Катя Кирянова не е способна на подлата, измислена и користна постъпка, в която я обвиняват майка й Христина и сестра й Елена

03 август 2009 00:20   15 коментара   52994 прочита
Катя Кирянова
Катя Кирянова


Катя Кирянова

Мнение на поетесата М. Георгиева

В отговор на обвиненията и нападките срещу поетесата от Петрич г-жа Катя Кирянова искам да взема отношение, което е изказ на протест и негодувание срещу написаното срещу нея в броя на вестника от 14.07.2009 г. Дълго мислих и реших, че не мога да остана безразлична и със спокойна гражданска съвест към такъв долен и мръсен, грозно скроен акт. Още повече - непочтено и недостойно е, когато той е предприет от най-близките - родната сестра и майка. Майката-светинята, на която Катя Кирянова посвети най-вълнуващите си творби, родени от чувствителното й, предано и обично сърце. Познавам Катя Кирянова от 25 години. Уверявам ви, тя не е способна на тази подла, измислена и користно инсценирана постъпка. Тя е изключително честен човек и творец. В живота си е доказала, че залага винаги на приятелството, обичта, милосърдието. Винаги е в полза на нуждаещите се и беззащитните, без да парадира. Възможно ли е такъв човек да измами майка си, и то на каква цена? Знам, и съм свидетел, как тя години наред плаща сметките на майка й и сестра й, знам, че е работила на полето, без да вземе стотинка, за да помогне за жилищата на сестрите си, че е помагала на племенниците си за образование, абитуриентски балове и др. Тя гарантира години наред един нормален стандарт на живеене на няколко човека от фамилията си, разбира се, с подкрепата на своя съпруг. Мили хора, не вярвайте на думите на сестра й Елена, че тя “не е толкова благородна, колкото се представя тя самата”.

15 коментара
03 Август 2009 10:46 | Петричанка
Оценка:
9
 (
277
 гласа)

Абе какво ни занимавате с глупости и семейни драми?


03 Август 2009 11:22 | Магдалена Георгиева Шумарова
Оценка:
21
 (
259
 гласа)

Дължа да информирам читателите на вестика, че не съм автор на горната статия. Предполагам, че авторката е Маргарита Георгиева, детска учителка, понастоящем касиер в телевизия БАЦ. Не е коректно от нейна страна да се подписва почти анонимно с М. Георгиева.


03 Август 2009 12:28 | Съсед
Оценка:
2
 (
276
 гласа)

След като е толкова честна защо не върне всичко на майка и без това да се разбираше от всеки ?


03 Август 2009 17:02 | SOUL
Оценка:
63
 (
267
 гласа)

УВАЖАЕМА Г-ЖО М.ГЕОРГИЕВА,
С ЯВЕН ИНТЕРЕС СЛЕДЯ РАЗВОЯ НА СЪДБАТА НА ТОЗИ СЛУЧАЙ, ЗАЩОТО МНОГО МЕ РАЗВЪЛНУВА СИТУАЦИЯТА НА ХРИСТИНА КИРЯНОВА. ЯВНО И ВИЕ ИМАТЕ ДЕЦА И ГИ ВЪЗПИТАВАТЕ ДА БЪДАТ ЗАЕДНО И В ДОБРОТО И ЛОШОТО В ЖИВОТА ИМ И ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ, А СЪЩО ГИ ОБИЧАТЕ ВСИЧКИТЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ХАРАКТЕРИТЕ ИМ. ЯБСОЛЮТНО СИГУРНО Е, ЧЕ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕТЕ ДА ВЪВЕДЕ СПРАВЕДЛИВ РЕД МЕЖДУ ДЕЦАТА СИ, АКО СЕ ОЗОВЕТЕ В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ. ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО ВИ НЕ СТАВА ЯСНО ДАЛИ СТЕ ЗАПОЗНАТА С ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ ПО СЛУЧАЯ, ЗА ПРАВИТЕ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ. ЯВНО ПОЗНАВАТЕ САМО ПРИЯТЕЛСТВОТО НА КАТЯ КИРЯНОВА, НО НЕ И ДЪЩЕРЯТА И СЕСТРАТА. ЗАТОВА КАКВА Е ТЯ КАТО ДЪЩЕРЯ И СЕСТРА, МОГАТ ДА КАЖАТ САМО МАЙКА Й И СЕСТРИТЕ Й, А ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА РАЗКАЗИТЕ ЯВНО ЕДИНСТВЕНО НА КАТЯ КИРЯНОВА. ЯСНО ВИ Е, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ХОРА И ГОВОРИМ ПРЕД ХОРАТА САМО ТОВА, КОЕТО ИСКАМЕ ДА ЗНЯТ ЗА НАС, КАТО В МНОГО СЛУЧАИ СПЕСТЯВАМЕ МНОГО ФАКТИ, КОИТО НЕ СА НИ ИЗГОДНИ. ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЦЯЛАТА ИСТИНА?


03 Август 2009 17:12 | Съгражданин
Оценка:
64
 (
334
 гласа)

Къде ли не се показва Катя Кирянова ,по телевизии по вестници,по фестивали !Целта беше да получи известност ?! ДА .Получи я . Но за сметка на изоставения съпруг(митничар),разбитото семейство но сина си , направила нещастна внучката си и накрая опитала се да измами майка си ???Катя Катя огледаи се и сама ще разбереш какво си направила и какво си постигнала и най вече на каква цена !!! СТРУВА ли си за една известност да жертваш всичките тези хора ??????


03 Август 2009 17:21 | Човек
Оценка:
-40
 (
272
 гласа)

Оказва се че тая е била с две лица ???? СРАМОТА .


03 Август 2009 21:44 | angel
Оценка:
-5
 (
181
 гласа)

Tova e porednata intriga na Paskalev


03 Август 2009 22:15 | Йордан Велинов
Оценка:
7
 (
175
 гласа)

Отговор на поетесата М.Георгиева.Г-жо Георгиева бихте ли била така любезна на страниците на вестник " Струма",щом сте толкова осведомена да ми отговорите кога и как К.Кирянова ми помогна с обучението на племеничката си.1997 година ли когато започна висшето си образование,1999 когато се роди третото ни дете ли. 2001 когато почина баща й и тя беше в сесия.Не дойде К.Кирянова а Христина майката на К.Кирянова.И ако съм благодарен на някого това е на баба Тина която неколкократно ни е помагала в такива трудни моменти.Като се изказвате неподготвена поне проучете нещата.Не искам да давам мнение но вашата статия ме предизвика.


04 Август 2009 00:07 | Мариела Велинова
Оценка:
5
 (
237
 гласа)

Уважаема редакция, много моля да публикувате само проверени материали, защото излишно се раздухва трагедията на баба ми като трагедия на леля Катя. По стечение на съдбата съм внучка на едната и племенница на другата. Лично видях документите и чух разказа на баба ми. Леля Катя до момента не съм имала честта да я чуя, но историята на документите показва, че тя е искала това да остане в тайна. Благодарение на кадастъра се узна за случая. Ако баба ми наистина е искала да й го прехвърли имота никога нямаше да си трае. Тя винаги е приемала имота си като гаранция за старините си. Единственото което повтаряше баба, че е подписала Катя да си има вход. Изобщо не е разбрала в злополучния ден, че си продава имота. Най-голямата грешка на баба е, че не се допитала до другите си дъщери как да прехвърли вход на Катя. Само ако беше попитала нямаше да сме свидетели на този фарс.


04 Август 2009 00:28 | ЖЕНА
Оценка:
102
 (
276
 гласа)

Не ми става ясно, какво ги интересуват читателите на в-к "Струма" личните драми и истории на това т.н смейство. Доколкото се разбира от публикациите, е заведено дело и явно се очаква решение на компетентен български съд. От досадните писания по вестниците читателите могат да направят извод единствено за липса на възпитание, себеуважение и ценностна система у всички, които ангажират общественото внимание с подобни глупости!
След като не сте в състояние да си решите личните проблеми цивилизовано, защо мислите, че в-к "Струма" и неговите читатели, ще го реши?!
Осъзнавате ли, как се излагате - ВСИЧКИ?!!!


04 Август 2009 08:43 | Съсед
Оценка:
-17
 (
269
 гласа)

От доста време насам се опитваше да превземе всичко от майка си и от сестрите си и най накрая успя и сега се опитват нейни познати да я искарат светица тя не е това за което много хора я мислят ! ! ! След като е толкова честна защо не върне всичко за което майка и я съди а?


09 Август 2009 10:08 | Читател
Оценка:
-7
 (
107
 гласа)

Това е поредното доказателство,че българина от алчност,си скапва семейство,душа,авторитет,приятели,чест,достойнство.Свещенници,Църквата,депутати,министри,братя,сестри,деца-родители.Всичко е от алчност и злоба.Защо е трябвало да излизат на яве лични,семейни драми и сега злите езици да ви се подиграват и осмиват?Направете си самоанализ всички вие зайнтересовани.Понякога хората са....животни.


09 Август 2009 11:47 | Оса
Оценка:
-14
 (
118
 гласа)

Катя,
ти наистина ли се мислиш за писател?
Ако и другитe са като тебе, тежко и горко на нашата съвременна литература.


13 Август 2009 14:09 | cveteto
Оценка:
16
 (
144
 гласа)

kato ne poznavate 4oveka ot blizo koito komentirate-ZAMAL4ETE!edva li nqkoi ot vsi4ki vas e istradal i sled tova postignal tolkova mnogo!na hora kato Katq Kirqnova moje samo da se vazhi6tavate i zavijdate!ako TQ ne e pisatel vie kakvi ste!


22 Януари 2010 15:42 | анонимен до оса и жена
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво ,момичета В такива случаи такъв коментар се прави Този вестник трябва да носи името ,,К Л Ю К И ,,
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар