ГЕРБ - Благоевград: Благодарим на избирателите от Пиринско за гласуваното доверие и подкрепа!

07 юли 2009 00:02   7 коментара   24812 прочита

Ние от ГЕРБ - Благоевград благодарим на вас, нашите избиратели, за гласуваното доверие на отминалите вече избори. С взаимни усилия победихме честно и почтено! Вече избрани, нашите народни представители ще работят за всички граждани, независимо от техните политически предпочитания. Депутатите от ГЕРБ ще работят за осигуряването на по-добър живот на хората в областта и наш приоритет ще бъде автомагистрала “Струма”, както и големите инфраструктурни проекти за нашия регион.
Ние от ГЕРБ - Благоевград благодарим и на всички общински ръководители на ГЕРБ, председатели на предизборни щабове, членове и симпатизанти на партията, с чиито усилия и денонощна работа постигнахме този категоричен резултат.
Ние от ГЕРБ ще продължим започнатото: открито управление; спазване на закона, зачитане на морала и обществените очаквания; максимална ефективност на провежданите действия и започнатите проекти; диалог с гражданите, прозрачност при управлението и гарантиране на обществения интерес.
Диалогът с вас, гражданите на Благоевградска област, беше и ще бъде водещо начало на проекта ГЕРБ.
Днес България е друга - свободна и отново истински демократична. Благодарение на вас, избирателите, структурите на партията, членовете и симпатизантите! Пожелаваме ви здраве, успехи, късмет и вяра!
БЛАГОДАРИМ ВИ!


Още за: ГЕРБ   победа   избори   Още от: Публикации

Принтирай статия
7 коментара
07 Юли 2009 10:06 | георги
Оценка:
20
 (
622
 гласа)

Честито !!! Приключете с емоциите и се захващайте за сериозна работа .
Съставете силно правителство и избършете позора на страната ни пред света.
Хората Ви избраха с надежда -оправдайте я.
Успех !!!


07 Юли 2009 10:07 | Избирател
Оценка:
73
 (
427
 гласа)

То хубаво, че вие сега ни благодарите, защото наистина гласувахме за вас с надеждата за толкова дълго чаканата промяна! Дано да се случи, та да дойде моментът ние да ви благодарим.Ето, това е смисълът на цялото "мероприятие"!


07 Юли 2009 11:41 | BILYANA OCONNOR
Оценка:
-8
 (
214
 гласа)

SHTE SI OSTANETE S BLAGODARNOSTITE DRAGI....KAKVO DRUGO OCHAKVATE OT CHOVEK BIVSH POJARNIKAR, NEUSPYAL POLITSAI, PROVALIL SE KMET I MNOGO PREUSPYAL BANDIT?! NE HRANETE PRAZNI NADEJDI, AMI ZATYAGAITE KOLANITE...


07 Юли 2009 11:49 | Петричанин
Оценка:
-2
 (
190
 гласа)

Честито на ГЕРБ.Пожелавам им спрпаведливо управление на централно и местно ниво.Надеждата крепи човека,драга ми Биляна.Б.Борисов се доказа и като полицай и като Кмет.Много градове и села биха искали да имат такъв кмет.Не е лесно да си кмет на столицата,която постоянно се разраства,без досатъчно пари.


07 Юли 2009 12:10 | Дани
Оценка:
38
 (
186
 гласа)

Честито на ГЕРБ. С пожелание час по-скоро новото правителство да изравни средната работна заплата на страната ни, с средната европейска заплата. Така не може да се живее. Пожелавам ви успех!!!


07 Юли 2009 16:22 | снежка тупарова
Оценка:
35
 (
193
 гласа)

Честито на ГЕРБ!Честито и на Борисов!Аз съм една от всичките , които работиха усърдно за постигането на този резултат.Надявам се , че новото правителство няма да ни разочарова.Очакванията на българския народ са големи .Желая успех на всички новоизбрани и дано скоро ние им благодарим за това , което правят за нас!


08 Юли 2009 10:20 | До BILYANA OCONNOR
Оценка:
-11
 (
263
 гласа)

Ами след като видяхме какво сътвориха интелигентчета като Станишев и Доган и аристократчета като Сакса, си мислим, че да си пожарникар не е недостойно и срамно. Ти как разбра, че се е провалил като кмет? А тия тримцата, които ни доведоха до просяшка тояга и ни се смеят в очите, по-малки бандити л;и са? Друг е въпросът, ако твоята любима партия (някоя от трите) е изгубила изборите и сега ти е криво. А ако живееш някъде в чужбина, гледай си кефа и не се занимавай с нас, които по едни или други причини си живеем в родината и на какво да се надяваме, от какво да се разочароваме, си е наша работа. Много мразя някой с неясни качества да ми дава тон в живота.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар