Заслужена оценка! Димитър Бръчков единодушно избран за лидер на ГЕРБ в бастиона на партията - Петрич!

13 май 2022 10:10   5 коментара   14263 прочита


За бившия депутат Георги Динев гласуваха едва 9 човека, а всички 90 дадоха подкрепата си за Бръчков

Димитър Бръчков беше преизбран единодушно за лидер на ПП ГЕРБ - Петрич ,това стана на провелото се снощи отчетно изборно събрание на партията. 
 90 членове имаха право на глас на политическия форум. 90 гласа получи номинацията на настоящия общински координатор и успешен кмет на община Петрич Димитър Бръчков.

Издигната беше и кандидатурата на Георги Динев. Той получи 9 гласа в своя подкрепа. Всяка кандидатура беше подложена индивидуално на гласуване. Съставът на ръководството вече е 11 души, вместо 9. За секретар беше избрана Зорница Авгинова. На събранието беше направен обстоен отчет за дейността на ПП ГЕРБ на местно ниво - работа на съветници, на общинската структура, на кмета и администрацията. Направена беше заявка за същата висока активност в обществен и политически план и в бъдеще.

Петрич е градът бастион  на партия ГЕРБ . Бръчков доказа с годините ,че е  голям стратег и тактик  и начинът , по който води партията  е повече от успешен.. Години наред няма загубен избор  и  авторитетът му на партиен лидер, никой друг не може да прескочи, въпреки опитите и латентните действия на малцина партийни функционери.  

На последните избори, в условията на тежка криза и пандемия ,Димитър Бръчков направи истинско показно за това как се правят избори, как се мотивират партийните членове по време на избори и успя с тактиката си да вкара в парламента Костадин  Стойков.

При избора му много от интригантите в партията в областта предричаха неуспех, тъй като Стойков не бил познат и не бил избираем. Бръчков обаче застана твърдо зад него, и водейки състава в правилната посока, реализираха завиден изборен резултат и Костадин Стойков, избран заради неговата почтеност и доверието, което буди у съгражданите си, стана депутат. Така че съвсем очаквано бе ГЕРБ Петрич да гласува отново доверие на Димитър Бръчков .

Структурата на герберите в града се оказа много силна и сплотена, затова и показват тези резултати. ГЕРБ Петрич се превръща в емблема на партията в цялата област . Само тук не се чуха крамоли и разделения и не се поддадоха на опитите за разцепление. Поздравления за Димитър Бръчков и всички от ГЕРБ Петрич! 

Петя Колева 


Още за: ГЕРБ   Петрич   бръчков   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
13 Май 2022 10:30 | 666
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

СЕГА СТАРТ


13 Май 2022 10:42 | очевидец
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Като видя само долните селски физиономии от този избор, така ми се гади, че нямам просто думи. Герб и достойни членове, боже, боже.


13 Май 2022 11:03 | Силяко
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Голем праз!


13 Май 2022 11:08 | Гт
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Добър човек с
Гнусни хора около него и общината


13 Май 2022 11:18 | Асен
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Апаши....