Защо общината оставя безнаказано незаконното строителство в ромската махала

29 март 2012 00:07   9 коментара   41860 прочита
Г. Васев
Г. Васев


Г. Васев

Питане на съветника от ВМРО Г. Васев към кмета Камбитов

Актуално питане какви мерки предприема община Благоевград срещу незаконното строителство в циганската махала е подготвил за утрешната сесия общинският съветник от ВМРО Георги Васев към кмета Атанас Камбитов.

В квартала масово прииждат хора от други места и не плащат данъци, докато в един друг благоевградски квартал - “Освобождение”, хората редовно си плащат налозите към държавата и общината и са декларирали незаконното си строителство. Както е известно, там този проблем е от години, но не могат да узаконят жилищата си, защото предишният Общински съвет бе подведен от екипа на бившия кмет Костадин Паскалев и бе гласувана непосилна такса от 110 лв. на кв.м за отстъпено право на строеж, пише в декларация на ВМРО.

Георги Васев иска отговор от Атанас Камбитов има ли нагласа в сегашната Общинска администрация за диалог с живеещите в проблемните кооперации в “Освобождение”, за да се достигне до приемлива и за двете страни цена.

9 коментара
29 Март 2012 02:31 | ii
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Абе Васев и ти така си говориш само и от теб никаква полза толкова години. Работиш с комунистите само. Дадоха ти и на тебе бизнес и имитираш някаква работа само. Точно като комунист си.


29 Март 2012 05:02 | Читател
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Дано приемат предложението, другото е чист айдуклук


29 Март 2012 06:45 | ххх
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Политиците от 22 носят отговорност за всички незоконни действия от циганите в РБ.


29 Март 2012 08:56 | маала
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Щото на Ерделска нема да й платат циганьето, те затова не ги е спрела


29 Март 2012 09:23 | ми
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

гошо идат изборе, бре гошо. и ние като не гласуваме цигането ще гласуват и ще изберат сегашните, защото гошо сега почват големите крадни по евро програмите


29 Март 2012 09:49 | Васев на село да ходи
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Васев, ти си една "бита" карта в политиката.
В Бл-град хората не те искат, защото си мръсник и мошеник.
Ти беше избран за съветник с гласовете от с. Бело поле.
Отивай в с. Бело поле да даваш акъл.


29 Март 2012 10:50 | Парадокс
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Незная да има в някой друг град в БГ улица която е затворена, защото върху нея има посторени незаконни цигански къщи. В Благоевград има . Улицата се казва "Балкан", която е трябвало да свържеПредел махала с ул. 14 полк. Гоше ти ходил ли си скоро до ЗООПАРКА? място което през пролетта се посещава организирано от групи, но за да се стигне до там с автобус е невъзможно и то пак от незаконни постройки в този квартал и тесни улици. Това е циганската махала в Благоевград. СМРАТ, МЪРСОТИЯ ДО ШИЯ, КОНСКИ ПО НОВИТЕ УЛИЦИ ПОЛК. ДРАНГОВ И 14 ПОЛК И ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ. Иначе живеещите там съвестни граждани плащат данъци като за център. Е това е привилегията да живееш в ЦИГАНСКАТА ПРЕДЕЛ МАХАЛА НА БЛАГОЕВГРАД.


29 Март 2012 12:10 | ДО ГОШО ВАСЕВ И КМЕТА
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЕЕ ГОШО, АМИ ЗАЩОТО КМЕТА ЧАКА ОТ МАМА КАЖА ДА МУ ПОМОГНЕ С ЦИГАНИТЕ, НАЛИ ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИЗБОРДЖИИ, ДОТАМ Я ДОКАРАХМЕ, 1 ДА ЧАКАМЕ ЦИГАНИТЕ ДА ИЗБИРАТ КОЙ ДА НИ УПРАВЛЯВА..... ИНТЕРЕСНО КАКВО ЩЕ КАЖЕ КМЕТА


29 Март 2012 13:44 | Марш на Село, Васев !!!
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Васев, ти си една "бита" карта в политиката.

В Бл-град хората не те искат, защото си мръсник и мошеник.

Ти беше избран за съветник с гласовете от с. Бело поле.

Отивай в с. Бело поле да даваш акъл.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар