.26 Януари 2013 15:16 | отказ
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

В Благоевград и най-вече в офисите на Виваком намиращи се в Кауфланд и на бил. " Крил и Методии" служителите не знаят или укриват кои са ръковждителите им в региона и центъра и къде и как клиентите да се свързват с тях при нужда от жалба. В офиса на Кауфланд има добре охранена служителка с очила, която е много мила при сключване на договор, но отвратителна след това, въпреки допуснати пропуски и некоректно попълнени данни в договорите. На направените възражения троснато отпраща клиентите към тел. 123, с оправдание, че това не е нейна работа.
Почти същото положение е и в офиса на бул. "Кирил и Методии". Там дори някой от служителките нямат и елементарни технически познания, дори не могат да извадят договор на хартиен носител. Така например в компютъра е записано, срок на договора, а на хартиения носител този текст не излиза. Още по-неприемливо е договора да се подписва на електронно приспособление т. е. подписваш нещо, което не си проочел. Ако не си съгласен с нещо, ти обещават корек


26 Януари 2013 19:41 | SSS
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Смърт за Виваком


26 Януари 2013 20:03 | до опатил
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Виваком във вашия случай са за съд и ще спечелите делото, но им е ясно че за 12 лева на година няма да ги съдите. Направете сметка обаче колко хора са излъгали за по 12 лева и повече и какви печалби имат от непочтеността си! И аз чух, че служителите им получават бонуси от такива откровени измами!


26 Януари 2013 20:43 | Пенчо
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

На мен Виваком ми начисли мобилен интернет, който не съм ползвал. Но къде е комисията за зашита на потребителите? Те се държаха като аджокати на Виваком!


27 Януари 2013 09:38 | ВИДЕН-ОФФ
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

И ГЛОБУЛ СА ИЗМАМНИЦИ И АЙДУЦИ!!! НАЛИ СА СИ ВИЗАНТИЙЦИ-ТИПИЧНИ ЗА ТЯХ ЧЕРТИ!!!


29 Януари 2013 11:14 | Г-шо
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Всички са една стока аз взех от Глобул устройство подвижен интернет но като го сложих и неможа да отвори нито една сраница и мина един месец отидох в офиса в Банско и си платих сумата която ми казаха и върнах устройството но в течение на време след 1година и половина ми дойде писмо че имам да дължа 350. 00 лева за ползвана услуга това значи че някои във офиса не си е свършил работата и всеки гледа да дере бедните хора тая служителка си е сложила парите в джоба да си нахрани нейните деца а ние като внасяме такива суми които не сме ползвали услугите им нашите деца ще гладуват ВЯРА НЯМАИТЕ НА НИКОГО ОТВАРЯИТЕ СИ ОЧИТЕ ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ И ВРЪЩАНЕ НА УСТРОИСТВАТА: ИЗЛЪГАХА НИ ПРИ СКЛЮЧВАНЕТО НА ДОГОВОРА ЧЕ ИНТЕРНЕТА ИМА ПОКРИТИЕ И НИЕ СЕ ХВАНАХМЕ НА ВЪДИЦАТА.


29 Януари 2013 11:41 | Potarpevsh
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

При мен сащо имаше някакав проблем с флашката и не ми я взеха за ремонт така 4 месеца плащах такса без да ползвам нищо защото имах договор и когато ходих да го прекратя как ли не ме ъговаряха за да подпиша нов вапреки че толко бях бесен че не искам и да чъвам за тях
*Кирилизиран коментар!


29 Януари 2013 13:19 | Изпатил
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Аз имах подобен случай с приемника за цифровата телевизия на Виваком, със триста зора се откачих от тия измамници, не искам да чуя че такава фирма изобщо съществува в България, а що се отнася до служителите им в Кауфланд, добре са си научили урока


29 Януари 2013 15:32 | ЧЕРЕН ПЕТКО
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

МНОГО КОМЕНТАРИ И НИТО ЕДИН ОТ СТРАНА НА ВИВАКОМ. ИЗЯДОХА ПЕЧЕНАТА КОКОШКА А СЕГА ИСКАТ ДА ИМ ПЛАТИТЕ ЗА ТОВА ЧЕ СА СИ ИЗТЪРКАЛИ ЗЪБИТЕ. АЗ БИХ ПРЕДПОЧЕЛ ДА СИ КУПЯ КАЛАШНИКОВ ВМЕСТО НЯКАКВА СИ СКАПАНА АНТЕНА КОЯТО ПО ВРЕМЕ НА ЗАОБЛАЧАВАНЕ ГУБИ СИГНАЛ.


30 Януари 2013 10:47 | СЪГЛАСЕН
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

АЗ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕНА /А И ГО КАЗАХ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ОБСЛУЖВАЩИЯ МЕ ОФИС/, ЧЕ СПЕЦИАЛНО ГИ ОБУЧАВАТ НА ТАЗИ ПОРОЧНА ПОЛИТИКА И НА НЯКОИ ТЪНКОСТИ - ДА КАЗВАТ, ЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ КОГАТО ИМА ПРОБЛЕМ, А ДО РЪКОВОДСТВО И ОТГОВОРНИ СЛУЖИТЕЛИ ДОСТЪП НЯМАМЕ. ВСЕ ЕДНА ПЕСЕН СИ ЗНАЯТ - "НА 123 СЕ ОБАДЕТЕ... " ЗНАЧИ СА В ОФИСИТЕ САМО В ПОЛЗА НА ВИВАКОМ - ДА НИ ЗАРИБЯВАТ ЗА РАЗНИ ДОГОВОРИ И ДА НИ СЪБИРАТ ПАРИТЕ.


30 Януари 2013 13:03 | КЛИЕНТ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

В ОФИСИТЕ НА ВИВАКОМ НАИ ВЕЧЕ НА КАУФЛАНД, РАБОТЯТ НАИ ПРОСТИТЕ БОКЛУЦИ. ТЕ СА ТОЛКО ПРОСТИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ НАПИШАТ ИМЕНАТА... ЗАЩО ДЪРЖАТ ТАКИВА БОКЛУЦИ НА РАБОТА..... АРЕЕЕЕЕ НА СЕЛО ДА КОПАТЕ.....


31 Януари 2013 08:17 | фенка
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Съпруга ми почина юни 2012 г. Договора към виваком му изтичаше октомври 2012г. Трябваше да плащам таксата до октомври. Накрая се оказа че съм платила 10 лв повече и трябваше да ходим всички наследници за да ми върнат 10 лв.


31 Януари 2013 09:59 | smeshki
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

лъжци + измамници = небългарски фирми в сферата на услугите
като сме тъпи овци и търпим, така ше е


31 Януари 2013 17:16 | Maria Ivanova
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Въобще не се учудвам на описания случай. Виваком ги бива само да ти пробутат някой договор, но когато поискаш да го развалиш (понеже услугите им са много "качествени") настъпва истински ад. Добре, че въобще са се откачили от този оператор...


31 Януари 2013 21:39 | до любопитния
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Ало, любопитко.. ти май си служител на МТел.. е няма по-мафиотска организация пък от вашата. Първо чичо Ваньо КостоОФ ви даде 3 години пълен монопол и праскахте импулса по 1 и 80 на ония пари. После засипахте преди 2 години абонатите си с фалшиви превишени фактури, защото ви гръмна софтуера. И трите оператора са разбойници, ама ние преминавате пък всякакви граници. МТел е за затвора.. от . до!


01 Февруари 2013 21:45 | do,do liubopitkoto
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ти ПИЦХ си само един от нуйниците на вивата, нищо повече.
*Кирилизиран коментар!


05 Февруари 2013 15:16 | Любопитен
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Mtel = 1 номер 1. де да бях служител на мтел


05 Февруари 2013 21:45 | до любопитния
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тъпо парче, така и предположих, че си метач в някой офис на мтел в краен квартал!


07 Февруари 2013 15:01 | Клиент на Виваком
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Като клиент на Виваком съм напълно разочарован .Некоректни и непочтенни


07 Февруари 2013 15:33 | АДВОКАТ от АК- Бл-д
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Факт е, че гражданите ползащи каквито и да било услуги, подписват договори без да ги четат и без да знаят с какво конкретно се ангажират по тях. Едва след като конкретното искане не им се уважи започват да четат, дори и дребния шрифт. Договорите за мобилни услуги, заеми за послужване и тн. н. са типови, с различия по отношение на сроковете за изпълнение. Заинтересованата страна е тази, в чийто дан тежи правото на доказване. В тази връзка, моят съвет е четете внимателно всичко онова, което пише в договора, преди да положите подписа си в знак на съгласие. И при евентуално нарушение на влезлите в сила клаузи по съглашението, търсете правата си по исков ред.


10 Февруари 2013 21:27 | ГЕОРГИ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ДОГОВОРА МИ ИЗТЕчЕ СЕПТЕМВРИ МЕСЕЦ НО СЕ ОКАЗА чЕ ВИВАКОМ СА ГО ПОДНОВИЛИ БЕЗ МОЕ СЪГЛАСИЕ, ПОМПЛИХ ГИ ДА ПРЕМИНА НА ДРУГ ПЛАН В КОИТО ДА МАХНАТ ДОМАшНИА ТЕЛЕФОН ЗАшТОТО НЕ ГО ПОЛЗВАМ ТЕ ЗАПОчНАХА ДА МИ ОБИАСНЯВАТ чЕ НИшТО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ. НЕЗНАМ КАК ДА СЕ ОТКАчА ОТ ТЕХ.


11 Февруари 2013 10:15 | GSM
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Сотеее, плати бе
:)


14 Февруари 2013 10:03 | 123
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ВСУШАЙТЕ СЕ В СЪВЕТА НА АДВОКАТ ОТ АК ТОЙ Е МНОГО ПРАВ, И НЕ СЕ ОБВЪРЗВАЙТЕ С НИКАКВИ ДОГОВОРИ


20 Февруари 2013 11:05 | ПОТЪРПЕФщ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

СЕГА Е РЕТ НА ВИВАКОМ ДА СИ ХОДИАТ . СТИГА ЯДОХА И ТЕ.


10 Март 2013 22:07 | изпитател
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

До преди година се гордеех, че работя във Виваком, а сега ме е срам да кажа къде съм работил. И всичко това което слоделяте е вярно! Това е политика на фирмата която се ръководи задължително от топ-мениджър чужденец/брей много учили тез хора, не можаха да намерят българин толкоз учен/които ни има за аборигени и персонала иклиентите. Назначават в отдел продажби хора без качества и съответното обучение. Това за бонусите е вярно, получават по рет лева за нов клиент или договор. И заради тези пари ви правят на маимуни. Отделно старите кадри/предимно жени около 35 години ги съкратиха като непригодни/и на тяхно място назначиха бензинаджиики и сервитьорки-нищо лично против тези професии, но без обучение не става.


14 Март 2013 23:33 | [email protected]
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

тези от виваком са като чес само знаят събиране


25 Март 2013 15:20 | ар-и-ец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Като излезем следващия път да протестираме маските на главите бухалките в рацете и това офиси на банки, мобилни оператори, кабелни, чез и т. н що ни грабят да се изравнят със земята .Тогава ще се направят закони за азщита на обикновенния човек иначе ще си ни дерат по три кожи и ще си ни пият кръвчицата.


04 Ноември 2013 20:40 | Мария
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тези оператори от Виваком са направо за разстрел. Надписват сметки, есимеси, разговори и страдаме. Не ли им е съвестно да лъжат стари хора като мен. Вече три месеца ми надписват разговори, които така и не съм провела. Само с мъжа си говоря. Нямат ли малко срам. Да си даваме пенсиите, които са сто лева? Стига сте надписвали сметки? Не се ли наядохте? Убивате хората с тези големи сметки които надписвате. Засрамете се! Стига сте яли от бедните!


19 Януари 2014 15:15 | деси
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И аз имам същия проблем като Надежда Мишева и аз дължа 180лв. без да са ми казали, че трябва да върна тези устройства в нянакъв срок : (( (( ((
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар