Запасното войнство подкрепи кандидат-кмета на ВМРО Иван Ризов

26 септември 2019 10:08   6 коментара   10861 прочита


Запасното войнство заяви своята категорична подкрепа за кандидат-кмета на ВМРО в Благоевград - Иван Ризов. Офицерите и сержантите от запаса застават плътно зад опитния мениджър и дългогодишен директор на едно от най-успешните предприятия в областния център - "Топливо" АД.

Кандидат-кметът и представители на военно-патриотичната организация си обещаха да работят сплотено за изборната победа на кандидата на ВМРО.

"Аз се впускам в тази надпревара не заради олимпийския принцип, а за да спечеля на сто процента доверието на моите съграждани. Осем години бях извън политиката, но никога не съм бил безразличен към случващото се в Благоевград. Нашият град има нужда от ново и силно управление, което да предложи решения на неотложни проблеми", увери кандидат-кметът Иван Ризов. Той влиза в предизборната битка уверен и ще води конструктивна и толерантна кампания.

"Трябва открито и честно да посочим пороците на досегашните общински ръководства. Благоевград се нуждае от нов подход в управлението и в това са убедени повечето мои съграждани. Но изборите ще дойдат и ще си заминат. Ние всички оставаме да живеем в този град, ще се срещаме отново и трябва да имаме очи да се гледаме и да си говорим. Затова не приемам нито един от останалите кандидат-кметове за врагове, а за опоненти", подчерта Иван Ризов.

"Даваме цялата си подкрепа за Иван Ризов. Ние в армията сме свикнали някой да ни води и това е нашият водач. Ще бъдем като един юмрук зад нашия кандидат-кмет. Познаваме Ризов от дълги години, той е наш приятел и съмишленик", увери Мирчо Стойчев, командир на легендарния 19 мотострелкови полк.

Пред офицерите и сержантите от запаса кандидат-кметът на ВМРО представи и листата за общински съвет, като в нея са намерили място хора, доказали се в своя професионален път.

Листата на ВМРО за общинския съвет се води от самия Иван Ризов. Място в листата са намерили председателят на общинската организация на ВМРО - Станимир Радулов, бившият командир на най-големия полк в България - Мирчо Стойчев, медицинската сестра Мария Гошева, Десислава Иванова - преподавател в ЮЗУ "Неофит Рилски", както и други уважавани благоевградчани.

Иван Ризов бе категоричен, че ще търси подкрепата на благоевградчани не само за себе си, но и за цялата листа на ВМРО.


Още за: Ив. Ризов   кандидат   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
26 Септември 2019 10:22 | ВМРО
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Дончо Кънев Каракачанов е политик от БЗНС в периода 1978 – 1991 и от БЗНС „Александър Стамболийски“ в периода 1993 – 1997 г. Той е народен представител в 35-то Народно събрание 1986 - 1990 последното народно събрание на Тодор Живков, 7-мо Велико народно събрание и 37-мо Народно събрание 1994-1997, като част от мнозинството на Жан Виденов. Баща е на политика от ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.
Роден е на 11 февр. 1937 г. в село Стоевци, Габровско. Завършва висше икономическо образование. През 1978 г. започва работа в Постоянното присъствие на БЗНС като инструктор към ПП на БЗНС . През 1980 – 1986 г. е заместник завеждащ отдел „Политическа просвета“ и идеологически съветник на организационно–политическия Секретар на ПП на БЗНС Алекси Иванов, който от 1986 г. е заместник-председател на Министерския съвет и министър на земеделието и горите на НРБ. Дончо Каракачанов е информатор и агент на ДС (1972-1989 г. със задача да следи за опозиционно настроени чланове на бившия БЗНС Никола Петков.


26 Септември 2019 11:30 | Иванов
Оценка:
0
 (
48
 гласа)

Браво! Достоен за уважение благоевградчанин! Със сигурност ще гласувам за вас г-н Ризов! Успех!


26 Септември 2019 11:40 | Станимир блг
Оценка:
2
 (
46
 гласа)

Най-накрая един кандидат-кмет който има опит в управлението на хора. Не като кандидата на БСП които има бизнес и в него служител е само жена му или пък доказани крадци като сегашния кмет и ако някои иска да го защитава да си пусне БТВ да види малка част от истината за този крадец и за разнобразие да си отвори очите към истината.


26 Септември 2019 12:00 | Ооооооооо, Пепи
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Оти не може да се коментира листата на Тасковия?


26 Септември 2019 12:36 | ДС
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

"Оти", толкова много е допринесъл, за своите съграждани, 4е си е платил, за да не 4етете, мнаго цветущи коментари и благодарности!!! Така ще бъде докато се продавате, за по 20-30лв. и затова и той и тия окло него ще ви казват:"Ние нали си платихме, за да гласувате, за нас е сега, какво искате"!!!


26 Септември 2019 12:46 | пенсионер
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Вие младите само коментирате, и после за 20-30 лв гласувате за който Ви се каже, даже не ги познавате иначе във фейса сте много активни, що ще кажете за мама кажа като сте ги подкарали... ИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ХОРАТА КОИТО СМЯТАТЕ ЗА ПРАВИЛНИ А НЕ ПЛЮИТЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ.. ИЗБОРИТЕ СА ВАЖНИ, КОМЕНТАРИТЕ ВЕЧЕ КОЙ ЛИ ГИ ВЗИМА ПРЕДВИДА, САМО ЛАКАРДИЯ..... 3Ж




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар