Защо фамилната Ви фирма “Специалремонт” монтира автобусните спирки в града и селата, кой прибра 200 000 лв.?

24 април 2010 00:20   29 коментара   28882 прочита
П. Дангов
П. Дангов


П. Дангов

Съветникът П. Дангов отправи питане към кмета под гаранция Ат. Янев

Със скъпи автобусни спирки, изработени от най-евтини материали, кметът Атанас Янев украси Дупница ден след като кюстендилският съдия Пенка Братанова го бетонира на поста и така удари дупничани с 200 000 лева. Солидната сума е предоставена на частна фирма за поставянето на над 50 автобусни спирки в града и селата, съобщиха вчера читатели. Те посочиха, че изпълнители на монтажа са работници със синя униформа с надпис “Специалремонт” на фамилната фирма на градоначалника, която той прехвърли на сина си, но тя продължава да работи в конфликт на интереси. За всяка една от спирките кметската управа е броила по 3800 лева, макар че е очевадно, че спирката не струва повече от 300 лева.

По повод сигналите на гражданите съветникът Първан Дангов подготви официално питане до кмета Янев, което ще бъде внесено на предстоящата сесия в четвъртък. В него Дангов пита:

Истина ли е, че спирките са изработени от фамилната Ви фирма “Специалремонт”, на която бяхте собственик до встъпването Ви в длъжност, а след това я прехвърлихте на сина си? Истина ли е, че фирма “Специалремонт” действа по схема за конфликт на интереси като подизпълнител? Провеждан ли е конкурс за изпълнител, тъй като поръчката надвишава прага от 100 000 лева за изпълнител, което налага провеждането на търг или конкурс? Вярно ли е, че официален изпълнител на безумно скъпата поръчка е столична фирма, и коя е тя? Вярно ли е, че реалният изпълнител е фамилната фирма на кмета Атанас Янев, която си докарва от доста обекти в Дупница солидна печалба?

Кметът Атанас Янев отказа вчера да вдигне телефона си, за да обясни истина ли е, че “Специалремонт” печели стотици хиляди годишно от община Дупница.

Както е ясно, чадърът на кюстендилския съдия Пенка Братанова върши добра работа “в името на народа” и в полза на феодалния модел “Дупница”.


Още за: П. Дангов   питане   Ат. Янев   Още от: Политика

Принтирай статия
29 коментара
24 Април 2010 08:49 | 55
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Дангов,защо търсите истината от човек,който се доказа като лъжец.........Този Янев е затънал до степен на обреченост.Той има толкова много обвинения,че вече му е все едно дали дали ще бъдат няколко повече или по-малко.Единственото,което му остава да направи е в съкратени срокове да довърши започнатото,което означава,че в близко бъдеще ще се краде,лъже и мами на много високи обороти.........Кураж,Дупничани!Вашата вина е във вашето примирение!


24 Април 2010 08:58 | Крумчо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Дангов,ти наистина ли не знаеш отговора на кмета?.......Слушай:На въпрос на журналист,дали са истински твърденията на Дангов,кметът Янев отговори:..... " Разбира се,че е истина.Фирмата на сина ми монтира тези спирки,но без да вземе нито стотинка - прави го в името на благополучието на града."


24 Април 2010 09:06 | Иван
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Прокуратурата трябва да побърза с обжалването,за да бъде корегирана "грешката" на Братанова.


24 Април 2010 09:07 | albago
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

А Вие др Дангов какво направихте в Дупница , докато бяхте кмет?!Ремонтирахте само вашата улица и наслагахте по улиците прословутите,,данговки''-гумите, взети от мината/врора употреба/ и играещи ролята на легнали полицаи!!!И къде са парите от общинския буджет -така и не се разбра къде изчезнахаи и за какво!Всички кметове оставиха по нещо след себе си-Панчо Панайотов оправи водоснабдяването в града ни ,Соколов -градинката пред църквата и премести пазара далеч от храма, Пилев смени тръбите за водата в целия град, вярно разкопа навсякъде , но после оправи всичко, само Вие нищо не направихте за града!!!Освен едно да клеветите по вестници и телевизии !!!Жал ми е за Вас!!!


24 Април 2010 09:08 | Георги
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Дангов разпитва Лидето по страниците на Струма като че ли й сваля анамнеза


24 Април 2010 09:39 | 4ат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ако кметът Янев не беше правил нищо,всички биха били доволни......Сега всички,с изключение на ятаците му ,са недоволни,защото както става явно,кметът Янев е правил много,но с единствената цел да краде.За нещастие в този град са много хората,които аплодират крадците....


24 Април 2010 09:58 | До Албаго
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не анамнеза е нужна,Албаго,а ампутаци на всичко гангренясало в този град - галевит, кацовит, яневит, милевит, емивит, тодовит, ибришимит и какви ли не още злокачествени образувания........


24 Април 2010 10:38 | До Георги
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ех Георги,Георги.......Ти не разбра ли,феодалино,че на богини като Жана Дарк и Лидето анамнези не се снемат.


24 Април 2010 13:24 | До Дангов
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Дангов, питай докато можеш, защото и на теб ти се пече и после от Бобов дол няма да можеш да питаш и ще останеш в забвението, а от това теб те е най - страх, но не си признаваш.А за фирмата това го остави, гледай ти да се оправиш. Има фирма-работи, а ти за какво си кадърен- и ти не знаеш, ти си генератор на омраза и завист срещу всичко добро и хубаво.Но бади жив и здрав има кой да те накаже, Бог бави , но не забравя. Пожелавам ти наистина да си жив и здрав за да можеш да си излежиш присъдата и да видиш усмивките на хората когато тръгнеш по дългия път за Бобов дол.


24 Април 2010 14:57 | До albago
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Глупави мисли идват на всекиго ,само че умният не ги казва.


24 Април 2010 15:14 | оптимист
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Дангов защо си толкова злопаметен и забрави кой ти отвори сетивата,ходи си при Стефка и си траѝ,змаят се много подробности за теб....и то грозни...да не те казвам само, че още повече ще побелееш.А пък за крадец просто те номинирам.А за кмета ни,това е един достоен Човек.хора подкрепете го !


24 Април 2010 16:05 | ???????????
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Хора, хора...Тук става въпрос за поредната пачка в кметския джоб! Опс, извинете - за поредната благотворителна акция от негова страна! Защо винаги се плюе по всеки друг, но никога не се вижда същественото, в случая ставащото, описано в статията!Събудете се най-после де! Брей, че дълбок сън и заспали чувства, брей, че робски народ, брей, че заешки души...


24 Април 2010 17:38 | искрен
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

иска горкия пак да седи на кметския стол ,данговски иди си лекувай кравите,ако още ставаш за това какво само искаш да си в медииното пространство,не само си грозен но и си прост и то много,много прост.


24 Април 2010 17:47 | dum spiro
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

А кой строеше автобусните спирки по дангово време? Опс, обърках се, по негово време такъв абсурд да се строят спирки нямаше, през работно време кучкаро си се занимаваше основно със собственните си строежи....ХаХаХа


24 Април 2010 19:22 | ......
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А защо сте си мълчали тогава? Отговорете си сами - и преди и сега все едно!


24 Април 2010 21:54 | До Дум спиро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Мили ми Спиро,Бях убеден,че си полицейски служител,но ти успя да ме объркаш.Сега се колебая между ветеринарен санитер и специалист строител.Бъркам ли, приятел?Да,навярно бъркам изключвайки клакьор или старец с тестостеронов недоимък или пък алкохолно зависим след работно врече в контролирано учреждение.Извинявай,но прекали..........55


24 Април 2010 22:37 | До 55
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

С интерес чета коментарите ти - голяма доза истина и на моменти зареждащи ме със страхотно настроение! Жана Дарк


25 Април 2010 09:51 | В час
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

спирките са по 7 000 лв,т.е. двойно от информацията на Дангов
монтира ги Специалремонт "безплатно" а ги фактурира Крайс- на Наташа наша
на нея, т.е. на нас се плаща веднага , а другите фирми чакаме с години !!!
алчни и безочливи лъжци !


25 Април 2010 12:25 | Ани
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Голям негодник се оказа Янев.Съвсем достоен представител на обиграните в долнопробни и тъмни афери пролетарски представители.Срам за града и позор за тези,които го избраха.Жалко е,че този невзрачен тип ще трябва да поеме и голяма част от позора на тези,чиито заповеди изпълняваше..............Глупак се оказа ти,Андрешко!


25 Април 2010 13:45 | дупничанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ани,твоя коментар е достоен за мисълта на един мой познат,че Дупница е град-градина,насадена с идиоти.Ако не с друго Наско Янев,като кмет ще се запомни с това,че реновира всички училища и детски градини,парковете на Дупница,автобусните спирки.Имам приятели от Благоевград,Перник,Кюстендил.Като ги отведа в градския парк им падат ченетата.Какво направи тоя смешен алкохолизиран ветеринар Дангов???На трите входа на града сложи три сини табели "Дупница-град на фармацията"Егати смешника...изхвърлиха го даже от тъпата му болшевишка партия.


25 Април 2010 17:15 | Киро
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Вина за това което става в Дупница има само една партия-Българската социалистическа партия/БСП/.Тя формира и поддържа този модел години наред.Гласно и не гласно.Не може младежките лидери на тази партия да карат коли за 150 000 лева и да не им се търси сметка за това.Колко още други неща има...Но съда спуска чадър на това.За сега.Местните псевдо-социалисти и тяхната областна лидерка известна в този край,като Мутресата на Галеви-за Манолова разбира се става въпрос,така са се навели пред Галеви,че вече са хванали сигурно,не една,а няколко дископатии.Тишина и мълчание.Такова мълчание по въпроса е обхванало и софийската централа на БСП,че в един момент се питаш-тази партия жива ли е?Мълчание или мълчаливо съгласие с Модела на управление на Дупница.По скоро е второто.


25 Април 2010 19:06 | Ани
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не зная какво е направил Дангов,но зная,че не е оставил задължения за поколения напред.Аз не искам моите деца да плащат за псевдоестетичните приумици на крадливия тръст Галев-Янев.Вярвам,че и ти,дупничанино,не искаш.


25 Април 2010 20:31 | АСЕН
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Като поставиха спирки, барем да сложат и разписание за автобусите!
И докога ще ни обслужват в тази администрация пияни служителки, отгоре на всичко работят и
с пари.


25 Април 2010 21:33 | JO_666
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Добър вечер на всички пишешти в този сайт !!!
Искам да изкажа мойто мнение по въпроса ...... !!!!
Уважаеми потребители !!
Обвинения към дадена личност да се отправят само с не оспорими доказателства, защото всяко друго обвинеие без доказателства подлежи под наказателна отговорност!!!

Интернет "плъховете" не се толерират в интернет пространството, ако някои има обвинение към конкретна личност, да се обърне към окръжния съд !!!!
Всеки е невине до доказване на прптивното - Ако вие имате няккво доказателство, го представет пред съответнит органи !!!
Ние ви следим, и подлежите под наказателна отговорност !!!
Благодаря Ви !!


25 Април 2010 22:03 | Йудге
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

дупничанин, Вярно им падат ченетата с тези грозни батбекюта и слипсата на растителност.Е лятот там е долината на смърта защото няма сянка а само задуха и пекло.Не само ченетата ще им паднат, ами и коста ще им окапе.А ако искаш да видиш колко е привлекателна Дупница се разходи из нея, ако те мързи къде да ти пратя снимки за да видиш и коментираш.Защото Дупница прилича вече на село.


25 Април 2010 22:39 | Гепи Тарикатски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

АЗ МОЖЕ МНОГО ДА НЕ РАЗБИРАМ... НО ЯВНО ДАНГОВ ПЪК НИЩО НЕ РАЗБИРА.... 300ЛВ?!?!? ЗА 300 ЛВ НЯМА КОЙ ДА Я ДОКАРА ОТ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО И ЕДНА ТАКА НАРЕЧЕНА "СПИРКА" , А КАМО ЛИ ДА Я НАПРАВИ... ;) ТАКА ЧЕ, КАКВО СТАВА... С ТЕЯ ГЛУПОСТИ САМО ВРЕДИ НА ГРАДА НИ ГОСПОДИН ВЕТЕРИНАРЯ... А АКО ГИ ПРАВЯТ, ИЛИ МОНТИРАТ... ОТ ХОРАТА НА ЯНЕВАТА ФИРМА.... МММММ ДА, КОФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИМА СПОРЕД МЕН...


26 Април 2010 00:00 | kiuu
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

МАРИО 5 не разбра ли,че жена ти бръмчи от много време.А пък ти КОМЕНТИРАЙ .


26 Април 2010 13:37 | До Mario5
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мило, прости ми! Истината излезе наяве...:D


27 Април 2010 14:25 | grajdanka
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ГОЛЯМ ГЛУПАК СИ БИЛ ТИ БЕ ДАНГОВ........НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА ПРАВИШ САМО ПРОБЛЕМИ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар