Хитът „Гангстерски рай“ дъни на площад „Свобода“ от незаконния „Баркод“

12 юни 2010 00:19   39 коментара   24668 прочита
Собствениците на „Баркод“ утроиха масите в заведението, вместо да изпълнят предписанията на РДНСК
Собствениците на „Баркод“ утроиха масите в заведението, вместо да изпълнят предписанията на РДНСК


Собствениците на „Баркод“ утроиха масите в заведението, вместо да изпълнят предписанията на РДНСК

Съветникът от „Атака“ М. Стойнев иска отговор от началника на РУ на МВР Р. Омерски защо не се санкционира С. Скендерски за паркиране и преминаване с автомобила си в центъра

Музикалният хит на Кулио „Гангстерски рай“ на най-мощни децибели всяка сутрин дъни площад „Свобода“ от тонколони на заведението „Баркод“ на пъпа на Дупница. Парчето се налага като новия химн на Дупница от наемателите на заведението, които събуждат града, позвъниха в редакцията на „Струма“ читатели. Те попитаха защо заведението, което трябваше да бъде съборено, тъй като е изградено без строително разрешение, се разшири на централния площад „Свобода“ с маси на открито. Наемателите от фирма КС „Ауто груп“ с управител Станислав Скендерски дори паркират луксозните си автомобили на самия площад, като го прекосяват всеки ден въпреки забарната за движение.

Лидерът на „Атака“ Методи Стойнев пита шефа на полицията Райчо Омерски защо единствено към лицата, стопанисващи заведението, не се вземат мерки, къде са отличниците-катаджии, рекордьори по актове, които допускат луксозното возило на собствениците на „Баркод“ да стои като „бижу“ на централния площад „Свобода“, и плащат ли някакъв наем за паркомясто?

Има ли намерение Скендерски да събори заведението си, в което е инвестирал над 100 000, платил ли е наложената му от РДНСК глоба от 10 000 лева, питат още читателите, които кръстиха черното заведение „Мавзолея“, и излъгал ли е министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, който обяви в парламента, че „Баркод“ е незаконен. Най-коментираната тема в града е незаконното заведение, в което пият кафето си почти половината от полицаите на РУ на МВР, бившите консултанти и ексбарети Пламен Галев и Ангел Христов и техните приятели и гардове.

Както „Струма“ писа, от общината издадоха разрешително Станислав Скендерски да построи преместваем обект от лек тип. Вместо това на централния площад се появи голяма сграда, ресторант, облицован в изключително изискан черен мрамор. От РДНСК - Кюстендил издадоха предписание тя да бъде съборена, тъй като няма и Акт 16. Скендерски обжалва в съда и дупнишкият съдия Светла Пейчева установи, че Скендерски е просрочил срока за обжалването и трябва да се съобрази незабавно с предписанието на РДНСК.

39 коментара
13 Юни 2010 01:07 | дупничанин
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Големи кретени ни управляват - в национален и местен мащаб. А ние сме още по-големи кретени, защото им го позволяваме! Докога??? Какво трябва да се случи, че да излезем отново на улиците, както през 1997г. Тези престъпници ни направиха на маймуни! Виждате, че полиция, прокуратура - всички са на тяхна страна, защото Галевци им плащат.


13 Юни 2010 12:05 | до Лида
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Заведението не е незаконно. Всеки юрист, който погледне документите ще каже. Има всички необходими разрешение, които закона изисква за този тип заведения. Законът не се променя защото някой иска. Всички следва да спазваме закона.


13 Юни 2010 21:47 | До дупничани
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Не се гневете бе,хора!Още малко им остава.Нека ги погледат хората тези хубавци,че после,когато ги приберат те сами ще си се гледат.


13 Юни 2010 21:52 | Ина
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Питам се какво ли ще отговори Омерски.Най-вероятният отговор е,че такава информация в управлението не е постъпвала.


13 Юни 2010 21:59 | Тодор
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ами то това е моден хит - всеки клан със своята кръчма.Голямите бандити от централното управление на центъра,подчинените изпълнители малко по-надолу при синчето на Тодоров за заслуги за послушание,предизвикващият издънки клан на Кацов/Котев - по-усамотен горе на парка,за да не дразни с простотии и циганизация.


13 Юни 2010 22:24 | Ангелчо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Обектът е преместваем,ама няма да го преместят,защото мястото е стратегическо - кметът Янев при всяко поглеждане през прозореца си припомня кой командва в този град.Иначе,колко му е,грабват кранчето и го слагат на мястото на фонтанчето - великолепната акустика им е гарантирана,пък и няма да е върху зелена площ.


13 Юни 2010 22:43 | 55
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Мястото на колата на Скендерски е точно там.Как иначе ще покажат на гражданите,че полицията все още ги "уважава"и слуша.Така братлета,така!Колата на някой от послушните слуги на пъпа на града,редовни шоу-изпълнения в съдебна и пред съдебна зала,шокови изяви в клиниката на Левтеров,че иначе какво.....Вече не смеете да биете,спряхте и рекета след издънката на С-цигането,от впечатляващите с броя и преданоста си охранители се отървахте поради неплатежоспособност,с какво бихте впечатлили града и стреснали населението му сега.


13 Юни 2010 23:00 | 4ат
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Появил се е един умник,който пише " до Лида ",демонстрирайки едва ли не роднинска принадлежност.... Хей, умнико, твоят интелект е около две "Гелета".Какво ти е виновно някакво си Лиде,че общината разрешава всичко,което и поискат,какво ти е виновен парламентът,че дупнишките мутри не са вътре за да "обработят"лоби,какво са ти виновни гражданите,че приемат чалгата само на парка при циганска атмосфера,какво ти е виновна демокрацията,че вече не приема мавзолей..... Опомни се,феодалино и зарови главата си в пясъка!


13 Юни 2010 23:10 | - - - - - - - - - -
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Що за "звездни" мафиоти са,ако правят законни неща?


13 Юни 2010 23:19 | Къци
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Олекоти го малко това заведение бе,Скендерски,олекоти го.Пусни му малко по-леки жени и забрани на тези фадроми Галевите да влизат там....Току виж,че и министърът кандисал да си притвори очите.


14 Юни 2010 13:51 | ?
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА ПОЧНЕМ ДА ПАРКИРАМЕ КОЛИТЕ СИ ПРЕД МАВЗОЛЕЯ!!! ДА ВИДИМ ТОГАВА, КМЕТА МОЖЕ ДА СЛЕЗЕ И ТОЙ, И ДА ДАДЕ И НА НАС ПО ЕДНО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПАРКИРАНЕ КЪДЕТО НИ ПАДНЕ!!! А, ИНТЕРЕСНО КОЛИТЕ НА ТАШКАРИТЕ, ИМАТ ЛИ ПЛАТЕНА СИНЯ ЗОНА.... ИЛИ ОНАЗИ МАСТИЯ, РУСАТА, Е ИНСТРУКТИРАЛА ДЕБИЛИТЕ СИ КОИ КОЛИ ДА НЕ ПИПАТ?


14 Юни 2010 13:53 | 55
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Горката Лидия,галевите горили ще я направят втора след Жана дАрк.Не се притеснявай от примитавизма им,госпожо Павлова.Ние сме много и не сме с тях,паразитите.


14 Юни 2010 13:56 | Николай
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Интересно защо говорителят на Омерски мълчи.


14 Юни 2010 13:59 | Апостол
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Че какво би могъл да каже Омерски?Тя Ина вече го е написала.Е,все пак,би могъл да добави,че не бива да забравяме заслугите на полицейското управление при успешното охраняване на футболните мачове,например.


14 Юни 2010 14:04 | високоговорител
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Закон за движение по ъптищата:
Чл. 93 (1) Пътно превозно средство е в престой, когато е спряно за ограничено време, необходимо за качване и слизане на пътници или за извършване на товарно-разтоварни работи в присъствието на водача.
(2) Паркирано е пътно превозно средство, спряно извън обстоятелствата, които го характеризират като престояващо.
Колко време е престоявало МПС преди да бъде снимано? ;)


14 Юни 2010 14:13 | Ани
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Като всеки високоговорител и този има качеството да говори,но не и да мисли.


14 Юни 2010 15:58 | До до Лида
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Бате, много си неграмотен, но за сметка на това се подмазваш, нали?!


14 Юни 2010 20:11 | dimitar
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Някои може ли да ми каже така наречените братя Галеви с кого играят с Б.Б , Румен Петков с Алексей Петров ли ?


14 Юни 2010 20:58 | 4ат
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Те играят с всички,които са по-силни от тях и "купуват"всички,по-слаби от тях,показали възможности или влияние.


14 Юни 2010 21:01 | Дупничанин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Това заведение на центъра срещу общината ли е?
И още ли има хора, които карат автомобили по площада? Егаси цирко! Не съм се прибирал вече 10-ет години, че отложа с още десет, живи и здрави, на всички останали не мутри или обикновени хора, че кажа:
МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТАМ, НА ВСЯКЪДЕ Е ПО-ДОБРЕ И ПО-ЛЕСНО, ВЗИМАЙТЕ СИ ШАПКАТА И КОЛКО СЕ МОЖЕ ПО НА ЗАПАД. Оставете чорбаджиите и мутрите в тая дупка, те без вас са нищо! ТРЪГВАЙТЕ И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ!
Не е лесно ама щом аз съм успял всеки може да го направи.


14 Юни 2010 21:19 | Туземец
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не се махайте, дупничани, борете се!Не се страхувайте,защото мутрите са силни само когато са заобиколени от уплашени хора....В момента,уплашени са те!Сега е вашият час!Довършете ги!Сложете край на драмата Галеви и ще видите изхода на тунела,защото всички останали измамници като Кацови, Яневи, Тодорови, наемници като капли, отверки и не зная още какви,институционални слуги от полиция,съд и прокуратура ще се саморазпаднат.


15 Юни 2010 00:09 | бай Васил
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

И не мога да разбера защо все още влизат хора в това НЕЗАКОННО заведение!?!? Най-малкото, което могат да направят е ДА НЕ ВЛИЗАТ ВЪТРЕ!!! БОЙКОТИРАЙТЕ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТИЯ КРАТУНИ!!! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ПОНЕ ТОВА "свободни хора" ?


15 Юни 2010 12:59 | Елена
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Бай Василе,бай Василе!Как да не влизат бе,човек?Та това е тяхното работно място.......Та те са част от многобройния слугински персонал на велможите.Преди време ходеха на ресиловския мъжки манастир или на Развесена върба.....Сега ходят в мавзолея,та той затова е близо до общината,нали са обща институция?


15 Юни 2010 13:11 | марекчани до общината:
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

След като е обявен за незаконен, защо ВиК и Енергото не спрат подаването на ток и вода на обекта? Много е лесно за гражданите нали -режат им тръбите и кабелите и готово, а тук защо не реагират?


15 Юни 2010 14:47 | vox populi
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Дали заведението е незаконно или законно се установява от съда, след дела, експертизи, обжалвания...дълга процедура, поне още 5-10 години няма да свърши, а и какво ще се установи не се знае.На практика няма 100% изправно заведение в страната, винаги може да се намери нещо неизправно, в случая опитите да се затвори произхождат от злобата и завистта на няколко обречени политически трупа.Те биха предпочели всичко да се срине и да се разхождат в кал и камънаци само и само да се навреди на Пламен и Геле.Типично за бездарниците, да си запаля къщата, та да изгори и на Вуте плевнята.Ако съборят Баркоде Пламен и Геле ще ходят в някое друго заведение, и него ли ще събаряте?


15 Юни 2010 20:37 | Кумчо Вълчо
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Омерски е свестно и честно момче,но не знам защо още държи на работа Кимбата и Уваков,охранителите на децата на Пламен и Геле и пиколо на братята.Целия град ги е виждал тези "неподкупни полицаи" как тичаха да отварят вратите на автомобилите на Галевите на барчето на Били.Сега на Мавзолея пак са първи.Г-н Омерски,ако наистена ти стиска,разрови се малко в папките,ти знаеш кои,на РПУ Дупница и виж кои полицаи са били на щат при Галевите и хайде най-сетне чистка!


15 Юни 2010 21:35 | 4ат
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А пък това Галево отроче,представящо се кето "Глас народен",има наглостта да говори за кал и в същото време да призовава да не се пречи на милите Галев и Геле.........В какво да им помагаме,господине?В източванията,в кражбите,в побоищата,в убииствата,в специалните производства,в износа на малкообемни,но скъпи продукти,в рекета,в насилственото подчинение,в корупцията, ..........?Вие явно мечтаете за град от престъпници,но това е невъзможно,защото дори и уплашени,дори и прокудени,гражданите на Дупница са хора,а не изчадия.


15 Юни 2010 21:43 | Кума Лиса
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И Омерски и кметът Янев са били честни и добри хора - това е сигурно....Но о о са попаднали в неподходяща среда,сред неподходящи хора,разполагащи с неустоими изкушения.


16 Юни 2010 00:37 | inter Deum et diabolum
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Не бе чате, на никой не му е потребала твоята помощ.Ти си ходи в което си заведение искаш, гледай си в твоята си паница и не живей със завист.Ако някой успяват в живота, а ти - не , то не е защото тези които са успяли са направили нещо незаконно, а просто защото са по кадърни от теб, и вместо да се занимават с клюките си оправят живота.Погледни положително на живота, не злобей , и ще видиш че и на деб ще ти се усмихне щастието.


16 Юни 2010 06:39 | До горепишещия
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Аз съм свободен човек,а не роб и такъв ще умра,което означава,че никога няма да стана мафиот или крадец,т. е. галевист.


16 Юни 2010 09:28 | Чистач
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Затриите това гето Дупница! Заедно с всички живеещи в него роби.


16 Юни 2010 14:13 | inter Deum et diabolum
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Тебе пък кой те брой за човек? Къде се ръгаш в а-група? Аиде прави се на честен и свободен пред жена ти, господин никой.


16 Юни 2010 16:00 | Judge
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Защо ли се пише тук като никой не го чете и не обръща внимание на писаното.То е ясно ,че в България няма закони, а Галев нали каза два сто тонни крана ще го преместят заведението, значи е преместваемо.Хората преместиха Свинкса при строежа на Асуанския язовир, та един Баркод ще се опре на чорбаджийте Дупнишки.


16 Юни 2010 16:35 | Америка
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Заведенйето изглежда хубаво и модерно
Какво ви пречи?
Като не ви харесва, не го посештаваите
И вместо да пишете тук се обадете на шефа на РПУ - ДУПНИЦА
Или не ви стиска
Плюете по Оваков и Кимба ,а не се оплаквата по редовния начин
Направете нещто де
С форуми не става,а и сьс страх сьщо
А песента е много хубава и е с 4 грами отличия, а и подходяща за града на робите
Само лаете и нищо
Чакаде чудо да стане


16 Юни 2010 18:06 | Дупничанка
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А вие,господин Америка какво друго освен страхливец сте,а? На първо място сте беглец! На второ място сте наглец,защото поучавате но от презокеанска дистанция.Я елате в Дупница и се борете с наглост,глупост и жестокост,толерирана от всички възможни институции.


16 Юни 2010 18:11 | Катя
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Галев, с неговото мислене на срички ще изтърве сроковете за преместване на мъничкия кич,но това едва ли го плаши,защото той е само идеолог,който избягва грубите упражнения.


16 Юни 2010 18:31 | Америка
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Скъпа дупничанке,уважавам смелоста ви кам мен,а защо не я проявявяте към деспотите си
Илу мила мишке те е страх
мойто в САЩ не е биагство а находчивост ,избягах от БГ а не от Дупница
Когато "избягах" Галев беше СТАРШИНА в МВР и караше трабантче-синьо
и не сам наглец а откровен,но това на теб не ти харесва
като тее страх ,не обвиняваи , а се скри в дупката си и чакаи по добро време
заведението е супер и краси площада
зависта и страхливоста не са порок а са присащи на простолюдието


16 Юни 2010 21:18 | Judge
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Америка, лед като си Америка от де знаеш колко е хубаво заведението?А и като си там би трябвало да знаеш дали там може така да се пусне заведение без необходимите разрешителни от пожарна строителен надзор и още дуги такива.Май не може нали?Е затова иде реч тук, а не дали е хубаво или не заведението.


21 Юни 2010 00:24 | бай Васил
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

като сте прости комплексари пълнете им гушите! какво друго да кажа?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар